Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ & ΣΥΝΘΕΣΗ Turbo-x ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

CyberVibe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πήρα τον Acer Acpire 5652WLMi με 1500 από ΠΛΑΙΣΙΟ..

Ίδια χαρακτηριστικά με τα παραπάνω, με 15,4" οθόνη, TV Tuner, κτλ κτλ..

Δεν ξέρω αλλά θα φοβόμουν να αγοράσω TurboX..[/QUOμαγκες μη ψαρωνεται κανεις δε κατασκευαζει laptop ολοι συναρμολογηση κανουν στην ουσια σε κοροιδευουν πουλωντας σου ακριβωτερα τα ιδια πραγματα επειδη γραφει επανω acer toshiba sony κτλ

ασε που αμα κατσει καμια στραβει σε κανα επωνυμο την εκανες απο χερι !!!

κανα μηνα θα το φας στο νερο μεχρι να στο φτιαξουν!!!

ενω το turbaki το πας κατευθειαν σε αυτους και την επομενη μερα πισω στα χερια σου και αμα κανουν να αργησουν τους τραβας και μια μυνηση γιατι παντου διαφημιζουν 24 service!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

prosopika file moy makria apo turbo-x kai idika apo plaisio.ola ta turpo-x einai genikos mapa.protimise mia alli marka. px siemens toshiba. makria apo turbo-x.

ite gia laptop i gia kanoniko pc MAKRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Δημοσ.
http://www.clevo.com.tw/

AYTO ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE ΤΗΣ CLEVO (AYTA ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ PLAISIO)

Με τέτοιο όνομα σιγά μην έκανε business στην Ελλάδα, οπότε τα έδωσε στο ΠΛΑΙΣΙΟ και τα λανράρει με δικιά του φίρμα..

χαχαχα άκου 'ΚΛΕΒΩ'...

Δημοσ.
swstos o teneres' date=' kai mia mikri diorthosi, exei 4 wro service kai oxi 24 wres!!!

Ntonalnd min petas aerologies na tekmiriwneis auta pou les...[/quote']

Για να διορθώσω και εγώ με τη σειρά μου, έχετε και οι 2 εν μέρη δίκιο. Το Πλαίσιο έχει από 4 έως 24 ώρες παράδοση αναλόγως τη βλάβη. Στα νέα συστήματα δε έχει και on site υποστήριξη για 1 χρόνο στο σπίτι με κάπου 40? νομίζω.

Όσο για τον φίλο τον Ntonalnd έχει δίκιο ο triantis7 πες μας παραδείγματα αν έχεις.

Εγώ προσωπικά έχω Turbo - x από desktop(1999) και Laptop(2003) και ξανά desktop(2006) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Όταν χρειάστηκα κάτι όλα ήταν άψογα και στην ώρα τους.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν εξαιρέσεις κάτι ψηλόβλακείες.

Δημοσ.

Loipon egw den exw turbo-x diko mou alla eftiaksa ena gia tin aderfi mou.Kanena problima kai otan i aderfi mou ekane blakeia (imoun ektos athinwn gia na to ftiaksw egw) kai to pige sto plaisio ,mas to eftiaksan se akribws 5 wres!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...