HellasVagabond Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Οι φωτογραφιες τι δειχνουν ακριβως ???? Δειχνουν πως εχεις βαλει το παιχνιδι να παιζει φισκα οπως λες.. Δεν δειχνουν FPS....Οποτε τι λες ??? Κοιτα το συστημα μου, κοιτα το δικο σου και μετα αναλογισου πως εγω βγαζω 27fps Average εσυ ποσο ? Απλη μεθοδος των 3ων...
ntouzieras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 re ellinara pws mporw na sou deiksw to fps?dn thelw na sti lew giati mporei na ksanakleidwseis kana topic.to mixanimataki sou na to xairesai!!dn eisai o monos pou exeis tetoio omos, iparxoun alloi me polu kalitera apo sena kai apo mena kai apton kathena..dn mpainoun sti diadikasia omws na kanoun epideiksi...filakia
HellasVagabond Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Τι λες ???? Εγω απλα σου λεω πως αποκλειεται να παιζεις το παιχνιδι με τα settings αυτα και με πανω απο εστω 20fps Average και αυτο με δυσκολια.
ntouzieras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Τωρα πως γινεται να το παιζεις με "φισκα" γραφικα με την Χ1600ΧΤ και τον 3.5 μαζι με 1gb ram ειναι αξιοπεριεργο εκτος και αν δεν σε ενοχλει να εχεις 15fps average. ta 15 eginan 20 twra?pistepse me, an to paixnidi sernotan dn tha to akoumpousa. twra an exw astigmatismo katarakti i otidipote allo sta matia mou k den to katalavainw allo auto,vevaia paizei kai to allo na argei ontws to paixnidi kai egw epeidi eimai kathisterimenos ston egkefalo na lamvano tin eikona kanonika....iparxei alli mia ekdoxi omws, apla na ipostirizeis ta lefta pou exeis dwsei gia to mixanima sou, se katalavainw.dn lew oti einai skarto, pros theou,gamei, apla deksou kapoia pragmata.
HellasVagabond Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Αν πει 1 ατομο πως με τα γραφικα που "ισχυριζεσαι" οτι εχεις βαλει ( Λεω ισχυριζεσαι γιατι μπορει να τα εχεις ολα full in-game αλλα στο Control Panel της καρτας να εχεις medium ρυθμισεις ) μπορει το μηχανημα σου να βγαλει πανω απο 20fps Average τοτε θα σε παραδεχτω. ( Δεν μιλαμε για μια υποθεση μου , μιλαμε για συγκεκριμενα πραγματα..Ειναι σαν να λες πως το ιδιο αμαξι 1.6 ειναι πιο γρηγορο απο το ιδιο σε 1.8 )
ntouzieras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 apto control panel einai ola ok, dn kserw posa fps vgazw sto lew tosi wra twra.kollimata dn kanei,sto mati dn kollaei, ti allo thes na sou pw re palikari?DN ASXOLOUMAI ALLO KOURASTIKA!!amfisvitise oso thes!!!ta exw ola low xwris filtra se 640x480 kai mou trexei me 5 fps, etsi epeidi i ATI DN APODIDEI.giati auto einai to kollima sou, opoios diavasei alla post sou auto tha katalavei.kalinixta agorina
Ailuros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 ΄Οντως δεν βγάζει παραπάνω από 15-20 fps μέσο όρο η X1600 στο CoD2/4xAA/16xAF. Tώρα που το θυμήθηκα τα screenshots αυτά δείχνουν κάτι που μου χρειάζεται για την άλλη ενότητα.
HellasVagabond Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 EKTELESTES αστον να ονειρευεται δεν ειναι κακο.....
Ailuros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 an sinexiseis ki allo tha ginei proswpiko k dn goustarw ntouziera, Ασχέτως με τις βλακείες αυτές, θα μπορούσα να σου ζητήσω μια μεγάλη χάρη; Αν σου είναι εύκολο να ξαναβρείς περίπου τα ίδια σημεία στο CoD2 αλλά αυτή τη φορά με 16 HQ AF ενεργοποιημένο και να μου τραβήξεις ένα screenshot. Δεν έχει σχέση με τις επιδόσεις ή την συζήτησή σας, αλλά καθαρά με την ποιότητα απεικόνισης ανισοτροπικού.
ntouzieras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ntouziera' date=' Ασχέτως με τις βλακείες αυτές, θα μπορούσα να σου ζητήσω μια μεγάλη χάρη; Αν σου είναι εύκολο να ξαναβρείς περίπου τα ίδια σημεία στο CoD2 αλλά αυτή τη φορά με 16 HQ AF ενεργοποιημένο και να μου τραβήξεις ένα screenshot. Δεν έχει σχέση με τις επιδόσεις ή την συζήτησή σας, αλλά καθαρά με την ποιότητα απεικόνισης ανισοτροπικού.[/quote'] ok.otan tis deis pes mou pws sou fainontai,pou einai xalia kai poiotita genika,gia mia karta 180e.ok?
HellasVagabond Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Ο αιλουρος στις ζητησε ξανα μαλλον για να δει διαφορα απεικονισης μεταξυ Nvidia και ATI και οχι για να στην πει...
ntouzieras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 to katalava vaga giauto zitisa ti gnwmi tou giati ti eipa?sovara thelw na mou pei ti lene
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.