Αbominable Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Suse 10.0 Full installation Έχω ενα powerpoint στο οποίο δεν αναγνωρίζει σωστά την γραματοσειρά.. Δοκίμασα με Ctrl+A και να αλλάξω το font αλλά τπτ δεν άλλαξε. Καμία ιδέα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
My8os Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δοκίμασε να βάλεις τα fonts απο windows στο σύστημα σου. Εμένα μόνο έτσι μου ανοίγαν ολα τα αρχεία μου σωστά. Αν έχεις kde (>=3.5) πας System Settings->System Administration->Font Installer και απλά κάνεις Add Fonts. Κάνε και ένα logout-login για να είσαι σίγουρος οτι τα φόρτωσε και είσαι έτοιμος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Τα fonts που θέλω να κάνω install απο που θα τα βρώ/κατεβάσω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
My8os Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Αν έχεις windows σε κάποιο άλλο(ή στο ίδιο) pc πάρτα κατευθείαν απο εκεί. Αν δε κάνω λάθος είναι C:\WINDOWS\Fonts το path. Αν δεν έχεις, google it μήπως και βρείς τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 ok thanx.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.