Gpsyco Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Λοιπόν παιδιά με έχουν πρήξει στα spam sms αυτά τα δύο νούμερα. Μου στέλνουν τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα "παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου και έχω χαμηλό υπόλοιπο ομιλίας". Υπάρχει κανένας τρόπος να τους Spammaro τα κινητά τους και να αχρηστευτεί η κάρτα τους γιατί με έχουν πρήξει στη κυριολεξία!!! Υ.Γ. Φυσικά και δοκίμασα να επικοινωνήσω μαζί τους και μου το απαντούσαν και μετα το κλέινανε. Πιστεύω ότι πήραν τις κάρτες μόνο για αυτό τον σκοπό! Νούμερα : 6942240000 6942609797
worldcitizen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Γιατί βγάζεις το νούμερο μου στη φόρα ?????? Πάντως ούτε η ερώτηση είναι ΟΚ, ούτε το να δίνεις τα νούμερα στον ΑΕΡΑ.. Μπορείς να πάρεις Q που έχει φτηνό ΣΜΣ και να στέλνεις από εκεί τόνους...
Gpsyco Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Κανένας δεν τα δουλεύει αυτά τα νούμερα και πραγματικά εκλιπαρώ τον οποιονδήποτε να πάρει τηλέφωνο. Κάποιο τσ0glani είναι και κάνει πλάκα και με έχει εκνευρίσει. Ποτέ δεν θα έδινα νούμερο που χρησιμοποιείται.
Dark_son20 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 afti einai mia ipiresia tis vodafon to call me back fisiologika to kanei kapios filos sou o opios den exei monades gia na ton kaleseis.... mporeis na epikinoniseis me vodafon kai na zitiseis na min dexese minimata apo ta call me back alla kapia stigmi mporei kapios gnostos na exei anagi kai na min mporei na epikinonisei alios mazi sou an den exei monades....
billpeppas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 6942240000 Αυτό δεν είναι φρέσκο νούμερο, και επίσης δεν είναι νούμερο του λαού Κανά φιλαράκι που να συσχετίζεται ή να γνωρίζει κάποιον στην vodafone πρέπει να έχεις.
k_w_t Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 To noumero tou laou mou arese!!! Kai mena to kinito mou exei 0000 sto telos alla den exw sxesi me kamia etairia kinitis! apla etyxe
billpeppas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 To noumero tou laou mou arese!!!Kai mena to kinito mou exei 0000 sto telos alla den exw sxesi me kamia etairia kinitis! apla etyxe Υπάρχει συγκεκριμένο pattern που προορίζεται για κάποιους. Για να το λέω, κάτι θα ξέρω
gorgio1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 gia kane to liana file billpeppas na katalavoume kai emeis....
MasterX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Υπάρχει συγκεκριμένο pattern που προορίζεται για κάποιους.Για να το λέω' date=' κάτι θα ξέρω [/quote'] Έχει δίκιο ο Μπιλ για τα pattern.. Αυτά τα νούμερα θεωρούνται εύκολα, ειδικά το πρώτο πολύ εύκολο.. Πιστεύω όμως ότι δεν είναι αυτή η περίπτωση. Είναι σχετικά δύσκολο να σου κάτσει τόσο εύκολο όσο το πρώτο αλλά όχι απίθανο. Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι, κάποιος που έχει βρει τόσο εύκολο νούμερο να το χρησιμοποιεί για πλάκα και όχι για το βασικό του αριθμό.. Άρα μάλλον έχει στη διαθεσή του και άλλα εύκολα νούμερα. Μήπως κάποιος που δουλεύει σε κατάστημα που πουλάει και κάρτες Vodafone (καταστήματα Vodafone, Γερμανός,..., περίπτερα!).. :-D :-D Σίγουρα δεν είναι κάποιος της εταιρίας που θα καθήσει να κάνει αυτή την πλάκα...
billpeppas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 εν απλά... συγκεκριμένο "range" αριθμών τα "φυλάνε" τα μεγάλα κεφαλάκια για τους "τριγύρω" τους. π.χ. γιός του X έχει το 694xx10000 η κόρη του X έχει το 694xp10000 ( whereas p = x + 1 )
MasterX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Ναι γι'αυτό λέω ότι αυτό το νούμερο (το πρώτο) πρέπει να ήταν προς πώληση, καθώς αν ήταν η περίπτωση που αναφερεις δεν θα χαραμίζονταν σε φάρσα...
Gpsyco Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δεν είναι φίλοι μου γιατί δοκίμασα πολλές φορές να τους πάρω τηλέφωνο και απλώς με δούλευαν, το απαντούσανε και μου το κλείνανε. Κανένας γνωστός μου δεν έχει κάρτα (τυχαίνει ) οπότε θα εκμεταλευτώ την υπηρεσία αυτή που δεν θα επιτρέπει στον οποιονδήποτε να μου στέλνει call me back μήνυμα. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση. Όσο για το νουμεράκι που έχει πολλά μηδενικά, απλά χαζομάρα του που δεν τον εκμεταλεύτηκε σαν κύριως νούμερό του και το "χάλασε" για να σπάει πλάκα. Πάντως και εμένα μου είχε κάνει κάποια εντύπωση όταν το πρωτοείδα.
billpeppas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Πάντως και εμένα μου είχε κάνει κάποια εντύπωση όταν το πρωτοείδα. Αυτά τα range είναι της "πλάκας", τα καλά είναι άλλου τύπου. Άντε, χωρίς να κάνω αποκάλυψη του αριθμού ( φυσικά ), πάρε μια ιδέα περί του αριθμού μιας φίλης μου 694....... Όπου...το νούμερο έχει συνολικά 6 φορές τον αριθμό 4 ( δεν θα πω και την σειρά ) και μόνο 2 άσχετους ( όχι random ) αριθμούς Με άλλα λόγια...πήζουμε στο 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.