Προς το περιεχόμενο

Times Forthnet 1bill Kai In A Box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες αυτες τισ μερες μου ληγει η συμβαση που ειχα με την forthnet απο την αγορα ενος adsl in a box.Κοιταω λοιπον τις τιμες των συνδεσεων 1Bill αφου λογικα θα παω σε μια απο αυτες.Για την ταχυτητα που με ενδιαφερει (512) οι τιμες ειναι 143+φπα για 3+1 μηνες.Το in a box oμως εχει τιμη 99 ευρω για 2+2 μηνες για την ταχυτητα 512.Δηλαδη στην μια περιπτωση πληρωνεις 44 ευρω παραπανω.Κανω καποιο λαθος?Δηλαδη με συμφερει να παω να ξαναγορασω ενα in a box?Moυ φαινεται λιγο περιεργο...

Δημοσ.

Σε συμφέρει απο οικονομικής αποψης να αγοράσεις νεο πακέτο.Αν πηγαινες ομως ποιο νωρις μεχρι 28/2 ειχαν την 1 bill που αναφέρεις 3+3 μηνες 143+φπα αλλά από 1/3 αλλαξαν ολες τις προσφορές από 3+3 σε 3+1.

(Εγω πρόλαβα την 3+3 για (1024) 210ευρω+φπα).

Οταν ρώτησα τον υπεύθυνο για αγορά νέου πακετου μου ειπε γίνεται αλλά θα έχει μεγάλη ταλαιπωρία και θα μείνεις χωρις ιντερνετ για αρκετο καιρο γιατί θα χρειαστεί αίτηση διακοπής σύνδεσης και αιτηση νέας σύνδεσης και εαν είχες την εμπειρια που είχα εγω για να γίνει η σύνδεση δεν θα το επιχειρούσες (περίμενα περίπου 25 μέρες για να ενεργοποιηθεί!!!)

Δημοσ.

Μιλησα με τον υπευθυνο και μου ειπε οτι δεν θα μεινω καθολου χωρις ιντερνετ.Απλα μου ειπε στην νεα αιτηση που θα τους περασω με το φαξ να σημειωσω οτι προκειται για ανανεωση και ολα θα γινουν αμεσα.Τωρα σε σενα δεν ξερω τι εγινε και σου ειπαν αλλα.Αυριο που θα κανω ξανα την αιτηση θα δουμε τι θα γινει.

Δημοσ.

οι τιμες της φορθνετ ειναι οντως πολυ περιεργες.

τις τελευταιες μερες μου εληξε η adsl in a box συνδρομη και πηγα να δω τισ τιμες ανανεωσης βασικα ηθελα μια 2μηνη καθως μετα παω φανταρος μπηκα λοιπον στο site και ειδα εκπληκτος οτι μια 2μηνη κοστιζει 78 ευρω!!!!!

τιν στιγμη που μια 6μηνη κοστιζει 119 αν δεν κανω λαθος.μιλαμε και στις 2 περιπτωσεις για 384.

ενα αλλο παραδοξο ειναι πως ακομα και αν ανανεωνα την συνδρομη σε 6μηνη θα πληρωνα 119 ευρω τα ιδια που πληρωνει καποιος οταν βαζει για πρωτη φορα adsl in a box δεδομενου οτι μεσα στο πακετο περιεχεται και το τελος ενεργοποιησης το οποιο σαν ηδη συνδρομητης το εχω ηδη πληρωσει.

Δημοσ.
Μιλησα με τον υπευθυνο και μου ειπε οτι δεν θα μεινω καθολου χωρις ιντερνετ.Απλα μου ειπε στην νεα αιτηση που θα τους περασω με το φαξ να σημειωσω οτι προκειται για ανανεωση και ολα θα γινουν αμεσα.Τωρα σε σενα δεν ξερω τι εγινε και σου ειπαν αλλα.Αυριο που θα κανω ξανα την αιτηση θα δουμε τι θα γινει.

Μπορεις να διευκρινησεις λιγο το εξης:

Του ειπες πως θα παρεις νεο *in-a-box* και σου ειπε πως δε θα μεινεις καθολου χωρις δικτυο και πως μπορεις να γραψεις οτι προκειται για ανανεωση;

Σιγουρα με καινουριο in-a-box και οχι με *1-bill* ;

Δημοσ.
Μπορεις να διευκρινησεις λιγο το εξης:

Του ειπες πως θα παρεις νεο *in-a-box* και σου ειπε πως δε θα μεινεις καθολου χωρις δικτυο και πως μπορεις να γραψεις οτι προκειται για ανανεωση;

Σιγουρα με καινουριο in-a-box και οχι με *1-bill* ;

Ναι,και μαλιστα δεν μου απαντησε αμεσως.Με εβαλε για λιγο στην αναμονη,πρεπει να μιλησε με καποιον που γνωριζε πιο καλα και τελικα μου ειπε αυτο που εγραψα και παραπανω.Μαλιστα μου εδωσε και τρεις μερες δωρεαν για να προλαβω να παρω το in a box διοτι εληγε η συμβαση σημερα.Η νεκροψια θα δειξει παντως.

