funeros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Παιδιά καλημέρα σας. Έχω έναν υπολογιστή εδώ και πέντε χρόνια με μητρική intel D845WN και επεξεργαστή pentium 4 1,7GHz. Προχτές ο ξερόλας πήγα να κάνω αναβάθμηση το BIOS.Κατέβασα το update (νομίζοντας ίσως ότι είναι το σωστό), το έκανα εγκατάσταση, έκανε ο υπολογιστής επανεκίνηση και πάπαλα.Μόλις ανοίγει κάνει τρεις φορές μπιπ και δεν βγάζει ούτε εικόνα ούτε αναγνωρίζει το ασύρματο ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Μπορώ να κάνω από δω και πέρα κάτι ή έχω βγάλει off τη μητρική;Αν ξέρει κάποιος κάτι ας δώσει πληροφορίες. Ευχαριστώ.
giankyr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 ama koitakseis se prohgoumena threads 8a breis ena diko mou pou ekana update to bios apo ta windows kai twra opws blepeis sthn ypografh mou f***ed up bios! ap' oti ema8a eftege to antivirus pou htan anoixto thn wra tou winflash, alla twra einai arga. poly arga!
Sorath Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δυστηχώς, όταν κάνεις Update το BIOS πρέπει να ισχύουν τα εξείς: 1ον: ΞΕΡΕΙΣ τι κάνεις. Έχεις διαβάσει, ενημερωθεί κτλ κτλ και γνωρίζεις ακριβώς τι κάνεις, γιατί το κάνεις και τι κινδύνους έχει. 2ον: Είσαι 110% σίγουρος ότι έχεις κατεβάσει το σωστό bin αρχείο για την μητρική σου. Αν δεν είσαι, ξέχνα το.... 3ον: Τα flashάρισμα γίνεται ΜΟΝΟ απο το DOS με boot δισκετούλα και καλό θα ήταν το PC να είναι πάνω σε UPS. (Αλλιώς εύχεσαι να μην πέσει το ρεύμα) 4ον: Ρώτα τον εαυτό σου, για ποιό λόγο κάνεις το update. Το χρειάζεσαι πραγματικά, αντιμετωπίζεις προβλήματα ή "Έτσι, απλά πειραματίζομαι / θέλω να έχω την τελευταία version". Απο οτι διάβασα, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Οι μόνες μητρικές που έχουν ελπίδες σωτηρίας, είναι αυτές με dual bios ή με αποσπώμενο chip bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.