stormrider Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 γεια χαρά, σκέφτομαι να βάλω adsl από ΟΤΕΝΕΤ, έχετε ακούσει αν υπάρχει πρόβλημα με την συγκεκριμμένη γραμμή στα Χανιά; μην την βάλω και μου είναι πιό αργή κι από την ISDN μου...
tzinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 ego tellas exo sta xania kai den exo parapono (gramh apo ote), se 384 downloads kano apo 38-44 kb/sec. Pithanon kai o potes to idio tha nai. Pantos mias kai den exeis balei tipota akoma des kai thn vivodi pou exei diko ths diktyo sto kentro sta xania kai balta ola apo vivo se poly kalyteres times. px h 2mb/sec einai pio fthnh apo thn 1mb/sec ths tellas!! kai fysika to 1mb/sec oso exoun oi aloi thn 512!! go vivo, fuck ote
greeneye Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 oxi re megale min balis potenet....ELEOS giati na balis ote; grammh dsl apo pote (anagkastika) kai ISP otidhpote ektos pote. bale forthnet pou ine i kaliterh etsi kai allios allios valta ola apo vivo,makria apo ote leme mialo den exete;
zaharias13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 egw grammi ote kai ISP vivodi 512 kai den exw pote provlima
danaos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Αν και περίμενα 44 ημέρες για να τακτοποιηθούν όλα, η γραμμή (otenet) μια χαρά πάει...
sotos65 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Με forthnet περίπου δύο μήνες, κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν είμαι κέντρο...
broylis1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Εγώ με HOL κέντρο δεν μπορώ να πώ οτι σκίζω με 512 αλλά είναι καθαρά θέμα του P2p. ούτε disconnect κατα τ'αλλα ,όπως επίσης εαν αυτό σε ενδιαφέρει αλλάζει ip μετά απο αρκετές μέρες...τ'αλλα περι HOL μπορείς να τα μάθεις απο σχετικά post... απλά απο πικρή εμπειρία τσέκαρε διαθεσιμότητα σε πόρτες, μη βρεθείς και συ σαν μερικούς απο μας να περιμένεις καμιά 40αρια μέρες...
danaos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα broylis1!!!! Με τι ρυθμό κατεβάζεις φίλε;
broylis1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα broylis1!!!!Με τι ρυθμό κατεβάζεις φίλε; Τι να σου πω ρε danaos...Ούτε εγώ ξέρω γιατί εξερτάται απο το τι, πως και απο ποιον κατεβάζω...Τη πρώτη μέρα ήμον τσίτα τα γκάζια απο site(55-57kb/sec) που κατέβαζα κάτι drivers...Τώρα απο το P2p που χρησιμοποιώ δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα διότι παίζουν πολοί παράγοντες ρόλο...Πάντως δεν έχω τις τρελές ταχύτητες τηςπρώτης ημέρας... Περιμένω να αλλάξω ip μετά απο 5 συνεχώμενες μέρες downloading και μόλις πέσει το πρώτο reset θα κάνω κανα κατέβασμα απο site να δω τι γίνεται καθώς και κανα speed test απο το σερβερ της Forthnet και θα ποστάρω εντυπώσεις...:? Εσύ πως τα πάς? Η αίσθηση που έσω πάντως είναι ( επειδή παλαιότερα είχα 384) οτι η 512 είναι στην ουσία μια άριστη απο πλευράς ταχυτήτων 384...και λίγο παραπάνω. Δεν μου φαίνεται οτι έχω ακριβώς οτι αγόρασα...ΠΟΤΕ packet policy άραγε? DSLAM ή π@π@ριές τησ HOL? Θα δείξει...:-|
lethes7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 εμενα εχουν αρκετοι φιλοι μου κ στο κεντρο αλλα κ εξω κ ειναι μια χαρα η οτενετ παντως αμα μπορεις βαλε φορθνετ που πιστευω οτι ειναι η καλυτερη.
broylis1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 danaos...δυστυχώς αυτή τη στιγμή κατεβάζω απο site με 45kb/sec το οποιο φυσικά είναι λίγο για 512.Είναι ικανό όμως για να δώσω βλάβη στον ΠΟΤΕ ή να επικοινωνήσω με τη HOL ή θα ακούσω τις κλασσικές δικαιολογίες? Ετρεξά και ένα speed test Forthnet και μου έβγαλε το τραγικό 367 kb/sec το οποίο αν διαιρέσω με το 8 μου δίνει το 45 που κατεβάζω τώρα...Ακούω γνώμες..
isaias1983 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 oxi forthnet me tipota sta xania...sto wow pou dokimasa forthnet eixa 3000ms latency enw me hol girw sta200-400ms...
danaos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Τα πάντα είναι υποκειμενικά και πάντα εξαρτώμενα από τις εκάστοτε συνθήκες... Σκέφτομαι ότι τα τελευταία χρόνια ακολουθώ τη διαδρομή otenet --> forthnet και αντίστροφα, ανάλογα με την προβληματική κατάσταση στην οποία έπεφτα κάθε φορά...
nikosstv Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 enas filos exei forthnet xalepa kai den exei kanena problem... egw xrisimopoiw vivodi.... P.S. alithevei oti o komvos ths xalepas exei gemisei????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.