mjmj Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Κατά την γνώμη μου, θα ήταν χρήσιμο να ανοιχθεί μια νέα κατηγορία θεμάτων, που θα αφορά τις ελληνικές επιχειρήσεις πληροφορικής. Ήδη πολλά τοπικς ασχολούνται με τις δραστηριότητες των κομπιουτεραδικων(μικρες επιχειρησεις), ισως ειναι καιρός να μπορει κανεις να γράψει και για πιο μεγάλες εταιρίες. Θέματα απασχόλησης, εταιρικής κουλτούρας, πρακτικές, εμπειρίες από σχετικά μεγάλες εταιρίες πληροφορικής, πιστεύω θα ενδιέφεραν πολλούς. Στο παρελθον διάφορα θέματα αυτού του τύπου(γενικότερος σχολιασμός για την πληροφορική, τον εταιρικό κόσμο κλπ), αν δεν με απατά η μνήμη μου, είχαν κλειδωθεί ή ο admin παρέπεμπε σε άλλα forum. Οταν υπαρχουν θεματα οπως κινηματογραφος-μουσικη-gadgets κλπ, νομιζω οτι δικαιολογείται η υπαρξη μιας κατηγοριας για μεσαίες-μεγάλες εταιρίες πληροφορικής και για όλα τα συναφή με αυτές θέματα. Το θέτω στην κρίση σας. Η επιλογή δική σας.
Highlander Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Κατά την γνώμη μου' date=' θα ήταν χρήσιμο να ανοιχθεί μια νέα κατηγορία θεμάτων, που θα αφορά τις ελληνικές επιχειρήσεις πληροφορικής.Ήδη πολλά τοπικς ασχολούνται με τις δραστηριότητες των κομπιουτεραδικων(μικρες επιχειρησεις), ισως ειναι καιρός να μπορει κανεις να γράψει και για πιο μεγάλες εταιρίες. Θέματα απασχόλησης, εταιρικής κουλτούρας, πρακτικές, εμπειρίες από σχετικά μεγάλες εταιρίες πληροφορικής, πιστεύω θα ενδιέφεραν πολλούς. Στο παρελθον διάφορα θέματα αυτού του τύπου(γενικότερος σχολιασμός για την πληροφορική, τον εταιρικό κόσμο κλπ), αν δεν με απατά η μνήμη μου, είχαν κλειδωθεί ή ο admin παρέπεμπε σε άλλα forum. Οταν υπαρχουν θεματα οπως κινηματογραφος-μουσικη-gadgets κλπ, νομιζω οτι δικαιολογείται η υπαρξη μιας κατηγοριας για μεσαίες-μεγάλες εταιρίες πληροφορικής και για όλα τα συναφή με αυτές θέματα. Το θέτω στην κρίση σας. Η επιλογή δική σας.[/quote'] Υπάρχουν ακόμα μικρες επιχειρησεις πληροφορικής ; Το Hardware έχει ψοφήσει. Έχει μείνει το software, τα δίκτυα, οι ταμειακές, οι ΕΑΦΔΣΣ, το Internet, τα τηλ.κέντρα και κάτι άλλα ελάχιστα. Αν εννοείς να μιλάμε για αυτά, εγώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι.
The_player Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Nomizo ena topic..."επαγγελματικα θεματα " μαζι με θεματα εκπαιδευσης θα βοηθουσε...θα μπορουσε να περιεχει.. -Πληροφοριες για σχολες -Κατοχυρωση επαγγελματικων δικαιωματων -Μισθολογικα - Ασφαλιστικα θεματα -Εταιριες (καλες και κακες του χωρου) ακομα θα μπορουσε να υπαρχει ενθετο εργασια....και να προτεινονται ατομα ΑΠΟ το forum για δουλεια.(οπως προτεινα τον φίλο Critter! Γεια σου ρε Παναγο )...ειτε μονιμη ειτε προσωρινη....ειτε πχ...(φτιαξε μου μια ιστοσελιδα) -Δουλειες στο εξωτερικο -Μεταπτυχιακα προγραμματα και πολλα πολλα αλλα..
Bougas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Nomizo ena topic..."επαγγελματικα θεματα " μαζι με θεματα εκπαιδευσης θα βοηθουσε...θα μπορουσε να περιεχει.. -Πληροφοριες για σχολες -Κατοχυρωση επαγγελματικων δικαιωματων -Μισθολογικα - Ασφαλιστικα θεματα -Εταιριες (καλες και κακες του χωρου) ακομα θα μπορουσε να υπαρχει ενθετο εργασια....και να προτεινονται ατομα το forum για δουλεια.(οπως προτεινα τον φίλο Critter! Γεια σου ρε Παναγο )...ειτε μονιμη ειτε προσωρινη....ειτε πχ...(φτιαξε μου μια ιστοσελιδα) -Δουλειες στο εξωτερικο -Μεταπτυχιακα προγραμματα και πολλα πολλα αλλα.. me prolaves file!ontos tha itan ekseretika xrisimo ena tetio topic. elpizw na paroumai mia apantisi apo ton hal9000 i kapoion moderator
MrTryANalyzer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Προτείνω στο forum Software να ανοίξει ένα καινούργιο thread περι security.. Δηλαδή θέματα για antivirus, firewalls, anti-spyware programs, και επίσης για logs από το HijackThis.. Τι λέτε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.