nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Configuration: 1)Revoltec 4 Fans controller(δέχεται 3pin ανεμιστηρια,τροφοδοτείται απο ένα κλασικό 4pin molex) 2)2x120mm blue led Tt fans(οι default του Armor) 3)2x9cm silent Tt fans(οι default του Armor) 4)AKASA PaxPower 460W 5) 4pin to 3pin adaptors μια και όλα τα προαναφερθέντα ανεμιστηρια καταλήγουν σε 4pin molex. Το πρόβλημα: Αρχικα συνδεω τους 12αρηδες στον controller(ch1,ch2) και όλα μέλι γάλα. Γενικότερα με τους 12ρηδες δεν υπάρχει πρόβλημα. Με το που συνδέω τους 9ρηδες(ch3,ch4) προκύπτει το εξης: Όταν τα ποτενσιόμετρα 3 και 4 είναι στο full,όλα δουλεύουν ρολόι. Μόλις ρίχνω τις στροφες στο 3,ακούγεται ένα γρίλισμα σαν πυκνωτής που είναι έτοιμος να σκάσει.Το ίδιο συμβαίνει και με το 4. Αν πχ έχω περίπου στη μέση τα ποτενσιόμετρα 3 και 4 τότε ακούγονται δύο θόρυβοι. Αυτό με κάνει να πιστεύω πως φταίνε τα ανεμιστήρια,αλλά πριν βάλω τον controller τα είχα και δούλευαν στα 7v(με πατέντα) αθόρυβα,όχι όμως από ένα καλώδιο τροφοδοτικού. Γιατί κάτι μου λέει πως το τροφοδοτικούλη μου είναι για τα μπάζα; Τόσο δυσκολο είναι να οδηγηθούν 4 ανεμιστηρια από ένα καλώδιο;
giankyr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 to fan controller einai kainourio? ap' osa diabasa 8a elega pws auto exei to problhma..
nikoskon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Καινούριο είναι και γενικά με τα προϊόντα της Revoltec είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θα δοκιμάσω να βάλω τους 12ρηδες στα 3 και 4 και να δω αν θα βγαίνει ο ίδιος θορυβος. Για να δούμε...
nikoskon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Βαριέμαι να το κανω τωρα. Πάντως κατα 90% ο θορυβος βγαινει απο τα ανεμιστηρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.