Προς το περιεχόμενο

εκανα format!και μολις ανεβαινει το λειτουργικο σβυνει η οθονη????

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον παιδια,καθηστερισα να γραψω γιατι παλευα να κανω πολλα πραγματα απο αυτα που εχετε ηδη πει αλλα και πολλα αλλα!

να σας πω σε τη κατασταση ειμαι τωρα!!!

Α/λοιπον αρχικα me sefe mode με αφηνει να μπω αλλα με το που παω να πειραξω την αναληση.....παλι εχω τα ιδια.

Β/εβγαλα και την καρτα γραφικων και τις μνημες και παλι τιποτα.

το pc ειναι P3 866 και απο τοτε που το εχω παρει δεν μου εχει τετοια προβληματα ,σε τετοια θεματα

Γ/εχω κανει pali format με fdisk(εσβυσα και τα 2 partition που ειχα.τα παντα δηλαδη)και το προβλημα παραμενει,αλλα τωρα το προβλημα ειναι οτι μολις εγκατασταθηκαν τα XP δεν ανεβηκαν ποτε γιατι μου εβγαλε ενα error.....kati missing.Δεν εδωσα μεγαλη σημασια γιατι τρελαθηκα εκεινει τη στιγμη.

Δ/μετα απο αυτο αμεσως εβαλα το σκληρο σε αλλο pc και του εκανα απο εκει ΠΑΛΙ format.

σκεπτομαι να κανω το εξης:να βαλω το σκληρο του αλλα μου pc στο μηχανημα που μου κανει το προβλημα και αμα το κανει και εκει τοτε εκει θα ξερω οτι 100% θα φταιει κατι στο motherbord,karta,ktl.

Δημοσ.

Ρε φίλε το Enable VGA το δοκίμασες;;;;;

Σε Safe Mode, το λειτουργικό δεν φορτώνει κανέναν driver (μόνο τους βασικούς, HD, Cd-Rom κτλ).

Η διαφορά του Enable VGA Mode είναι οτι όλα φορτώνουν κανονικά, μόνο που η ανάλυση της οθόνης πέφτει στα 640Χ480 με 60Hz κάθετη ανανέωση και 8bit χρώμα. Έτσι είσαι σίγουρος οτι η οθόνη σου θα μπορεί να απεικονίσει τουλάχιστον σε αυτές τις ρυθμίσεις. Μετά αφού έχεις ενεργές και τις επιλογές για τις ρυθμίσεις (μιας και έχουμε drivers), ανεβάζεις ανάλυση και hz και βλέπεις μέχρι που αντέχει η οθόνη σου.

Αυτά.....

[EDIT] Δεν μας λες, ποιά οθόνη έχεις και σε τι ανάλυση ρυθμίζεις να έχεις καθώς και τι τιμή επιλέγεις στα Ηz;

Δημοσ.

με το enable VGA δεν ξερω θα λυθει το προβλημα ,αλλα εαν ναι τοτε το προβλημα ποιο υποτiθεται οτι ειναι το προβλημα?????

εχω επανω μια καρτα της NVIDIA 128 ΜΒ και τα hz που βαζω ειναι απο defalt 75 se 85.ποτε δεν μου εχει κανει κανενα προβλημα.η οθονη δεν εχει σιγουρα κανενα προβλημα γιατι επανω εχω 2 pc me adaptor.η αναλυση που δουλευω ειναι 1024 και σε αυτες τις συνθηκες δουλευω χρονια!ελπιζω να βοηθησα παραπανω.

Δημοσ.

Αν η οθόνη που έχεις είναι TFT τότε τα 85Hz ΔΕΝ παίζουν! Όλες οι οθόνες TFT ανεβάζουν μέχρι 75Hz ασχέτου ανάλυσης.

Και επειδή απο οτι διαβάζω δεν έχεις δοκιμάσει το Enable VGA, try it που σου λέω....

Τι οθόνη έχεις; CRT ή TFT; Πόσες ιντσες;

Δημοσ.

ειναι 17αρα και κανονικη οθονη δεν ειναι tft.αλλα δεν νομιζω οτι ειναι εκει το προβλημα!το μεσημερι που θα παω στο σπιτι(γιατι ειμαι στη δουλεια)θα κανω το enable VGA kai tha soy po.

Δημοσ.

Προφανώς σου έβγαλε "ntldr missing, press ctrl+alt+delete to continue".

Οπότε μπορεί να έχει πρόβλημα και ο σκληρός σου.

Δημοσ.

Δεν περιμενα να φτιαξει με καμια λυση απο οσες του ειπαμε.

Εγω θα προτεινα να μπει σε Safe Mode και να κανει install τους drivers της καρτας του.

Αν θελει να δει παντως αν ο σκληρος του εχει προβλημα να κατεβασει το HDD REGENERATOR το οποιο κανει ενα Boot Cd και ελεγχει τους σκληρους απο εκει.

Δημοσ.

Του είπαμε να το κάνει κι αυτό σε Safe Mode αλλά δεν το έκανε, απλά πήγε να αλλάξει την ανάλυση, που φυσικά δεν πέτυχε.

Δημοσ.

safe mode\disable ή διαγραφη vga απο device manager/install drivers (manual) kai meta restart

meta pali safemode/αναλυση 800χ600 72hz kai pali restart

meta kanonika windows

Δημοσ.

Ego vlepo Disko xtipimeno pandos.Afou o filos leei oti to pc douleve kanonika toso kairo kai proti fora to parousiazi afto.

Paleotera andimetopisa paromio provlima alaxa karta grafikon den lithike kai molis evala alon disko ola kala.

Kitaxe ligo ton disko sou me kanena prog.

Δημοσ.

λοιπον παιδια απο οτι φενετε το προβλημα μου ξεπεραστηκε.ακομα δεν ξερω ακριβος τι επαθε αλλα ο sorath ειχε δικιο με το ''F8 kai ENABLE VGA''μολις το εκανα ανεβηκαν τα ΧΡ και δεν μου το ξαναεκανε.Και εγω καποια στιγμη πυστεψα οτι το προβλημα ειταν του δισκου και μετα απο 1-2 φορματ που εκανα και δεν ειδα προκωπη,τοτε πηρα απο ενα 2ο pc το σκληρο του και τον εβαλα στο μηχανιμα που συνεβαινε το προβλημα.ετσι καταλαβα οτι κατι παιζει σχετικα με καρτα η motherbord.αλλα βεβαια μετα απο ολα αυτα δεν ανεβαινε ουτε η DOS.ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ (που μπαινει σε slot ιδιο με αυτο των καρτων δικτυου κτλ...και ετσι μπορεσα να κανω ENABLE VGA.το ζητημα ειναι γιατι αυτο (και πως,εγινε disable,μονο του)???

ετσι για το γαμοτο δηλαδη και για το να μαθουμε για να ξερουμε.

ευχαριστω παντος για ολες τις γνωμες σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...