Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά γραμμής τηλεφωνου με adsl μαζι, γινεται???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα , θελω να ρωτησω το εξης.

Εχω γραμμη Οτε στο ονομα μου με dsl απο τον οτε μηνιαιο , (οχι πακετο) , εχω πληρωσει την ενεργοποιηση της dsl στον οτε, αρα αυτη η γραμμη μου ανηκει.

Μπορω να μεταφερω την τηλεφωνικη μου γραμμη σε αλλη περιοχη μαζι με την dsl? η θα πρεπει να ξαναπληρωσω στον πΟτε το τελος ενεργοποιησης dsl για τον νεο μου αριθμο , αφου γινει η μεταφορα σε αλλη πολη? Αν δε γινεται η μεταφορα τοτε για μενα ειναι μεγαλη κλεψια...

Και μια δευτερη ερωτηση , εχω το πακετο dslcube , εγκατεστημενο σε μια γραμμη , μπορω αν θελω να ζητησω τη μεταφορα του εξ ολοκληρου σε αλλη γραμμη απο τη vivodi? (δηλαδη και πακετο και dsl γραμμη) , ή δεν γινεται με τιποτα αυτο που ζητω?

Thanks προκαταβολικα!

Δημοσ.

Μεταφορά θα χρεωθείς. Απλά θα έχεις πιο γρήγορη σύνδεση, δίχως αναμονή, μιας και ο ΟΤΕ κρατα κάμποσες πόρτες διαθέσημες ανα περιοχή για αυτό το σκοπό.

Δημοσ.

Πηγα σε oteshop και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μεταφερουν και την dsl μαζι με τη γραμμη , και οτι πρεπει να κοψω την dsl μου και να ξανακανω αιτηση για dsl στην καινουρια πλεον γραμμη μου , που θα χω μεταφερει!!! Ισχυει αυτο? η μου λενε οτι να ναι? Παλι θα πληρωνω τελος ενεργοποιησης??? ΚΛΕΦΤΕΣ στον πΟτε

Δημοσ.

Για μεταφορά σε διαφορετικό κέντρο πρέπει να ξαναπληρώσεις τέλη ενεργοποίησης. Έτσι λένε τα τιμολόγια του οτέ.

Δημοσ.
Απλά θα έχεις πιο γρήγορη σύνδεση, δίχως αναμονή, μιας και ο ΟΤΕ κρατα κάμποσες πόρτες διαθέσημες ανα περιοχή για αυτό το σκοπό.

Δεν είμαι σίγουρος γι'αυτος, κανε μια ερώτηση πρώτα την 'ωρα της αιτησης να εισαι καλυμμένος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...