Προς το περιεχόμενο

Asus X700 256MB και java

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εν λόγω κάρτα και μόλις βάζω την Sun Java 1.5 update 6 και τρέχω προγράμματα που την χρησιμοποιούν (Limewire, Azureus, κλπ) η οθόνη μου γίνεται σχεδόν άσπρη (πάρα πολύ φωτεινή). Μόλις κλείνω τα προγράμματα η οθόνη επανέρχεται στην κανονική της φωτεινότητα.

Αν απεγκαταστήσω την Java και μείνω με την παλιά (Microsoft VM) που έχουν τα XP όλα καλά...αλλά βέβαια δεν μου δουλεύουν τα προγράμματα που θέλουν νεότερη έκδοση της Java από αυτή που υπάρχει στο συστημά μου.

Η έκδοση που έχω είναι 1.4.2. Ότι java βάλω από εκεί και πέρα έχω το πρόβλημα που περιγράφω.

Καμιά ιδέα παιδιά;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις:

α) Ποια έκδοση Catalyst έχεις;

β) Όταν λες γίνεται άσπρη η οθόνη σου, εννοείς ότι είναι σαν να ανεβάζεις το brightness στο τέρμα, για παράδειγμα;

γ) Όταν λες ότι όποια έκδοση πάνω από 1.4.2 βάλεις, έχεις πρόβλημα, εννοείς ότι η 1.4.2 και οι προηγούμενες δε το έχουν;

Δημοσ.
Μερικές ερωτήσεις:

α) Ποια έκδοση Catalyst έχεις;

β) Όταν λες γίνεται άσπρη η οθόνη σου' date=' εννοείς ότι είναι σαν να ανεβάζεις το brightness στο τέρμα, για παράδειγμα;

γ) Όταν λες ότι όποια έκδοση πάνω από 1.4.2 βάλεις, έχεις πρόβλημα, εννοείς ότι η 1.4.2 και οι προηγούμενες δε το έχουν;[/quote']

α. Δεν έχω catalyst. Μια φορά που τους δοκίμασα μπλόκαρε το σύμπαν κι αναγκάστηκα σε format. Έχω της Asus (όχι τους τελευταίους...θα τους δοκιμάσω σύντομα).

β. Ακριβώς. Ίσα ίσα που βλέπω τα εικονίδια, γράμματα κλπ.

γ. Δεν υπήρχε προηγούμενη στο σύστημα μου. Είναι η default των XP (Microsoft VM) με SP2.

Δημοσ.

Τελικά βρήκα τι έφταιγε...

Το OSD feature της ASUS. Το απενεργοποίησα κι όλα εντάξει!

Thanx παίδες για το ενδιαφέρον σας! ;)

Δημοσ.

Το καλό είναι ότι βρήκες τι έφταιγε πρώτον, και δεύτερον το πόσταρες - έτσι αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα με σένα στο μέλλον θα μπορέσει να βγάλει άκρη κάνοντας ένα search στο forum :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...