HellasVagabond Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 "To μεγαλύτερο κόλπο του Διαβόλου ήταν να πείσει τον κόσμο ότι δεν υπάρχει" Αυτο το εχω δει σε ταινια...Δεν θυμαμαι πια αλλα νομιζω πως ηταν το End Of Days... Οσο για το "Δλδ σου αρεσε ???" δεν νομιζω πως ειπα κατι κακο..Αν μη τι αλλο ο λαος μας ετσι μιλαει η κανω λαθος ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 @ KaizerSoze: [...] ( To signature σου ειναι απο το end of days ?? ) Προσβόλαααααααααα! Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ακούσει τον Kaizer Soze και, το χειρότερο, δεν τον φοβάται... :razz:
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 "To μεγαλύτερο κόλπο του Διαβόλου ήταν να πείσει τον κόσμο ότι δεν υπάρχει" Για να δοθεί και ένα τέλος σε αυτο. Η ατάκα είναι παρμένη απο την ταινία "Usual Suspects" και την λέει ο Verbal Kint κατα την ανάκριση του. Αναφέρεται στον Kaiser Soze (ένα αμφιλεγόμενα υπαρκτό ή μυθικό εγκληματία). Αυτά μόνο, γιατί αν δεν την έχεις δει την ταινία, επιβάλλεται να τη δεις με την πρώτη ευκαιρία...
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 @ KaizerSoze: Προσβόλαααααααααα! Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ακούσει τον Kaizer Soze και' date=' το χειρότερο, δεν τον φοβάται... :razz:[/quote'] EDIT: Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ακούσει τον Kaizer Soze και, giauto kai mono giauto δεν τον φοβάται
paschalia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Την εχω δει και απο εκει το θυμαμαι... Πριν μερικα ποστς , ειπες κατι αλλο ... Αυτο το εχω δει σε ταινια...Δεν θυμαμαι πια αλλα νομιζω πως ηταν το End Of Days...
Steve_g7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Καλή ιστορία Περίεργα εφφέ Αλλα το σενάριο και η πλοκή είχαν μεγάλα κενά και σε αφήνουν μπερδεμένο. Ισως αν ξαναγυριστει απο το Άγιο Ξύλο να αξίζει τον κόπο. Πάντως τα τελευταία 20 λεπτά στο daywatch ήταν τα μόνα που μου άρεσαν
HellasVagabond Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Ρωτησα αν ηταν απο την ταινια εκεινη, απλα δεν θυμομουν απο πια ηταν.
Luxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 ρε παιδια ο θειος δεν την εχει ολοκληρη. εχω δοκιμασει πολλα, αλλα οι peers δειχνουν να το εχουν μεχρι το 94%. τωρα αυτο που δοκιμαζω xvid-espise παει μεχρι το 98.2%!! τι γινεται;;; μιλαω για το night watch.
STELLIOS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Καλή ιστορίαΠερίεργα εφφέ Αλλα το σενάριο και η πλοκή είχαν μεγάλα κενά και σε αφήνουν μπερδεμένο. Ισως αν ξαναγυριστει απο το Άγιο Ξύλο να αξίζει τον κόπο. Πάντως τα τελευταία 20 λεπτά στο daywatch ήταν τα μόνα που μου άρεσαν Yπαρχει σε dvd ο day wach ?
Panahs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μόλις είδα το trailer. Εντυπωσιακότατο, όπως και αυτό του Nightwatch. Τόσο μούφα είναι όμως η ταινία?
Dark_son20 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 fantasou mou epese o kliros na metafraso to daywatch akoma sta 3/4 tis metafrasis edo kai 6 mines eimai...den ekana kan to kopo an do to telos sto telos anevase ena alo paidi pou eixe ti dinami na tin dei olokliri
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.