Προς το περιεχόμενο

Bsplayer 'h Media Player Classic ???

SirD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Alhtheia...poio apo ta dyo pisteuete oti einai yperterei gia anaparagwgh divx?...Eseis poio protimate kai giati....?

Xronia twra bsplayer, logo tou oti pernei k subs, ektos an to ftiaksane k sto media player classic k den to pira xabari :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Xronia twra bsplayer, logo tou oti pernei k subs, ektos an to ftiaksane k sto media player classic k den to pira xabari :)

Ίσως να μην το πήρες χαμπάρι, o Media Player Clasic παίρνει subs (srt και idx/sub σίγουρα). ;)

Δημοσ.
Ίσως να μην το πήρες χαμπάρι, o Media Player Clasic παίρνει subs (srt και idx/sub σίγουρα). ;)

Giauto to eipa kiolas, proxoraei i texnologia :P

Pera apo auto to bsplayer me volevei k to exw sinithisei pia :)

Δημοσ.

Media Player Classic

Κανεις resize με ολους σχεδον τους πιθανους τροπους, πολυ χρησιμο οταν οι ταινιες ειναι widescreen για να τη φερνεις στα μετρα σου.

Δημοσ.

Για avi playback το Bsplayer ειναι προτιμοτερο για μενα. Εχει τα παντα που μπορει να χρειαστει καποιος. Το mpc το χρησιμοποιω για πιο "εξωτικα" αρχεια, οπως τα real. Αν και το τελευταιο εχει αναβαθμιστει, δε φτανει το bsplayer το οποιο εχει καποια μοναδικα πολυ cool features:

-Zoom για τις widescreen ταινιες κανει και το bslayer. Αλλα διαθετει και το λεγομενο "movie mode", οπου το avi μεταφερεται στο πανω μερος της οθονης, αφηνοντας μονο μια μαυρη λωριδα (αντι για 2) στο κατω μερος της οθονης, η οποια αφιερωνεται αποκλειστικα για υποτιτλους. Ετσι, η εικονα μεταfερεται ψηλoτερα, και χρησιμοποιειται ολη η οθονη πληρως, χωρις να χανεις πολυ δεξια και αριστερα απο την ταινια. Κανει βεβαια ενα ελαφρο και πληρως αποδεκτο zoom, το οποιο μπορεις να ρυθμισεις αν μεγαλωνεις/μικραινεις τους υποτιτλους.

- Η φοβερη υποστηριξη shortkeys τα οποια μπορεις να αλλαξεις κατα βουληση. Ρυθμιζεις ανετοτατα το τηλεκοντρολ σου (πχ καρτας tuner) να κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ακομη και να προσθετει on the fly σταδιακο delay στους υποτιτλους. Κατι το οποιο απο οσο θυμαμαι δεν γινοταν (με shortkey) σε παλιοτερες εκδοσεις του mpc. Και φυσικα τους υποτιτλους τους μετακινεις πανω κατω, τους μεγαλωνεις/μικραινεις, παντα ευκιολα με shorteys. Το mpc ηταν ανεκαθεν προγραμμα που θελει το mouse στα χερια σου.

Ειναι και καποια αλλα πραγματακια, οπως πχ το οτι σε παλιοτερα μηχανηματα φαινεται καποια διαφορα στη χρηση cpu. Το Bsplayer καταναλωνει λιγοτερη cpu στο playback, οσο κι αν το mpc ειναι γνωστο ως πολυ ελαφρυ προγραμμα. Ισως το mpc να ειναι ελαφρυτερο οσον αφορα τη μνημη, αλλα το πρωτο ειναι βασικοτερο κατα τη γνωμη μου.

Δημοσ.

BS και απο εμένα.

Έχει πολλές βολικές ρυθμήσεις (όπως πολύ ωραία ανέφερε ο qspock) και κατα την ταπεινή μου γνώμη έχει πολύ βολικό interfase!

[Επιπλέων μου φαίνεται πολυ ενοχλιτικό στο MPC οτι κάνει pause με το κλικ.]

Δημοσ.

ΒSplayer μακράν. Αλλά και Video Lan Player (VLC), που παίζει τα πάντα! Μιλάμε για τα πάντα, ακόμα και ημιτελή αρχεία από torrent ή dc++. Αν κάτι δεν το παίζει ο VLC, δεν το παίζει κανένας player!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...