Δημοσ.

Τελικα σημερα εκανα την αιτηση.Οταν πηρα τηλεφωνο να ρωτησω σε ποιο σημειο πρεπει να γραψω οτι προκειται για ανανεωση(μιας και δεν υπηρχε καποιο σημειο που να σου ελεγε να επιλεξεις εαν ανανεωνεις ή εαν γινεται η συνδεση για πρωτη φορα).Η τηλεφωνητρια μου ειπε οτι δεν γινεται αυτο ,δεν γινεται να κανεις ανανεωση μεσω του in a box αλλα μονο πρωτη ενεργοποιηση.Της ειπα οτι την προηγουμενη μερα επικοινωνησα με την εταιρεια και μιλησα με καποιον και μου ειπε οτι γινεται αρκει να εγραφα πανω στην αιτηση οτι προκειται για ανανεωση.Αφου μιλησε με καποιον υπευθυνο μου ειπε οτι κανονικα δεν γινεται αλλα εμενα θα μου κανουν την εξυπηρετηση μιας και ειχα ηδη αγορασει το in a box.Oποτε παιδια δεν ξερω τι να σας πω.Εγω απλα σταθηκα τυχερος απο οτι καταλαβα.Εαν θελετε το ρισκαρετε αλλα υπαρχει ο κινδυνος να μεινετε με το in a box στο χερι ή αλλιως να ξανακανετε ενεργοποιηση της γραμμης.Πριν παρετε το in a box παρτε ενα τηλεφωνο στην forthnet να συνεννοηθειτε.Αν σας πουν οτι γινεται τοτε σημειωστε το ονομα αυτου που σας δινει το οκ σε ενα χαρτακι.Εμενα η τηλεφωνητρια με ρωτησε δυο φορες ποιος μου εδωσε το οκ αλλα δεν ειχα σημειωσει ονομα.

Δημοσ.

εμενα μολις πριν απο λιγο μου ειπαν πως η προσφορα 3+3 η 2+2 ισχυει μονο γι εξαρχεις ενεργοποιηση και οχι για ανανεωση...πτου!!!και τωρα τι κανουμε????καποια λυση κανεις?σε 6 μερες τελειωνει η συνδεση μου in a box...

Δημοσ.

Εγω τους εφερα προ τετελεσμενου αφου τους ειπα οτι ειχα ηδη αγορασει το in a box(και ετσι ειχε γινει).Εσυ το αγορασες ή σκεφτοσουν να το παρεις?

Δημοσ.

σκεφτομουν να το παρω μα τωρα,τσατιστηκα...απατη μεγαλη...αντι να κρατησουν αφτους που εχουν και να παρουν κι αλλους...ετσι που κανουν τους διωχνουν..τι να πω..και τωρα τι κανω?καμμια ιδεα?τωρα θα τους στειλω μην να τους πω τι πρεπει να κανω για να διακοψω,να δουμε τι θα πουνε...

Δημοσ.

Οντως ειναι απατη.Αν ηταν σωστοι θα επρεπε οι παλιοι συνδρομητες να πληρωνουν λιγοτερα απο τους νεους.Οπως γινεται στις εταιρειες κινητης τηλεφωνιας δηλαδη που μετα τον πρωτο χρονο εχεις φτηνοτερα παγια.Και γω οταν ειδα τις τιμες του 1bill παραξενευτηκα.

Δημοσ.

το θεμα ειναι πως τωρα τι κανουμε?χαχαχα ενω πριν που ελεγα για ανανεωσει με εστελναν αμεσως email τωρα που τους ειπα πως θα σταματησω ακομα δεν απαντησαν..τελικα ολοι ειναι ιδιοι και απαραλαχτοι...κριμα!!!

Δημοσ.
εμενα μολις πριν απο λιγο μου ειπαν πως η προσφορα 3+3 η 2+2 ισχυει μονο γι εξαρχεις ενεργοποιηση και οχι για ανανεωση...πτου!!!και τωρα τι κανουμε????καποια λυση κανεις?σε 6 μερες τελειωνει η συνδεση μου in a box...

Εγω που πήρα τηλ. την fortnet μου είπαν για την προσφορά 3+3 ότι όταν λήξη θα την ανανεώνουν για άλλους 6 μήνες με το ίδιο ποσό της προσφοράς.

Δημοσ.

ειδα στο site της forthnet 1bill οτι τελικη τιμη ειναι γυρω στα 39 ευρω η αοριστου χρονου και ειναι μεσα και το παγιο γραμμης adsl.συμφερει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...