Προς το περιεχόμενο

προτασεις vga για Call of duty2 σε dx9

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου αρέσει που μιλάμε για ένα αρκετά απαιτητικό game, και κανείς μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει πόσο RAM έχει...

Πόση RAM έχεις φίλε rista ?

Δημοσ.
Μου αρέσει που μιλάμε για ένα αρκετά απαιτητικό game' date=' και κανείς μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει πόσο RAM έχει...

Πόση RAM έχεις φίλε rista ?[/quote']

512 ddr 400

p4 2,8 800bus

Καλα ειμαι?:mrgreen:

Δημοσ.

Χμ...με 512MB που το είχα ψιλοδοκιμάσει στο PC του ξαδερφού μου ( Athlon XP @ 2,4GHz , 2x 256MB RAM 2-3-3-7 & Radeon 9800 ) πήγαινε καλούτσικα αλλά με low detail settings.

Σε μεγαλύτερο σύστημα σε συνδυασμό με μόνο 512MB RAM δεν έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.
Χμ...με 512MB που το είχα ψιλοδοκιμάσει στο PC του ξαδερφού μου ( Athlon XP @ 2' date='4GHz , 2x 256MB RAM 2-3-3-7 & Radeon 9800 ) πήγαινε καλούτσικα αλλά με low detail settings.

Σε μεγαλύτερο σύστημα σε συνδυασμό με μόνο 512MB RAM δεν έχω δοκιμάσει.[/quote']

Σε αυτές τις κάρτες είναι προτιμότερο το DX7.0 mode. Kεντρική μνήμη σαφώς θέλει 1GB, αλλά με μέτριες ρυθμίσεις σηκώνει και διπλή εξομάλυνση στα 1024*768, γιατί απλά περιορίζει απελπιστικά ένας τέτοιος επεξεργαστής.

Δημοσ.
Σε αυτές τις κάρτες είναι προτιμότερο το DX7.0 mode. Kεντρική μνήμη σαφώς θέλει 1GB, αλλά με μέτριες ρυθμίσεις σηκώνει και διπλή εξομάλυνση στα 1024*768, γιατί απλά περιορίζει απελπιστικά ένας τέτοιος επεξεργαστής.

Εννοείται ( βεβαίως δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω να το tweakάρω πολύ...πάει καιρός που άρχισα να "κομπλεξάρω" το troubleshooting/tweaking παλιών συστημάτων :( )

Δημοσ.

καταρχην να σας πω το pc configuration που εχω και το configuration του

cod2 . Σε dx7 mode παιζει τελεια -κανενα κοψιματακι ακομα και στο internet (εχω sdsl).

p4 2,8 (800bus)

kingston 2x500 mb @ 400mhz

vga 6200 agp8x prolink με 256ram

hd 80 gb sata hitachi

audigy sound card

pc configuration:

dx7mode ολα full -antialising off

1024x768

texture setings- extra

Δημοσ.

τελικα το εβαλα σε dx7 mode και τα εχω ολα full και παει μια χαρα!!! Α ρε 9800 τα αξιζε τα τοσα λεφτα που την πηρα τοτε!! Τελεια!!

Δημοσ.

gia to arxiko post, exw x1600xt 256mb kai paizw call of duty 2 se 1280x1024 me fiska grafika se dx9 (high ola kai terma AA KAI anisotropic).apo ti eida exei vgei kai mia x1600pro me 512mb alla dn gnorizw katholou ti leei apo epidoseis, nomizw kimainetai girw sta 180 eurw, oso pira kai gw ti dikia mou otan vgike.

Δημοσ.

Τωρα πως γινεται να το παιζεις με "φισκα" γραφικα με την Χ1600ΧΤ και τον 3.5 μαζι με 1gb ram ειναι αξιοπεριεργο εκτος και αν δεν σε ενοχλει να εχεις 15fps average.

Δημοσ.

hellas vagapond dn perimena kati kalitero apo sena:confused: , an sou elega oti eixa nvidia tha eleges kai mpravo kai oti to paizw full se 1600x1200...dn mporw na steilw schreenshots, einai 212kb.peite mou ena tropo na ta mikrinw.kai to quake4 sto high to paizw me ola full :-D , sto ultra high dn exw epixeirisei na to valw kai dn nomizw pote na mpei kathws grafei pws thelei karta grafikwn me 512 mnimi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...