Προς το περιεχόμενο

Greek fonts & windows XP asymvatotita....

harlour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Εχω εγκαταστήσει Win XP Professional SP2 Version 2002 (bootable)... μαζί με αυτά και αρκετά προγράμματα όπως Photoshop CS2, Illustrator CS2, Office 2003 και αρκετά ακόμα προγράμματα....

Εχω ακόμα εγκαταστήσει και περίπου 700 γραμματοσειρές πολλές από τις οποίες είναι Ελληνικές (σειρές CF, PF, AG, UB). Στο setup των windows εχω επιλεγμένη την ελληνική γλώσσα για τα non Unicode programs, (τα XP είναι Αγγλικό version...).

Λογικά θα έπρεπε να λειτουργούν (όπως τον παλιό καλό καιρό....) τα fonts μου... αλλα δυστηχώς.... δεν λειτουργούν... παρά μόνο η Myriad Pro.... (και η Arial αν δεν κάνω λάθος... Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.

Πρίν το τελευταίο format και την εγκατάσταση των windows που αναφέρω παραπάνω, είχα εγκατεστημένα και πάλι Αγγικά Win XP Pro SP1 και είχα κάνει update σε SP2. Τότε τα πάντα λειτουργούσαν ρολόι... Είχα εγκατεστημένες τις ίδιες γραμματοσειρες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Απο όσο βλέπω τώρα κανένα πρόβλημα δεν αναγνωρίζει τις Ελληνικές γραμματοσειρές.

Επιλέγω την γραμματοσειρά που θέλω να χρησιμοποιήσω, (την βλέπω και στο preview κανονικά), επιλέγω ελληνικα, και με το που αρχίζω να γράφω το κείμενο το πρόγραμμα αυτόματα αλλάζει την γραμματοσειρά σε Myriad Pro.

Αρχικά νόμιζα οτι έχει να κάνει με κάποιο bug του Photoshop (μιας και αυτό το πρόγραμμα κυρίως χρησιμοποιώ) και έψαξα για σχετικό documentation στο internet. Στη συνέχεια όμως ανακάλυψα ότι όλα μου τα προγράμματα συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο....

Εχει κανείς καμιά ιδεα???

Pleaseeee HELP!!!

:cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Κανείς καμια ιδεα ρε παιδια?

Ουτε μία απάντηση?.....

Μόνο εγώ το αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα?

:-?

Δημοσ.

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα φίλε harlour,όμως, δεν έχω βρεί ακόμα τη λύση.

Χρησιμοποιώ Windows Xp Home Edition(αυτά μου είχαν εγκατεστημένα στο laptop τώρα που το πήρα.) και έχω κάνει κι εγώ της τροποιήσεις που αναφέρεις,χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας το κάνει γιατί είναι πολύ ενοχλητικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...