ddagr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Κάνω το εξης:Κόβω απο διαφορες ελληνικες ταινιες τα highlights-καλυτερα σημεια και ατακες, με σκοπο να τα κανω DVD με τις καλυτερες σκηνες.Το προβλημα μου ειναι ομως το εξης.Σε καποιες ταινες ο ηχος ειναι πιο δυνατος και σε αλλες πιο χαμηλος με αποτελεσμα στο τελικο προιον να εχω ενα αρχειο με μπαλαντζαρισμα του ηχου και να χρειαζεται να παιζω με το volume control.Μπορει να μου πει καποιος με ποιο προγραμμα θα φερω τον ηχο απο καθε βιντεακι στο ιδιο επιθυμητο επιπεδο?
ntg_net Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Το προγραμμα VirtualDub το εχεις ? αν ναι κατεβασε και ενα plugin του , που λεγεται Normalize ή καπως Snormalize Δεν θυμαμαι ακριβως και δεν ειμαι μπροστα στο PC μου. (net cafe) Μπορεις να το ψαξεις στο google σαν normalize(*).vdf ή sound(*).vdf
ddagr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Κάνω το εξης:Κόβω απο διαφορες ελληνικες ταινιες τα highlights-καλυτερα σημεια και ατακες, με σκοπο να τα κανω DVD με τις καλυτερες σκηνες.Το προβλημα μου ειναι ομως το εξης.Σε καποιες ταινες ο ηχος ειναι πιο δυνατος και σε αλλες πιο χαμηλος με αποτελεσμα στο τελικο προιον να εχω ενα αρχειο με μπαλαντζαρισμα του ηχου και να χρειαζεται να παιζω με το volume control.Μπορει να μου πει καποιος με ποιο προγραμμα θα φερω τον ηχο απο καθε βιντεακι στο ιδιο επιθυμητο επιπεδο?
Bourdoulas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Den mas les omos poio programma xrisimopoieis gia na ta kopseis
ntg_net Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 με το Virtual dub και με καποιο Plugin (de 8umamai).vdf Postαρα και πριν ποιο αναλυτικα αλλα δε ξερω τι εγινε και δεν υπαρχει το ποστ
ddagr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δεν το εχω.Θα το κατεβασω καποια στιγμη και θα δω αν μπορω να επεξεργαστω!Ευχαριστω για την πληροφορια
ddagr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Χρησιμοποιω το Νερο το 6.0........!Κανει καλη δουλεια αλλα δεν ξερω πως να παιξω με την σταθμη ηχου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.