Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Corrupt-Unreadable file...

Tigkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους... αν μπορείτε σας παρακαλώ βοηθήστε γιατί και τι δεν έχω κάνει και άκρη δεν έχω βρει. Το πρόβλημα μου είναι το εξής:

Ανά κάποια διαστήματα μου εμφανίζεται κάτω δεξιά ένα μπαλονάκι (ένα από τα γνωστά της Microsoft) το οποίο έχει ένδειξη το κίτρινο τρίγωνο με το θαυμαστικό στη μέση και λέει:

“Windows – Corrupt File

The file or directory C:\$Secure is corrupt and unreadable. Please run the Chkdsk utility.”

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω τσεκάρει να μου εμφανίζονται όλα τα κρυφά αρχεία, στο C:\ δεν υπάρχει κανένα αρχείο η φάκελος με το όνομα “$Secure”, ούτε κάποιο που να περιέχει το όνομα “Secure” μπας και το “$” ήταν κάποια άλλη λέξη.

Πέραν αυτού κάθε φορά μα κάθε φορά που ο υπολογιστής κάνει restart τρέχει και το chkdsk πριν μπει στα windows. Το έχω τρέξει και εγώ και ως “chkdsk /f”, φαίνεται ότι διορθώνει το error αλλά μετά ξανά τα ίδια. Από ότι καταλαβαίνω προφανώς ενώ λογικά διορθώνει το σφάλμα, στην εκκίνηση των windows με το φόρτωμα ξαναδημιουργείτε. Σκέφτηκα ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να το σβήσω αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά το ρημάδι παρόλο που μου λέει ότι είναι στο C:\!!!

Όταν μπαίνω με Safe Mode δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει…

Δημοσ.

Αν και δεν ξέρω τι είναι το $secure που σου δημιουργεί το πρόβλημα, μήπως έχεις επιλέξει το "hide operating system files" και για αυτό δεν το βλέπεις; Αλλά και να το έβλεπες δεν ξέρω πόσο συνετό είναι να το διαγράψεις. Δοκίμασε να τρέξεις "sfc /scannow" από command prompt μήπως και γίνει τίποτα. Δες μήπως είναι κάποιο αρχείο που το χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του boot (αφαιρώντας κανένα ύποπτο πρόγραμμα με το msconfig ή κάνοντας disable κανένα μη ζωτικής σημασίας service).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...