Tigkas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα σε όλους... αν μπορείτε σας παρακαλώ βοηθήστε γιατί και τι δεν έχω κάνει και άκρη δεν έχω βρει. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Ανά κάποια διαστήματα μου εμφανίζεται κάτω δεξιά ένα μπαλονάκι (ένα από τα γνωστά της Microsoft) το οποίο έχει ένδειξη το κίτρινο τρίγωνο με το θαυμαστικό στη μέση και λέει: “Windows – Corrupt File The file or directory C:\$Secure is corrupt and unreadable. Please run the Chkdsk utility.” Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω τσεκάρει να μου εμφανίζονται όλα τα κρυφά αρχεία, στο C:\ δεν υπάρχει κανένα αρχείο η φάκελος με το όνομα “$Secure”, ούτε κάποιο που να περιέχει το όνομα “Secure” μπας και το “$” ήταν κάποια άλλη λέξη. Πέραν αυτού κάθε φορά μα κάθε φορά που ο υπολογιστής κάνει restart τρέχει και το chkdsk πριν μπει στα windows. Το έχω τρέξει και εγώ και ως “chkdsk /f”, φαίνεται ότι διορθώνει το error αλλά μετά ξανά τα ίδια. Από ότι καταλαβαίνω προφανώς ενώ λογικά διορθώνει το σφάλμα, στην εκκίνηση των windows με το φόρτωμα ξαναδημιουργείτε. Σκέφτηκα ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να το σβήσω αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά το ρημάδι παρόλο που μου λέει ότι είναι στο C:\!!! Όταν μπαίνω με Safe Mode δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει…
antonl Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Αν και δεν ξέρω τι είναι το $secure που σου δημιουργεί το πρόβλημα, μήπως έχεις επιλέξει το "hide operating system files" και για αυτό δεν το βλέπεις; Αλλά και να το έβλεπες δεν ξέρω πόσο συνετό είναι να το διαγράψεις. Δοκίμασε να τρέξεις "sfc /scannow" από command prompt μήπως και γίνει τίποτα. Δες μήπως είναι κάποιο αρχείο που το χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του boot (αφαιρώντας κανένα ύποπτο πρόγραμμα με το msconfig ή κάνοντας disable κανένα μη ζωτικής σημασίας service).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.