silencer51 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά νέου motherboard. Αυτή τη στιγμή έχω μια Asus A8V Deluxe απο την οποία έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Τα τελευταία χρόνια έχω φάει κόλλημα με την Asus οπότε σκεφτόμουν την Α8Ν32, αλλα θέλω να ρωτήσω πρώτα αν υπάρχει κάτι καλύτερο. Συγκεκριμένα, μπορεί κάποιος να μου πει απο τις εξής 3 mobos ποια ειναι η καλύτερη: Abit AN8-32X DFI LanParty NF4 SLI-DR EXPERT Asus A8N32-SLi
Xviper13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Vasika tis 3 motherboard pou anafereis tha tis xoriza se 2 katigories... i abit kai asus mazi kai i DFI moni. H DFI apefthinete se aftous pou tous endiaferei to overclocking kai oi alles 2 epidoseon... an den se endiaferei to overclocking tote protimise tin ASUS alla an se endiaferei tote MONODROMOS i DFI... ta pragmata einai poli apla apofasizis ti theleis apo tin motherboard kai epilegis.
silencer51 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Sorry, πόσταρα κατα λάθος το απο πάνω μύνημα με το λογαριασμό του φίλου HQ. Note to HQ: Θυμήσου ρε να κάνεις sign out αφού εχεις χρησιμοποιήσει κάποιο απο τα μηχανήματά μου! ο_Ο Τέσπα, δεν ειμαι τρελός φαν του overclocking. Θέλω κυρίως επιδόσεις και αξιοπιστία. Οπότε ειμαι ανάμεσα στις Asus και Abit τείνοντας και πάλι προς την Asus.
equilibrium Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 koita kai se gigabyte... exei kai dual bios
silencer51 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Dual Bios έχει και η Asus... Τουλάχιστον η Α8V Deluxe που έχω, έχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.