dali13gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Εταιρίες(στο εξωτερικό) που προσφέρουν υπηρεσίες Business SMS, δίνουν δυνατότητα προώθησης sms από έναν αριθμό σε έναν άλλο. Και όπως λέει και το παρακάτω site, ο παραλήπτης του 2ου SMS, βλέπει τον original αποστολέα. Βέβαια δεν ξέρω αν παρέχεται στην Ελλάδα τέτοιου είδους υπηρεσία. http://www.esendex.com/support/default.aspx?np=web.options
chris12 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Είχα ακούσει για περίπτωση να πάει κάποιος για service το κινητό του και να εφτιαχνα εν αγνοία του κλώνο την κάρτα. Ίσως να την έχει πατήσει έτσι.
sotris99 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Απλά πληροφοριακά οι powersim 128k kai 256k (προς το παρόν μόνο η telestet έχει τέτοιες sim) δεν κλωνοποιούνται. Αν θέλει η φίλη σου ας αναβαθμίσει την κάρτα της. Κοστίζει 17 ευρώ.
equilibrium Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 ggeorgee exo akousi periptoseis gia atoma pou douleuoun se eteries kinitis tilefonias na kanoun afto pou skeftese os endexomeno. mporei na min douleuei i idios ekei alla kapios gnostos tou, kai na tou lei ta sms tis filis sou. ante apodeikse to tora... kalitera na allaksi eteria kinitis tilefonias h fili sou...
k_antoni Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δε νομίζω κάποιος να διακινδύνευε τη θέση του κ τη δουλειά του στην εταιρία κιν τηλεφωνίας για να κάνει ενα καπρίτσιο του φίλου του. Μάλλον η φίλη σου έπεσε θύμα κοινωνικής μηχανικής "social engineering"!! Κάρτες κλωνοποιείς με smart card reader-writter, αλλά δε μπορούν να είναι ανοιχτά κ τα 2 κινητά. Πές στη φίλη σου να μην αφήνει το κιν της χωρίς επίβλεψη, ειδικά στην "κολλητή" της!! Πιο επιστημονική απάντηση φαντάζομαι δεν υπάρχει. Ε, και για να της φύγει η ιδέα ότι κάποιος την παρακολουθεί ας μεταφέρει τον αριθμό της σε άλλη εταιρία! Τα σέβη μου...
j0j0gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ?? an exete xrono koita3te sto site: http://www.gsmforum.gr (klwnopoiisi kartas SIM) opws kai http://www.myphone.gr apo 3ena site uparxoun polla pou poulane logismiko kai hardware gia klwnopoiisi
mpentenis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 asxeto, alla e enws filou to tile eixa dei oti h sim toy eixe panw 4 grammes, eixe ftiaksei ena programmer gia sim o typos, pire mia adeia sim(oxi tis aples) k tis ekane papades......
j0j0gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 to SIM cloning tou parapanw site mporei na kanei ews 9-10 grammes se 1 SIM ap oso 8umamai
FILIM0N Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 To pio aplo den eida: Apokleietai autos pou ths stelnei ta sms na ths kanei plaka me ena trito proswpo? Giati ta sms den erxontai apo to pou8ena...
litenant Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ?? αληθεια που ειναι? πες μας..
Icecut Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Πάντως εγώ εχω ένα φίλο που είχε μια κοπέλα μέσα σε μια εταιρεία κινητής,στα κεντρικά όχι πωλήτρια και του έλεγχε όλα τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα και δεν ήτανε και σε καμιά σοβαρή θέση στην εταιρεία!Μετά απο αυτό θεωρώ πως όλα γίνονται με τα κατάλληλα ατομα στις κατάλληλες θέσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.