pavlos17 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Χαίρεται σε όλους. Μόλις σήμερα μου έδωσαν τον κωδικό με την ΟΤΕΝΕΤ. Το πρόβλημά μου είναι ότι σε κάποια site όπως το bittorrent το download είναι πολύ αργό. Με 4kb/s κατέβασα το bittorrent. Έχω 384 adsl. Δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να γίνεται.
gherudos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 einai apoluta fusiologiko,panta na koitas thn analogia seeders/leechers an px auto pou katevazeis exei 1 seeder kai 50 leechers tote tha katevazeis sigoura para polu arga,an exei pollous seeders kai ligoterous leechers kai katevazeis me 4kb tote sigoura ftaiei to dslam alla perimene mexri tis 13 martiou pou o ote tha exei kalupsei olh thn ellada ki etsi "upotithetai" den tha uparxoun provlhmata bandwidth.
damiano Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 αν κατάλαβα καλά, κατέβασες το πρόγραμμα bittorrent, όχι torrents. Σε http και ftp δεν πρέπει να έχεις τέτοιες ταχύτητες, κάνε test σε διάφορα sites που μετράνε ταχύτητες και πες μας αποτελέσματα. Τώρα για ταχύτητες όταν κατεβάζεις torrents.. είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.