Προς το περιεχόμενο

Πολλα αρχεια αντι για ενα..Πως τα ενωνω?

datanet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το κατεβασμα ενος αρχειου *.avi, αλλα αντι για *.avi ειδα αρκετα αρχεια του στυλ: alliance-myfile-xvid.001 εως alliance-myfile-xvid.049 .

Πως θα τα κανω ενα αρχειο..?

Δημοσ.

χμμ μηπως ειναι r01 κτλ κτλ??

τοτε προσπαθησε να τρεξεις ενα απο ολα τα αρχεια με το winrar και μετα εκεινο θα αναλαβει τα υπολοιπα!

Δημοσ.

standar einai se morfi .rar

Kane aposympiesi se ena fakelo kai tha sou anoixei olo to videaki pounai kommatiasmeno(MHN ta epilexeis ola,tha kanei aposympiesi 49 fores.Ena apo auta arkei gia na fanei olo to videaki)

Δημοσ.

Το παλικάρι έχει δίκιο. Υπάρχουν αρχεία σε μορφή *.001, .002, .003. Θα πρέπει να κατεβάσεις αυτό το πρόγραμμα για να τα ενώσεις!

HJ Split!

Δημοσ.

@HellasVagabond

Όχι, δεν γίνεται έτσι! Το παλικάρι λέει ότι τα αρχεία είναι σε μορφή alliance-myfile-xvid.001. Όχι σε r.01. Και εγώ την είχα πάθει παλιά με DVD-ISO αλλά άνοιγε μόνο με αυτό το πρόγραμμα!

Δημοσ.

Γίνεται και με το WinRAR, απλά υπάρχει περίπτωση να μην τα ανοίξει πάντα. Συνήθως ανοίγουμε το .001 και γίνεται η αποσυμπίεση. Εννοείται πως στο ίδιο directory πρέπει να βρίσκονται και τα υπόλοιπα αριθμημένα αρχεία.

Δημοσ.
Winrar ???

Ναι αμέ! :mrgreen: Εγώ τυχαίνει πολλές φορές και κατεβάζω αρχεία τα οποία μπορεί να έχουν κατάληξη: jpeg, pdf, img κλπ και ανοίγουν με το WinRAR! ;)

Τελικά WinRAR & 7zip κάνουν πολύ καλύτερα την δουλειά τους απ'ότι άλλα γνωστά αποσυμπιεστικά! :-D

Δημοσ.
Ναι αμέ! :mrgreen: Εγώ τυχαίνει πολλές φορές και κατεβάζω αρχεία τα οποία μπορεί να έχουν κατάληξη: jpeg' date=' pdf, img κλπ και ανοίγουν με το WinRAR! ;)

Τελικά WinRAR & 7zip κάνουν πολύ καλύτερα την δουλειά τους απ'ότι άλλα γνωστά αποσυμπιεστικά! :-D[/quote']

Διακρίνω μια ειρωνία με όλα αυτά τα jpeg, pdf, img κλπ που λες;

Δημοσ.

dali13gr καμία ειρωνία! Μην το εκλάβεις έτσι γιατί είναι η πραγματικότητα! Μου'χει τύχει πολλές φορές. Βέβαια το αρχείο δεν ανοίγει με το γνωστό διπλό κλικ που κάνουμε καμιά φορά όταν είναι συμπίεση από WinRAR, χρειάζεται να'χεις ανοιχτό το πρόγραμμα για να κάνεις open στο αρχείο .pdf που ίσως έχει κατάληξη! Ακόμη και σε μορφή 'έγγραφου κειμένου' να τα δεις, να μην απορρήσεις! Όταν πετύχω κάνα τέτοιο, θα βάλω μια εικόνα για να πεισθείς! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...