Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ & ΣΥΝΘΕΣΗ Turbo-x ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

CyberVibe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello guys,

και τώρα στα δύσκολα.Αφού δεν έμεινε τίποτα όρθιο μετά το κάψιμο του τροφοδοτικού μου στο desktop pc,είπα να το αντικαταστήσω με ένα laptop Turbo X,το οποίο σύνθεσα μόνος μου απο το Plaisio.Αφού λοιπόν σας παραθέσω απο τι αποτελείται θα ήθελα να με διαφωτίσετε καθώς και να με βοηθήσετε να ξεπεράσω τις αμφιβολίες μου για κάποια απο τα περιεχόμενά του :

Turbo-X 15WRS

Intel Pentium M760 (2MB L2, 2.0 AGHz,533Mhz FSB)

2 X 512Mb SO-DIMM DDR-2 PC2 4

Hitachi 60GB 7.200rpm

15.4'' WXGA

Mobility Radeon X700 HighPref

128MB DDRII 2 VREAM PCI EXPRESS

DVD DUAL

κ.λ.π

Το θέμα μου τώρα είναι πως βρίσκομαι σε δίλλημα για το αν είναι προτιμότερο να επιλέξω αντί για τον Pentium Μ760,σε Pentium 4 660 64Bit (2MB L2, 3.6Ghz,800Mhz FSB) , Pentium 4 820 Dual Core(1MBX2 L2, 2.8Ghz,800Mhz) , ή AMD Athlon 64 4400+ (s939) Dual Core?

Επίσης με την κάρτα γραφικών τι παίζει?Επειδή είμαι απο επαρχία και η όλη συνεννόηση έγινε τηλεφωνικώς υπάρχει κάποιος να μου πεί αν γνωρίζει το συγκεκριμένο σασί και αν προσθαφαιρείται εύκολα η μπαταρία μιας και τον περισσότερο χρόνο το laptop θα βρίσκεται στο ρεύμα αφού όπως προανέφερα το θέλω για Desktop replacement?

Οποιαδήποτε γνώμη,άποψη και πληροφορία καλοδεχούμενη.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε μου, η σύνθεση είναι πολύ καλή και δεν θα σε απογοητεύσει. Απλά κοίταξε να δεις μήπως πας στο 17" μοντέλο που έχει και κάρτα γραφικών Χ800 ΧΤ 256. Αυτό είναι όντως πάρα πολύ καλό. Διαφορά στα 400 ευρώ περίπου. Επίσης στο παιχνίδι να βάλεις και το διπλοπύρηνο ACER 5652 (1500 Ευρώ) που είναι επίσης δυνατό μηχάνημα.

Δημοσ.
Φίλε μου, η σύνθεση είναι πολύ καλή και δεν θα σε απογοητεύσει. Απλά κοίταξε να δεις μήπως πας στο 17" μοντέλο που έχει και κάρτα γραφικών Χ800 ΧΤ 256. Αυτό είναι όντως πάρα πολύ καλό. Διαφορά στα 400 ευρώ περίπου. Επίσης στο παιχνίδι να βάλεις και το διπλοπύρηνο ACER 5652 (1500 Ευρώ) που είναι επίσης δυνατό μηχάνημα.

Kai meta to laptop tha ginei 15 kila kai i mpataria tha krataei 25 lepta.

Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ 17" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 4 ΚΙΛΑ!!!!!ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 2 ΩΡΕΣ.ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη οχι turbox .και οτιδήποτε άλλο built to order -υπάρχουν αρκετά καλά επώνυμα μηχανήματα και μάλιστα με σχeδόν ιδιο κόστος.

προτασή μου

επεξεργαστής dual core 2300 -2400 - 2500 intel

ram 1 χ 1024 mb

σκληρός toshiba η hitachi 100 gb

κάρτα γραφικών nvidia gforce go 7600

τιμές περιπου 1500 euro

Δημοσ.

Αφού προορίζεται για Desktop replacement η αυτονομία κ το βάρος θα είναι το τελευταίο που τον απασχολεί σε αντίθεση με την οθόνη που εγώ τουλάχιστον θα προτιμούσα 17"...

Δημοσ.
Προσωπική μου άποψη οχι turbox .και οτιδήποτε άλλο built to order -υπάρχουν αρκετά καλά επώνυμα μηχανήματα και μάλιστα με σχeδόν ιδιο κόστος.

προτασή μου

επεξεργαστής dual core 2300 -2400 - 2500 intel

ram 1 χ 1024 mb

σκληρός toshiba η hitachi 100 gb

κάρτα γραφικών nvidia gforce go 7600

τιμές περιπου 1500 euro

Πήρα τον Acer Acpire 5652WLMi με 1500 από ΠΛΑΙΣΙΟ..

Ίδια χαρακτηριστικά με τα παραπάνω, με 15,4" οθόνη, TV Tuner, κτλ κτλ..

Δεν ξέρω αλλά θα φοβόμουν να αγοράσω TurboX..

Δημοσ.

kakos!!!! ta turbo x laptops einai 3 xronia stin agora kai pleo exoun aksiopistia......

oi times de apla den sigrinonte...150 eyro kato minimum!k oso anevenei i timi ayksanete k i diafora toys me ta alla.....ego exo turbo x 2 xronia k tha ksanaparo!!!ase poy to build to order apla mettraei ....mono protino n pareis mobile cpu :o

Δημοσ.
Hello guys' date='

και τώρα στα δύσκολα.Αφού δεν έμεινε τίποτα όρθιο μετά το κάψιμο του τροφοδοτικού μου στο desktop pc,είπα να το αντικαταστήσω με ένα laptop Turbo X,το οποίο σύνθεσα μόνος μου απο το Plaisio.Αφού λοιπόν σας παραθέσω απο τι αποτελείται θα ήθελα να με διαφωτίσετε καθώς και να με βοηθήσετε να ξεπεράσω τις αμφιβολίες μου για κάποια απο τα περιεχόμενά του :

Turbo-X 15WRS

Intel Pentium M760 (2MB L2, 2.0 AGHz,533Mhz FSB)

2 X 512Mb SO-DIMM DDR-2 PC2 4

Hitachi 60GB 7.200rpm

15.4'' WXGA

Mobility Radeon X700 HighPref

128MB DDRII 2 VREAM PCI EXPRESS

DVD DUAL

κ.λ.π[/quote']

Τελικά σήμερα το παρέλαβα με τα παραπάνω.Δυστυχώς αν και στην παραγγελία μου είχα ζητήσει και TV TUNER μου το στερήσανε λόγω λάθους.Καμία σύσταση για το ποιά κάρτα τηλεόρασης μπορώ να αγοράσω υπάρχει.Κάποιος γνωστός με πληροφόρησε πως καλό θα ήταν να την αποφύγω γιατί με την κάθε εγκατάσταση προγράμματος τα διάφορα dll θα μου δημιουργούν πρόβλημα.Γνωρίζετε κάτι τέτοιο?Όσο για την τιμή του,λόγω ειδικής περίστασης 1200euro σε 24 άτοκες.

Δημοσ.
gia pes pos paei apo thermokrasies kai apo thorivo??

Παιδιά σήμερα το πρωί το περέλαβα και επειδήυ είμαι στην δουλειά δεν έχω προλάβει ολυτε να τον ανοίξω.Απο αύριο τα νεότερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...