gvalasis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Καλησπερα σε ολους. Προσπαθω να εγκαταστησω την νεα εκδοση του Nero και αφου πατησω το setupX.exe μου βγαζει το μυνημα που φαινεται στην εικονα. Την βοηθεια σας παρακαλω!!!
christos1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δοκίμασε να αλλάξεις τον προορισμό αποθήκευσης και να το βάλεις στο C:\Program Files.
gvalasis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Ισως δεν καταλαβα το σκεπτικο σου αλλα σημειωνω οτι δεν προκειται για update αλλα για install. Επισης ειμαι συνδεδεμενος ως Admin.
christos1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Ισως δεν καταλαβα το σκεπτικο σου αλλα σημειωνω οτι δεν προκειται για update αλλα για install. Επισης ειμαι συνδεδεμενος ως Admin. Δεν ξέρω επειδή είσαι συνδεδεμένος ως admin αν υπάρχει πρόβλημα, αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι όταν κάνεις την εγκατάσταση πρέπει να σου εμφανίζει που θέλεις να αποθηκεύσεις το πρόγραμμα. Σε αυτό το σημείο να αλλάξεις τον προορισμό της αποθήκευσης και να το βάλεις να στο αποθηκεύσει στο C:\Program Files.
gvalasis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Εκτελωντας το προγραμμα nero 7.0.8.2 που κατεβασα απο το site του nero κανει αυτοματα extract σε καποιον φακελο temp αρχεια και κατοπιν εμφανιζεται μια μπαρα για μερικα δευτερολεπτα και μετα εμφανιζεται το μυνημα. Δοκιμασα να κανω extract τα αρχεια manual σε αλλο φακελο και να εκτελεσω το αρχειο setupx.exe μονος μου αλλα και παλι το ιδιο αποτελεσμα.
LEFteriz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Πιστεύω ότι το μήνυμα το βγάζει την ώρα που κάνει αποσυμπίεση τα προσωρινά αρχεία (το λεει και στο μηνυμα) για να Ξεκινήσει η εγκατάσταση.. αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις δεξί κλικ στο αρχείο εγκατάστασης (Nero-7.0.8.2_all_no_yt.exe ) και να κανεις extract to folder (αφού έχεις εγκαταστήσει καποιο αποσυμπιεστικό πρόγραμμα όπως το winrar ) , και να κανεις απο κει μέσα την εγκατάσταση edit. γράφαμε μαζί το ποστ... σιγουρα έχεις δικαιώματα εγκατάστασης προγραμμα΄των?
gvalasis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Πιστεύω ότι το μήνυμα το βγάζει την ώρα που κάνει αποσυμπίεση τα προσωρινά αρχεία (το λεει και στο μηνυμα) για να Ξεκινήσει η εγκατάσταση.. αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις δεξί κλικ στο αρχείο εγκατάστασης (Nero-7.0.8.2_all_no_yt.exe ) και να κανεις extract to folder (αφού έχεις εγκαταστήσει καποιο αποσυμπιεστικό πρόγραμμα όπως το winrar ) ' date=' και να κανεις απο κει μέσα την εγκατάσταση [/quote'] σε προλαβα παραπανω...
christos1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Αν έβγαινες από admin και προσπαθούσες να το κάνεις έτσι εγκατάσταση.
gvalasis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Αν έβγαινες από admin και προσπαθούσες να το κάνεις έτσι εγκατάσταση. Δοκιμασα να μπω με αλλο λογαριασμο αλλα και παλι τα ιδια...
hackermon1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 kalitera inai na mhn to katevasiis apo to site tis nero.katevase to apo ala sites.prospathise na to kanis saves sta program files kai meta des ton extract fakelo
gvalasis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Λυθηκε το προβλημα. Ευχαριστω για τη βοηθεια ολους σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.