Astakos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Έχω την εν λόγω κάρτα και μόλις βάζω την Sun Java 1.5 update 6 και τρέχω προγράμματα που την χρησιμοποιούν (Limewire, Azureus, κλπ) η οθόνη μου γίνεται σχεδόν άσπρη (πάρα πολύ φωτεινή). Μόλις κλείνω τα προγράμματα η οθόνη επανέρχεται στην κανονική της φωτεινότητα. Αν απεγκαταστήσω την Java και μείνω με την παλιά (Microsoft VM) που έχουν τα XP όλα καλά...αλλά βέβαια δεν μου δουλεύουν τα προγράμματα που θέλουν νεότερη έκδοση της Java από αυτή που υπάρχει στο συστημά μου. Η έκδοση που έχω είναι 1.4.2. Ότι java βάλω από εκεί και πέρα έχω το πρόβλημα που περιγράφω. Καμιά ιδέα παιδιά; Ευχαριστώ!
Kombatant Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μερικές ερωτήσεις: α) Ποια έκδοση Catalyst έχεις; β) Όταν λες γίνεται άσπρη η οθόνη σου, εννοείς ότι είναι σαν να ανεβάζεις το brightness στο τέρμα, για παράδειγμα; γ) Όταν λες ότι όποια έκδοση πάνω από 1.4.2 βάλεις, έχεις πρόβλημα, εννοείς ότι η 1.4.2 και οι προηγούμενες δε το έχουν;
HellasVagabond Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Φιλε σε ολες τις νεες καρτες το Java κανει παιχνιδακια.. Σε μενα πχ θολωνει την οθονη. Απο οσο ξερω δεν γινεται να κανεις κατι.
Astakos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μερικές ερωτήσεις:α) Ποια έκδοση Catalyst έχεις; β) Όταν λες γίνεται άσπρη η οθόνη σου' date=' εννοείς ότι είναι σαν να ανεβάζεις το brightness στο τέρμα, για παράδειγμα; γ) Όταν λες ότι όποια έκδοση πάνω από 1.4.2 βάλεις, έχεις πρόβλημα, εννοείς ότι η 1.4.2 και οι προηγούμενες δε το έχουν;[/quote'] α. Δεν έχω catalyst. Μια φορά που τους δοκίμασα μπλόκαρε το σύμπαν κι αναγκάστηκα σε format. Έχω της Asus (όχι τους τελευταίους...θα τους δοκιμάσω σύντομα). β. Ακριβώς. Ίσα ίσα που βλέπω τα εικονίδια, γράμματα κλπ. γ. Δεν υπήρχε προηγούμενη στο σύστημα μου. Είναι η default των XP (Microsoft VM) με SP2.
mohic4n Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Me SP2 last updates, last drivers apo thn ATI kai Java 1.5.0 DEN exw kanena problhma. Kai exw thn Shapphire X700 Pro.
Astakos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Τελικά βρήκα τι έφταιγε... Το OSD feature της ASUS. Το απενεργοποίησα κι όλα εντάξει! Thanx παίδες για το ενδιαφέρον σας!
Kombatant Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Το καλό είναι ότι βρήκες τι έφταιγε πρώτον, και δεύτερον το πόσταρες - έτσι αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα με σένα στο μέλλον θα μπορέσει να βγάλει άκρη κάνοντας ένα search στο forum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.