Προς το περιεχόμενο

Υποκλοπή SMS.... γινεται???

ggeorgee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εταιρίες(στο εξωτερικό) που προσφέρουν υπηρεσίες Business SMS, δίνουν δυνατότητα προώθησης sms από έναν αριθμό σε έναν άλλο. Και όπως λέει και το παρακάτω site, ο παραλήπτης του 2ου SMS, βλέπει τον original αποστολέα.

Βέβαια δεν ξέρω αν παρέχεται στην Ελλάδα τέτοιου είδους υπηρεσία.

http://www.esendex.com/support/default.aspx?np=web.options

Δημοσ.

Είχα ακούσει για περίπτωση να πάει κάποιος για service το κινητό του και να εφτιαχνα εν αγνοία του κλώνο την κάρτα. Ίσως να την έχει πατήσει έτσι.

Δημοσ.

Απλά πληροφοριακά οι powersim 128k kai 256k (προς το παρόν μόνο η telestet έχει τέτοιες sim) δεν κλωνοποιούνται. Αν θέλει η φίλη σου ας αναβαθμίσει την κάρτα της. Κοστίζει 17 ευρώ.

Δημοσ.

ggeorgee exo akousi periptoseis gia atoma pou douleuoun se eteries kinitis tilefonias na kanoun afto pou skeftese os endexomeno. mporei na min douleuei i idios ekei alla kapios gnostos tou, kai na tou lei ta sms tis filis sou.

ante apodeikse to tora...

kalitera na allaksi eteria kinitis tilefonias h fili sou...

Δημοσ.

Δε νομίζω κάποιος να διακινδύνευε τη θέση του κ τη δουλειά του στην εταιρία κιν τηλεφωνίας για να κάνει ενα καπρίτσιο του φίλου του. Μάλλον η φίλη σου έπεσε θύμα κοινωνικής μηχανικής "social engineering"!! Κάρτες κλωνοποιείς με smart card reader-writter, αλλά δε μπορούν να είναι ανοιχτά κ τα 2 κινητά. Πές στη φίλη σου να μην αφήνει το κιν της χωρίς επίβλεψη, ειδικά στην "κολλητή" της!! Πιο επιστημονική απάντηση φαντάζομαι δεν υπάρχει. Ε, και για να της φύγει η ιδέα ότι κάποιος την παρακολουθεί ας μεταφέρει τον αριθμό της σε άλλη εταιρία! Τα σέβη μου...

Δημοσ.

asxeto, alla e enws filou to tile eixa dei oti h sim toy eixe panw 4 grammes, eixe ftiaksei ena programmer gia sim o typos, pire mia adeia sim(oxi tis aples) k tis ekane papades......

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως εγώ εχω ένα φίλο που είχε μια κοπέλα μέσα σε μια εταιρεία κινητής,στα κεντρικά όχι πωλήτρια και του έλεγχε όλα τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα και δεν ήτανε και σε καμιά σοβαρή θέση στην εταιρεία!Μετά απο αυτό θεωρώ πως όλα γίνονται με τα κατάλληλα ατομα στις κατάλληλες θέσεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...