Προς το περιεχόμενο

εκανα format!και μολις ανεβαινει το λειτουργικο σβυνει η οθονη????

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την διαδικασια του format την ξερω παρα πολυ καλα.

εχθες επρεπε να φρεσκαρω λοιπον το pc.μοις τελειωσε το format καθως ανεβαινε το λειτουργικο λιγο πριν βγει η επιφανια εργασιας η οθονη μενει σβυστη,και μαλιστα το λαμπακι της οθονης αναβωσβυνει σαν να περιμενει σημα απο το pc.μενει εκει και δεν μπορεις να κανεις τιποτα.κανω reset απο το κουμπακι κατω(αναγκαστηκα)και τοτε το μηχανιμα δουλευει παλι κανονικα.βλεπω που φορτωνει το motherboard τους σκληρους μετα τα win XP και παλι στο σημειο της επιφανιας εργασιας σβυνει η οθονη.

μπορει να βοηθησει καποιος γιατι εχω συκωσει τα χερια ψηλα!!!!!!!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχει τετοια εντολη στο F8 ????

Δοκιμασε να μπεις σε Safe Mode...Αν μπει εκει κανονικα τοτε εχεις προβλημα με καποιον Driver της καρτας γραφικων.

Αν οχι τοτε μπορει να ειναι προβλημα μνημης η μητρικης.

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να εγινε disable η VGA apo monh thw thn diarkeia toy φορματ?????????

Δημοσ.

.....και γιατι οταν ανεβαινει το λειτουργικο βλεπω το''windows XP''και οταν παει να μου δειξει την επιφανια εργασιας τοτε κοβετε.λιγο πριν δεν δουλευει η VGA???????

Δημοσ.

to provlima exei na kanei me to refresh rate tis othonis.

Prepei na beis se safe mode kai na egataststiseis tous sostous drivers tis kartas grafikon sou,oste na paiksei kai to rfesh rate.

Δημοσ.

Για δοκίμασε να κουνήσεις λίγο τα ντιμακια της μνήμης, ή καλύτερα βγαλτα και ξανα τοποθετησετα, όπως επίσης κάνε το ίδιο και για την κάρτα οθόνης. μήπως για άγνωστο λογω δεν κάνουν καλή επαφή; Και ίσως διορθωθεί.

Που ξέρεις με τα windows όλα να τα περιμένεις….

Δημοσ.
Εχει τετοια εντολη στο F8 ????

Εδω και χρόνια.... 8-)

To ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ με την ΑΤΙ 9800 se και την GA-8kvm800 αν θυμάμαι καλά το μοντέλο της Gigabyte...

Εφαγα όλα τα φορουμ του γούγλη και κατέληξα να βρώ ότι η motherboard έβγαζε πρόβλημα με την AGP. To δούλεψα λίγο με μια pci(άπλη όχι express)

και πριν από 4 μέρες το πούλησα. Αυτός που το πήρε μου είπε ότι με μια nvidia το μηχανάκι πήγαινε πολύ ωραία!

Σημειωτέον ότι είχα δοκιμάσει 4 διαφορετικούς drivers..

Aν το μηχάνημα είναι καινούριο..μάλλον παίζει ασυμβατότητα.

Αν το έχεις καιρό..τότε εγώ στη θέση σου θα έκανα ένα format με fdisk

(floppy - Win98Cd) και στη συνέχεια θα σήκωνα λίγο το AGP frequency από τα bios. Εφ'όσον εμφανίζεται το πρόβλημα αφού εμφανιστεί το "Kαλώς ήλρθατε"

"Welcome" δεν είναι πρόβλημα drivers.. ούτε το refresh rate έχει πρόβλημα. Αν κάποιο από τα δύο προαναφερθέντα είχε πρόβλημα,τότε δεν θα έβλεπες ποτέ τίποτα γαλάζιο! Ακριβώς το ίδιο αντιμετώπισα και εγώ. Μόλις πήγε να μπεί στο Desktop,τα πάντα μαυρίζανε. Και δώστου reset.

Think about it and let us know... ;-)

Δημοσ.
.....και γιατι οταν ανεβαινει το λειτουργικο βλεπω το''windows XP''και οταν παει να μου δειξει την επιφανια εργασιας τοτε κοβετε.λιγο πριν δεν δουλευει η VGA???????

Αυτο δεν λεει κατι.

Θανννάαααασηηηη.....Πατέρααααααααα.....!!!!

Δημοσ.

Refresh rate είναι. Η boot screen των ΧΡ είναι ούτως ή άλλως μικρής ανάλυσης πάντα(640x480 I think). Μόλις πάει να μπει στην οθόνη Welcome, τότε ενεργοποιείται η refresh rate που έχεις διαλέξει(ή δεν έχεις διαλέξει).

Οπότε μπες σε safe mode(f8 στο restart) και όπως ειπώθηκε, εγκατέστησε τον driver ή μείωσε την ανάλυση για να μπορείς να μπεις κανονικά.

Φιλικά

Δημοσ.

Του εχω πει να μπει σε Safe mode τοσες φορες γιατι δεν το κανει ???

Trospe δεν καταλαβαινω γιατι σχολιασες οτι ειπα, το παιδι ρωτησε αν ειναι χαλασμενη η καρτα γραφικων και του απαντησα πως δεν γινεται αφου του δουλευει εστω και λιγο.

Τωρα το AGP Frequency και το Fdisk δεν ξερω πως μπορουν να λυσουν το προβλημα του παιδιου.

Dali συνηθως οταν φταιει το Refresh rate βλεπεις γραμμες σε ολη την οθονη οχι μαυριλα.

Ας μπει σε Safe Mode και μετα μιλαμε παλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...