Ailuros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Σε πληροφορω περισσοτερα Frames πιανω στο leningrad απο οτι στο D-Day με ανοιχτο χωρο οπως λες..Ισως εχει να κανει το βαθος της καθε πιστας αλλα για πιο σιγουρα ας απαντησει ο Ailuros για να με καλυψει. To eclipse προς στιγμή δεν είναι προσβάσιμο (server crash ή κάτι ανάλογο), αλλά στο memory consumption άρθρο υπάρχουν αναλυτικά αποτελέσματα από τρία timedemo (τα οποία τυγχάνουν να είναι και από την NVIDIA). Γενικά το CoD2 βασανίζει όλες τις κάρτες με υπερβολικά υψηλές αναλύσεις υφών και όπου υπάρχει πολύ καπνός (πόσο μάλλον αν ενεργοποιηθεί και η εξομάλυνση καπνού) κάνει κλίσμα με μπύρα στο εύρος μνήμης. Η 7800GTX256@490/685ΜΗz με 4xAA/16xAF (οnly trilinear optimisations enabled) ίσα που παίζεται στα 1280*960 με όλες μα όλες τις ρυθμίσεις στο απόλυτο τέρμα. ΄Οταν πάρεις την 7900 και φτάσεις ή ξεπεράσεις ανάλογους χρονισμούς θα δεις τι εννοώ. Για 1600*1200 με εξομάλυνση από GTX512/X1900XT και πάνω ή για ιδανικές επιδόσεις σε αυτή την ανάλυση SLi/Crossfire. Τα screenshots που έδωσα από την 7800GTX@490ΜΗz δείχνουν 13 και 18fps αντίστοιχα στα 1600 και αυτό ούτε καν με αντίπαλους να εμφανίζονται πουθενά αλλά κοιτάζοντας δύο άδειους τοίχους. Σημειώνω ότι για πολύ υψηλές αναλύσεις είναι 512MB μνήμης προτεινόμενα για το CoD2. ***edit: επανήλθε ο server...για χάρη ευκολίας το link: http://www.3declipse.com//content/view/16/9/ texture settings high: http://www.3declipse.com/images/stories/ailuros/high.jpg texture settings extra: http://www.3declipse.com/images/stories/ailuros/extra.jpg Με 4xAA/16xAF στα 1280*960 ο μέσος όρος των 3 timedemo είναι περίπου στα 40fps.
Ailuros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Παρακαλώ επίσης ότι όποιος επιχειρήσει να μετρήσει το CoD2 να ενεργοποιήσει μέσα στο παιχνίδι την ρύθμιση "optimize for SLi". Δίνει μια άνοδο της τάξης του 5-10% σε όλες τις μονές κάρτες ανάλογα την περίπτωση.
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Παρακαλώ επίσης ότι όποιος επιχειρήσει να μετρήσει το CoD2 να ενεργοποιήσει μέσα στο παιχνίδι την ρύθμιση "optimize for SLi". Δίνει μια άνοδο της τάξης του 5-10% σε όλες τις μονές κάρτες ανάλογα την περίπτωση. Όλες μα όλες τις κάρτες???(see sig)???
HellasVagabond Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Εγω παιζω παντα με 4XAA , 4XAF σε ολα τα games και δεν σκοπευω ποτε να βαλω παραπανω, τουλαχιστον οχι πριν το G80.
unre@l Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μάλιστα. Τότε ρώτα τον Vagabond ή οποιονδήποτε άλλο γουστάρεις αν είμαι ή δεν είμαι επίσημο μέλος του NVIDIA focus group. O τρόπο τινά αντίποδάς μου με περίπου ανάλογες υπευθυνότητες είναι ο Kombatant για την ATI' date=' αλλά ουδείς εκ των δύο δεν προωθεί τίποτα συγκεκριμένο και ούτε συντρέχει και λόγος. Και είναι η τελευταία φορά που είτε άμεσα ή έμμεσα με προκαλείς χωρίς να σου δίνω αφορμή.[/quote'] Katarxas den mou kegetai karfi an eisai sto "NVIDIA focus group". Kai ego eimai sundromitis stin pagkosmia organosi sotirias tis falenas alla den to kano 8ema. Lepon... ego eipa ena asteio.. an den exeis xioumor..lupamai Apo ekei kai pera opoios exei tin muga migiazetai. Get a life man plakitsa kanoume Koinoniko Minima: DON'T DO DRUGS (ver 1.01), SAVE THE WHALES, DON'T PLAY LINEAGE
HellasVagabond Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Εγω δεν ξερω καν τι ειναι το Nvidia Focus Group ειμαι λιγο πισω ? Οπως και να εχει μην τσακωνεστε και μου τρωτε την δουλεια... ( Dont DO Drugs... )
Kombatant Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Εγω δεν ξερω καν τι ειναι το Nvidia Focus Group ειμαι λιγο πισω ? Ω ναι, είσαι...
