kostaspap Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Για σας παιδια!Θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε σε ενα προβλημα που εχω.Εχω μια καρτα ηχου soundmax digital audio .Συνδεδεμενα εχω ηχεια τις creative 5.1.ΕΝω χρησιμοποιω χωρις προβλημα μεσω bluetooth ena handsfree δεν μπορω να χρησιμοποιησω ενσυρματα μικροφωνα τα οποια δεν λειτουργουν και δεν τα αναγνωριζουν καν τα windows.Που πρεπει να συνδεονται τα μικροφωνα?Δε μπορω να φανταστω τι παει στραβα.ΑΝ καποιος εχει καμια ιδεα...
nikoskon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Τι εννοεις όταν λες πως τα Windows δεν "αναγνωρίζουν" τα μικρόφωνα;
kostaspap Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Εννοω οτι στο test hardware που κανω δεν αναγνωριζεται φωνη και μου λεει οτι δε θα μπορω να ακουστω.Σημειωνω εδω, οτι το μικροφωνο δεν ειναι στη σιγαση.
ntsili Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Γνωστό πρόβλημα της ενσωματωμένης onboard κάρτας soundmax... Και εγώ αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζω από χτες. Τόσο στα XP όσο & στα Vista του συστήματός μου δεν λειτουργεί το μικρόφωνο, το οποίο παρεπιπτώντος δούλεψε σε άλλο υπολογιστή που το δοκίμασα. Κάνε ένα google search "soundmax microphone problem" και θα δεις ότι το πρόβλημα είναι γενικότερο. Αυτό που μπορεί να κάνει δουλειά είναι να κάνεις reset (default) τις επιλογές του bios -->restart --> να ξαναβάλεις τις ίδιες επιλογές που είχες... λένε ότι ξεμπλοκάρει έτσι...
kostassid Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 πηγαινεστον πινακα ελεγχου και στους ηχους υπαρχει καπου το μικροφωνο το οποιο ειναι απο default σε mute...ξε-τσεκαρε το και δες αν σου παιζει το μικροφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.