Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Εγω θελω τον παρακατω συνδιασμο αλλα μαλλον δεν γινεται... Δωρεαν αστικα και υπεραστικα τηλεφωνηματα Να μην αλλαξω τηλεφωνικο αριθμο Να εχω δυο γραμμες για φωνητικες κλισεις (οπως την isdn του ΟΤΕ) Να εχω dsl Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας μας πει.Ευχαριστω. :-D
Deos24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Εγω θελω τον παρακατω συνδιασμο αλλα μαλλον δεν γινεται... Δωρεαν αστικα και υπεραστικα τηλεφωνηματα Να μην αλλαξω τηλεφωνικο αριθμο Να εχω δυο γραμμες για φωνητικες κλισεις (οπως την isdn του ΟΤΕ) Να εχω dsl Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας μας πει.Ευχαριστω. :-D Επειδή δεν κατάλαβα πολύ καλά τι θέλεις, αν θέλεις να μπορείς να τηλεφωνείς δωρεάν (σχεδόν) με τη DSL σου σε αστικά υπεραστικά μπορεις!!! Τι εννοείς να μην αλλάξεις αριθμό;;; Αν έχεις DSL over ISDN θα έχεις δυο τηλεφωνικές γραμμές....
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Επειδή δεν κατάλαβα πολύ καλά τι θέλεις' date=' αν θέλεις να μπορείς να τηλεφωνείς δωρεάν (σχεδόν) με τη DSL σου σε αστικά υπεραστικά μπορεις!!!Τι εννοείς να μην αλλάξεις αριθμό;;; Αν έχεις DSL over ISDN θα έχεις δυο τηλεφωνικές γραμμές....[/quote'] Πως μπορει να γινει αυτο ???? Οταν λεω να μην αλλαξω αριθμο αποκλειω την λυση με κομβο vivodi κλπ που αλλαζεις αριθμο σε 211-74........Οταν λες σχεδον δωρεαν τι εννοεις ???? Ευχαριστω. :-D
Deos24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Πως μπορει να γινει αυτο ???? Οταν λεω να μην αλλαξω αριθμο αποκλειω την λυση με κομβο vivodi κλπ που αλλαζεις αριθμο σε 211-74........Οταν λες σχεδον δωρεαν[/b'] τι εννοεις ???? Ευχαριστω. :-D Μα για να χρησιμοποιήσεις το VOIP δεν χρειάζετε να έχεις τπτ ιδιαίτερο... Απλώς μια DSL γραμμή!! Δηλαδή δεν θα έχεις αριθμό!! Αν θελεις αριθμό μπορείς να πάρεις αλλα θα είναι 211.... Τώρα για τιμές δες εδώ!! http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=31 Σημείωση: Στους ξένους providers όσοι είναι δωρεάν έχουν όριο αν κλήση το 1 λεπτό... Μπορείς να το αφαιρέσεις αυτό το όριο με 11 ευρώ για τρεις μήνες... Η πρόταση μου είναι ελληνικοί prviders, αλλα μπορείς να τα δοκιμάσεις όλα με demo accounts!!!
mazda Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Εγω θελω τον παρακατω συνδιασμο αλλα μαλλον δεν γινεται... Δωρεαν αστικα και υπεραστικα τηλεφωνηματα Να μην αλλαξω τηλεφωνικο αριθμο Να εχω δυο γραμμες για φωνητικες κλισεις (οπως την isdn του ΟΤΕ) Να εχω dsl Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας μας πει.Ευχαριστω. :-D Λοιπον Γιαννη επειδη σημερα μιλησα με την Vivodi για λογαριασμο καπoιου φιλου γραφε: ------------------------------------------------------------------------------------------------- Vivodi internet προσβαση 1024-256 dsl Vivodi σταθερη τηλεφωνια 2 γραμμες εκ των οποιων η μια θα ειναι 211-xxxxxxx και η αλλη θα ειναι 210 και το παροννουμερο σου το παρον!! 500 λεπτα το μηνα δωρεαν ομιλια σε αστικα-υπεραστικα-διεθνη αλλα οχι κινητα. Αν γραφτεις στην skype πχ (Voip telephony) τα τηλεφωνηματα που θα κανεις πανω απο τα 500 λεπτα θα ειναι εξαιρετικα φτηνα. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Ολα τα πιο πανω ειναι σημερα 35 € συν ΦΠΑ μηνιαιως,και λεω σημερα γιατι οι τιμες συνεχως πεφτουν. 13880 το help desk της Vivodi.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Λοιπον Γιαννη επειδη σημερα μιλησα με την Vivodi για λογαριασμο καπoιου φιλου γραφε:------------------------------------------------------------------------------------------------- Vivodi σταθερη τηλεφωνια 2 γραμμες εκ των οποιων η μια θα ειναι 211-xxxxxxx και η αλλη θα ειναι 210 και το παροννουμερο σου το παρον!! Εγω πηρα τηλ και μου ειπαν οτι και οι δυο γραμμες θα ειναι απο 211-7.......αλλα δεν εχει ακομα κομβο στην περιοχη μας.... :confused:
freelove Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Λοιπον Γιαννη επειδη σημερα μιλησα με την Vivodi για λογαριασμο καπoιου φιλου γραφε:------------------------------------------------------------------------------------------------- Vivodi internet προσβαση 1024-256 dsl 500 λεπτα το μηνα δωρεαν ομιλια σε αστικα-υπεραστικα-διεθνη αλλα οχι κινητα. . ta 500 lepta einai mono gia astika kai uperastika.lathos grafeis kai gia dieuthnes klisis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.