@byZo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Koinoniko Minima: DON'T DO DRUGS (ver 1.01)' date=' SAVE THE WHALES, DON'T PLAY LINEAGE[/quote'] Πέστα ρε για το LineAge. Μια χαρά παίζαμε κανένα CS ή COD στα netCafe. Τώρα όλοι μηλάνε σε άλλη γλωσσα και δεν μπορώ να τους καταλάβω.
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Katarxas den mou kegetai karfi an eisai sto "NVIDIA focus group". Kai ego eimai sundromitis stin pagkosmia organosi sotirias tis falenas alla den to kano 8ema. Το παληκάρι ούτε καν το αναφέρει γενικώς...απλώς επειδή μερικοί εξακολουθούν να δυσπιστούν το ανέφερε..μήπως και νιώσουν...
Kombatant Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Το παληκάρι ούτε καν το αναφέρει γενικώς...απλώς επειδή μερικοί εξακολουθούν να δυσπιστούν το ανέφερε..μήπως και νιώσουν... Εδώ δε ξέρουν ΚΑΝ τι είναι, θες και να νοιώσουν κιόλας βρε συ;
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Ούτε εγώ ήξερα Kombatant την ιστορία και τί είναι δαύτα τα Focus Group... απλά ενημερώθηκα όταν είχαν αρχίσει οι εδώ διαμάχες από τον φίλτατο Vego..
Ailuros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Katarxas den mou kegetai karfi an eisai sto "NVIDIA focus group". Είναι επειδή έχω καμία άμεση ή έμμεση σχέση με την ΑΤΙ ή υποστηρίζω την μία ή την άλλη πλευρά απροκάλυπτα. Μόνο κάτω από αυτό το πρίσμα ενδιαφέρει και απάντησα στην αυτή πρόκλησή σου. Kai ego eimai sundromitis stin pagkosmia organosi sotirias tis falenas alla den to kano 8ema.Lepon... ego eipa ena asteio.. an den exeis xioumor..lupamai Επειδή έχει παραγίνει το κακό με το υποτιθέμενο χιούμορ σου, τις απανωτές προσωπικές προκλήσεις και ύβρεις τόσο δημόσια όσο και ιδιαίτερα, θα σε παρακαλούσα για τελευταία φορά ή να συνεισφέρεις στην εκάστοτε συζήτηση ή να πάψεις να ασχολείσαι με εμένα προσωπικά. ΄Οχι ότι με ενοχλεί άμεσα, απλά δεν τίθομαι εγώ υπό συζήτηση, ούτε είναι το συγκεκριμένο forum καχέκτυπο κουτσομπολίστικης στήλης. Apo ekei kai pera opoios exei tin muga migiazetai.Get a life man plakitsa kanoume Και όποιος την σφίγγα σφίγγεται. Μιλάμε για κάρτες γραφικών και ήχου.
Strategos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Πέστα ρε για το LineAge. Μια χαρά παίζαμε κανένα CS ή COD στα netCafe. Τώρα όλοι μηλάνε σε άλλη γλωσσα και δεν μπορώ να τους καταλάβω. lol
Ailuros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Όλες μα όλες τις κάρτες???(see sig)??? Και για να επανέρθουμε στο θέμα (παραπεπιπτόντως καλό είναι να ξεκαθαρίσει η ενότητα από τις εκτός θέματος παρεμβολές): Ναι με όλες τις κάρτες. Δοκιμάζεις απλά μια φορά με optimize for SLI και μια φορά χωρίς.
pc_admin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 για να ξαναερθουμε σ αυτο που ρωτησα στην αρχη , σκεφτομουν οτι με μια 660gt ,η το πολυ με μια 6800(απλη οχι gt)θα επαιζε σε dx 9 mode -1024x768, antialasing off. Γιατι δεν θελω να αγορασω μια πανακριβη καρτα πχ 7800, μπορω να διαθεσω το πολυ μεχρι 200€. Θα παιζει μ αυτες τις καρτες που ειπα με antialasing off -1024x768- dx9 mode? και εχει μεγαλη διαφορα στην αποδοση μια 6800(απλη οχι gt ) απο μια 6600gt? (εχουν περπου50€ διαφορα στην τιμη η 6600gt εχει 150€ και η 6800 εχει 200€)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.