MinasC Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 γεια σε όλους. έχω ένα ημερολόγιο σε swf στο οποίο για να περάσεις γιορτές , γενέθλια κτλ πρέπει να ενημερώσεις ένα xml αρχείο.το πρόβλημα είναι πως αν και περνάω τις ημερομηνίες που θέλω στα ελληνικά στο swf μου εμφανίζονται κάπως έτσι : ???g??d??? jr? προφανώς πρέπει να "πω" στο xml αρχείο να "μιλήσει" ελληνικά (έτσι υποθέτω δηλαδή...) , αλλά δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. help anyone??? thnx
kickeras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 a nai to 7 einai apokleistika gia greek....do what panosru says...
MinasC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 είχα ήδη δοκιμάσει το "iso-8859-7" αλλά δεν "έπαιξε" . όσο για το UTF-8 , το dreamweaver κάνει από μόνο του και υποχρεωτικά το encoding σε UTF-8 όταν περνάω καταχωρήσεις στα ελληνικά . αντίθετα όταν οι καταχωρήσεις είναι στα αγγλικά ούτε encoding σε UTF-8 κάνει , και εμφανίζεται και κανονικά η γραμματοσειρά στο swf . ευχαριστώ πάντως . καμία άλλη πρόταση ???
panosru Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 "κάνει από μόνο του και υποχρεωτικά" naah mpes ti enoeis ypoxreotika? dld an to allakseis tha se deirei o dreamweaveras? apla allakseto apo ton kodika PS: an doulexeis me PHP & XML na anoigeis me full tag (<?php) kai oxi me short tag (<?) giati me short tag opening tha exeis problhmata
DJNAKIS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 an den kano la8os 8a prepei na baleis sto actions script toy flash ayto System.useCodePage = true;
MinasC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 ευχαριστώ ρε παιδιά.θα τα δοκιμάσω και τα δύο και θα σας πω. ελπίζω μόνο να μη με...δείρει ο "dreamweaveras" (panosru αν γίνει κάτι τέτοιο θα μου δανείσεις τα γάντια σου?) thnx again .
panosru Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 nai!! exo kai masela kai olo ton eksoplhsmo opote einai ela parta alla an einai sto noumero sou xD
MinasC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 αν βάλω μέσα από τα γάντια κανένα...πέταλο , λες να βοηθήσει ? χαχα ! πάντως γάντια χρησιμοποίησα 3 φορές στη ζωή μου . όταν έκανα μποξ στα ...12 μου περίπου (!!!) , όταν έκανα μαγειρία (βλ. λάντζα) στο στρατό , και ένα φεγγάρι όταν δούλευα στα χειρουργία του 251γνα (της αεροπορίας το νοσοκομείο) . με τέτοια πείρα στο γάντι πως να μη τις "φας" ακόμα και από τον dreamweavera ? χαχα !
MinasC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 πω πω , μόλις είδα πως έγραψα τη λέξη "μαγειρία" !!! το σκότωσα ! βέβαια μπορούσα και χειρότερα , π.χ. μαγοιρηα !!! χαχα !!!
panosru Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 mpa den xoraei petalo einai gantia gia full contact (plhrhs epafh) agones.. gantia xrhshmopoio apo ta 5 mou apla den yparxei tipote kalytero apo tis polemikes texnes...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.