Pyravlos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Αλοχα ρε παιδια..Πηγα να κανω format στο Pc μου κ δ εβγαλε το 2 σκληρο..εχω δυο.Ο ενας ειναι που εχεις τα windows μεσα κ ο αλλος αρχεια..Αυτον με τα αρχεια δ μου τον εβγαλε(π.χ. για format)..Ξερει κανεις το λογο?? Thanks!
MetallicA Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Από πού πήγες να κάνεις format?Αυτόν με τα αρχεία μπορείς να τον κάνεις και μέσα απο τα windows...
Pyravlos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 με το cd τον windows..να ξεκινησει το pc με το cd .βασικα δ ηθελα να κανω format στον 2 αλλα δ ξερω γιατι δ μου τον εβγαλε..δεν ειναι λογικο..σωστα?
Pyravlos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 στη τελικη δ εκανα format για μην γινει καμια λαλακια κ εχανα τα αρχεια απο τον 2!
MetallicA Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Λογικό δεν είναι αλλά με win όλα να τα περιμένεις....CD των ΧΡ έβαλες...? Δεν ξέρω,δεν έχω καμιά άλλη ιδέα...πάω να δώ μπάλα!χεχε!
giannisk1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μήπως είναι S-ATA ο δεύτερος,και χρειάζεται να περάσεις τον driver του controller για να τον δουν τα Windows? λέω μήπως...
Pyravlos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 δ ξερω ρε φιλε..να σου πω..αν κανω το format κ ας μην βλεπει τον 2 υπαρχει περιπτωση να χαθουν τα αρχεια που εχει ο 2?
activex Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 sata einai file 99% min anxonese..perna drivers me disketoula kai eisai ok. allios format mesa apo ta win xp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.