Προς το περιεχόμενο

USB device Problem [This device cannot start. (Code 10)]

datanet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στα εργαστηρια της σχολης μου, και συνδεσα ενα δισκο-θηκη USB2.0 στο PC, αλλα ειδα οτι ενω εμφανιζεται το tray icon στη μπαρα εργασιας, δεν φορτωνει τα drives. Εκανα δεξι κλικ στο tray icon και πατησα "unplug or eject hardware" και ειδα οτι μου ελεγε "USB Mass Storage Device" με ενα εικονιδιο το οποιο ειχε και ενα θαυμαστικο. Παταω properties και λεει :

This device cannot start. (Code 10)

Η συσκευη ομως δουλευει κανονικα στο σπιτι μου...,ακομα και στα εργαστηρια δηλ. και σε αυτο το pc. Αυτο το προβλημα εμφανιζεται κατα καιρους στα εργαστηρια.

Τι φταιει ρε παιδια? Εκανα ενα reboot...αλλα δεν ειδα να φτιαχνει...

Δημοσ.

Βασικα περιμενα λιγη ωρα, και μετα μου ηρθε η ιδεα να βαλω ενα Flash Disk. Μολις το εβαλα, αυτο δουλεψε κανονικα. Οποτε το βγαζω και βαζω την εξωτερικη θηκη με το HDD και δουλευει κανονικα!

Επιτελους!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

sry pou ksethavo to topic alla exo akrivos to idio provlima...

me ti diafora oti anti gia ergastiria ine to pc tis manas mou...pou se auto to pc xthes douleue kanonika o usb diskos mou...

to pc exei windows xp

kamia idea?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά το κάνει και σε εμένα αυτό στο φλασάκι μου, ενώ μέχρι πριν όλα καλά... Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί πρέπει αύριο να παραδώσω εργασία που την έχω μόνο μέσα στο φλασάκι! Και το κάνει σε όποια θύρα και να το συνδέσω... Μου βγάζει τον οδηγό εγκατάστασης νέου υλικού και δεν κάνει τίποτα, έχω xp sp2...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...