Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 Εγκατεστησα το nero 5.5.5.3 και μου εμφανιζει στο συστημα ενα τριτο εικονικο cdrom.Πως μπορω να το...αφαιρεσω??? Ευχαριστω πολύ.
skiabox Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 Bale tin teleytea version + patch gia 2 modela cdrw pou xexasan san proti kinisi.
wert Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Εμφανίζει ένα image drive κάπως έτσι εεε!! Και εμένα μου την έσπαγε αυτό και το έβγαλα από την πρσθαφαίρεση προγραμμάτων αφού όπως είδα βγαίνει και από εκεί. Δεν είδα να μου κάνει κάποιο πρόβλημα αφού το έβγαλα. Αλήθεια τι ήθελε αυτό δεν το καταλάβαινα και εγώ. Πάντως το ξαπόστειλα.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Ναι ετσι το εμφανιζει Με τι ονομα το βρηκες στην προσθαφαιρεση????Εγω δεν το βρισκω.
wert Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2002 Να σου πώ δεν θυμάμαι και καλά γιατί μου την είχε σπάσει άσχημα και μόνο που το έβλεπα. Ηταν δίπλα δίπλα με το Nero και λέγοταν image drive. Γιάννη ο γαλατάς είμαι με βάπτισα καλά δεν έκανα. Τώρα είμαι νούνος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.