Προς το περιεχόμενο

Σκληρός, Motherboard, USB 1.0 & Εξωτερικό Κουτί..

worldcitizen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα σήμερα ένα σκληρό WD 80GB με σκοπό να τον εγκαταστήσω σ'ένα μηχάνημα (P3, Παράθυρα 2000, Fujiju επώνυμο) που προορίζεται απλά για αναπαραγωγή mp3..

Επειδή τίποτα δεν μπορεί να πάει καλά και πρέπει να ζοριστούμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, η μητρική δεν τον αναγνωρίζει (επειδή είναι "μεγάλος", λέμε τώρα..). Τζανπεράκια, συνδεσμολογία όλα ΟΚ..

Εκτός από αναβάθμιση στο ΒΙΟS τι μπορώ να κάνω; Σκέφτηκα να πάρω ένα κουτί εξωτερικό αλλά αναρωτήθηκα αν θα τον αναγνωρίζει..(Υποθέτω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα).

Έχει USB 1.0 αλλά σαν εξωτερικός θα κάνει και τις βόλτες του από 2.0... Νομίζω ότι τη δουλειά του θα την κάνει αν και για άλλες λειτουργίες (γράψιμο Σι Ντι κτλ) θα είναι λίγο αργός...

Έχω κανένα λάθος στο συλλογισμό μου ? (Σίγουρα... :-D )

Δημοσ.

Το ΒΙΟS τον αναγνωρίζει (βγάζει WD μπλα μπλα) αλλά μόλις πάει να δει χωρητικότητα κολλάει και δεν εκκινει καθόλου τα WIN.. Εγώ ρωτάω για καμμιά άλλη λύση και την άποψη για εξωτερικό κουτι και εαν θα το αναγνωρίζει..

Μόλις είδα για IDE Controller και το ψάχνω...

Δημοσ.

H ποιό απλή λύση είναι το BIOS update..... (και ανέξοδη)

Η αμέσως επόμενη είναι η αγορά pci ide controller.... (λίγο ακριβότερη :) )

Η τρίτη είναι η αγορά εξωτερικού κουτιού....

Ίσως ποιό φθηνή από τη δεύτερη ΑΛΛΑ χρειάζεσαι και έναν ακόμα μικρό δίσκο για το λειτουργικό στο μηχάνημα ΚΑΙ το usb 1.1 θα είναι σπαστικό σε copy/paste operations.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...