datanet Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μολις τελειωσα το κατεβασμα ενος αρχειου *.avi, αλλα αντι για *.avi ειδα αρκετα αρχεια του στυλ: alliance-myfile-xvid.001 εως alliance-myfile-xvid.049 . Πως θα τα κανω ενα αρχειο..?
JiKL Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 χμμ μηπως ειναι r01 κτλ κτλ?? τοτε προσπαθησε να τρεξεις ενα απο ολα τα αρχεια με το winrar και μετα εκεινο θα αναλαβει τα υπολοιπα!
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 standar einai se morfi .rar Kane aposympiesi se ena fakelo kai tha sou anoixei olo to videaki pounai kommatiasmeno(MHN ta epilexeis ola,tha kanei aposympiesi 49 fores.Ena apo auta arkei gia na fanei olo to videaki)
kostastnt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Το παλικάρι έχει δίκιο. Υπάρχουν αρχεία σε μορφή *.001, .002, .003. Θα πρέπει να κατεβάσεις αυτό το πρόγραμμα για να τα ενώσεις! HJ Split!
HellasVagabond Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 φτανει να τρεξει το winrar και να κανει ξεσυμπιεση απο εκει. ( Αν δεν εννοει πως ειναι πολλα μικρα avi αρχεια. )
kostastnt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 @HellasVagabond Όχι, δεν γίνεται έτσι! Το παλικάρι λέει ότι τα αρχεία είναι σε μορφή alliance-myfile-xvid.001. Όχι σε r.01. Και εγώ την είχα πάθει παλιά με DVD-ISO αλλά άνοιγε μόνο με αυτό το πρόγραμμα!
dali13gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Γίνεται και με το WinRAR, απλά υπάρχει περίπτωση να μην τα ανοίξει πάντα. Συνήθως ανοίγουμε το .001 και γίνεται η αποσυμπίεση. Εννοείται πως στο ίδιο directory πρέπει να βρίσκονται και τα υπόλοιπα αριθμημένα αρχεία.
MariaTs. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Winrar ??? Ναι αμέ! Εγώ τυχαίνει πολλές φορές και κατεβάζω αρχεία τα οποία μπορεί να έχουν κατάληξη: jpeg, pdf, img κλπ και ανοίγουν με το WinRAR! Τελικά WinRAR & 7zip κάνουν πολύ καλύτερα την δουλειά τους απ'ότι άλλα γνωστά αποσυμπιεστικά!
geovard Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Αθάνατο winrar!Μόνο ο δημιουργός Roshal δυστυχώς πέθανε
dali13gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Ναι αμέ! Εγώ τυχαίνει πολλές φορές και κατεβάζω αρχεία τα οποία μπορεί να έχουν κατάληξη: jpeg' date=' pdf, img κλπ και ανοίγουν με το WinRAR! Τελικά WinRAR & 7zip κάνουν πολύ καλύτερα την δουλειά τους απ'ότι άλλα γνωστά αποσυμπιεστικά! [/quote'] Διακρίνω μια ειρωνία με όλα αυτά τα jpeg, pdf, img κλπ που λες;
MariaTs. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 dali13gr καμία ειρωνία! Μην το εκλάβεις έτσι γιατί είναι η πραγματικότητα! Μου'χει τύχει πολλές φορές. Βέβαια το αρχείο δεν ανοίγει με το γνωστό διπλό κλικ που κάνουμε καμιά φορά όταν είναι συμπίεση από WinRAR, χρειάζεται να'χεις ανοιχτό το πρόγραμμα για να κάνεις open στο αρχείο .pdf που ίσως έχει κατάληξη! Ακόμη και σε μορφή 'έγγραφου κειμένου' να τα δεις, να μην απορρήσεις! Όταν πετύχω κάνα τέτοιο, θα βάλω μια εικόνα για να πεισθείς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.