Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με την σταθμη ηχου

ddagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω το εξης:Κόβω απο διαφορες ελληνικες ταινιες τα highlights-καλυτερα σημεια και ατακες, με σκοπο να τα κανω DVD με τις καλυτερες σκηνες.Το προβλημα μου ειναι ομως το εξης.Σε καποιες ταινες ο ηχος ειναι πιο δυνατος και σε αλλες πιο χαμηλος με αποτελεσμα στο τελικο προιον να εχω ενα αρχειο με μπαλαντζαρισμα του ηχου και να χρειαζεται να παιζω με το volume control.Μπορει να μου πει καποιος με ποιο προγραμμα θα φερω τον ηχο απο καθε βιντεακι στο ιδιο επιθυμητο επιπεδο?

Δημοσ.

Το προγραμμα VirtualDub το εχεις ? αν ναι κατεβασε και ενα

plugin του , που λεγεται Normalize ή καπως Snormalize

Δεν θυμαμαι ακριβως και δεν ειμαι μπροστα στο PC μου. (net cafe)

Μπορεις να το ψαξεις στο google σαν normalize(*).vdf ή sound(*).vdf

Δημοσ.

Κάνω το εξης:Κόβω απο διαφορες ελληνικες ταινιες τα highlights-καλυτερα σημεια και ατακες, με σκοπο να τα κανω DVD με τις καλυτερες σκηνες.Το προβλημα μου ειναι ομως το εξης.Σε καποιες ταινες ο ηχος ειναι πιο δυνατος και σε αλλες πιο χαμηλος με αποτελεσμα στο τελικο προιον να εχω ενα αρχειο με μπαλαντζαρισμα του ηχου και να χρειαζεται να παιζω με το volume control.Μπορει να μου πει καποιος με ποιο προγραμμα θα φερω τον ηχο απο καθε βιντεακι στο ιδιο επιθυμητο επιπεδο?

Δημοσ.

με το Virtual dub και με καποιο Plugin (de 8umamai).vdf

Postαρα και πριν ποιο αναλυτικα αλλα δε ξερω τι εγινε και δεν υπαρχει το ποστ

Δημοσ.

Δεν το εχω.Θα το κατεβασω καποια στιγμη και θα δω αν μπορω να επεξεργαστω!Ευχαριστω για την πληροφορια

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το Νερο το 6.0........!Κανει καλη δουλεια αλλα δεν ξερω πως να παιξω με την σταθμη ηχου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...