Προς το περιεχόμενο

Hellas On line,XALIA !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
siable, περιμενε να ερθει ο τεχνικος. αν ειναι του οτε,κ δεν βρει κατι,κρατα την αποδειξη ,πρεπει να στα πληρωσει τα χρηματα αυτα η ΗΟΛ.

Παιδιά μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν...

Πρώτον η HOL δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ να κάνει με την τηλεφωνική σου γραμμή, που σημαίνει οτι οποιοδήποτε κόστος το πληρώνει ο ιδιοκτητης.

Δευτερον ετσι κ αλλιως δεν αναγράφεται πουθενά στο συμβόλαιο, και τρίτον έτσι και πας να τα ζητησεις θα σου πουν ας πρόσεχες και ας μας αφηνες να συνενοηθούμε εμείς.

Οπότε αν δεν είσαι διατεθημένος να πληρώσεις πολυ απλά δεν τον καλείς! :D

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδη οπως εχεις ηδη διαβασει,εχω ταλαιπωρηθει πολυ απο την ΗΟΛ μεχρι να βρεθει καποια λυση,οταν μου προτειναν τη λυση του τεχνικου του ΟΤΕ,με διαβεβαιωσαν τοσο οι ιδιοι οι τεχνικοι της ΗΟΛ,οσο κ ο υπευθυνος της τεχνικης υποστηριξης,οτι αν δε βρεθει βλαβη στη γραμμη,κ με χρεωσει ασκοπη επισκεψη,τα χρηματα θα δωθουν απο την ΗΟλ,γιαυτο κ το ειπα αυτο.

Δημοσ.

Προχθές τελικά ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου σε 384 ΑDSL από τη HOL από απλή συνδεση.

Ακριβώς 35 ημέρες,και με τα ανάλογα τηλέφωνα και email.

Δημοσ.

Εμενα παντως μου είπαν οι τεχνικοι της HOL οτι θα με παρουν τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ αφου το δηλωσαν σαν βλαβη κ να τους εξηγησω τι συμβαινει. Και μου ειπαν οτι επειδη αυτοι θα αποφυγουν να σου πουν να ερθει τεχνικος θα τους το προτινεις εσυ. Τελικα το παιδι που πηρε απο τον ΟΤΕ μου εκανε καποιες ερωτησεις αλλα μονος του μου ειπε οτι θα ερθει τεχνικος. Όσο για το κοστος μου έχουν πει οτι ειναι δωρεαν απο τον ΟΤΕ......

Δημοσ.

Εγω παλι για τρεις μηνες ολα πηγαιναν υπεροχα και ξαφνικα ,.....καταιγιδα!!!

Δεν συγχρονιζε το μοντεμ η ΗΟΛ με εστελνε στον ΟΤΕ.Το περιεργο ειναι οτι μολις η ΗΟΛ δηλωνε βλαβη την αλλη μερα συγχρονιζε το μοντεμ!!Και ο ενας κατηγορουσε τον αλλον! Αλλα εγω ενα μηνα δεν ειχα ιντερνετ ενω το πληρωσα!!Κριμα!! Δεν φταιει μονο η ΗΟΛ αλλα και ο ΟΤΕ αλλα ισως και εμεις οι πολιτες

Δημοσ.

Απότι ακούω, πρέπει να μην γκρινιάζω που περιμένω από τις 9/2 να μου γίνει η σύνδεση. Φυσικά, αν αγόραζα κάποιο πακέτο connx, ως δια μαγείας θα υπήρχαν και πόρτες ελεύθερες και adsl θα είχα μέσα σε 15 μέρες όπως 2 γνωστοί μου που μου κάνουν πλάκα... και θα συνεχίσουν για πολύ καιρό ακόμα...

Δημοσ.

επειδη ειχα υποσχεθει οτι θα ποσταρω μολις τσεκαρω κανα δυο μερες ,για τις νεες ταχυτητες μετα την αναβαθμιση σε 512,ιδου οι διαφορες (πρωτα η 384 αναφερεται,μετα η 512):

fttp: 25-27, 48-50

torrents:0,5-9 15-35 (15-20 πιανει ΜΟΝΟ απο 20¨00 ως 00¨00)

dc++: 05-6 12-30

kai ενω πριν με υποτιθεται 384,οταν κατεβαζα κατι,explorer ανοιγε μετα απο 15-20 δευτερολεπτα, τωρα ανοιγω 4 παραθυρα . Καμια σχεση.δεν ξερω τον λογο που εχει ΤΟΣΟ μεγαλες διαφορες,αλλα αποδεικνυεται οτι δεν εφταιγε η γραμμη,η εγω,παρα μονο ή η HOL, ή ο ΟΤΕ.

Δημοσ.

Ξερεις ποια ειναι η φαση που περασα ετσι? Μετα απο απιστευτη ταλαιπωρια κλπ, οταν φορτωσα στο κρανιο,και τους ειπα οτι θα κανω καταγγελια,ΞΑΦΝΙΚΑ μου εκαναν δωρεαν αναβαθμιση σε 512,ωστε να εχω ταχυτητα πραγματικη 384 ! και φυσικα τους ευχαριστω για αυτο,αλλα γιατι επρεπε να περασω ολο αυτο για πανω απο 100 μερες,να φωανξω,για να παρω κατι που εχω πληρωσει?α ρε γαμωτο,τελικα ..οπως λεει κ ο ποιητης,ολα τριγυρω αλλαζουνε,και ολα τα ιδια μενουν...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

τις προαλλες ηρθαν απτο σπιτι κατι εκπροσωποι της εταιρειας ΗΟL να με πεισουν να φυγω απτην forthnet και να παω σαυτους επειδη λεει εχουν βαλει οπτικη υνα στο ηρακλειο σε ιδιοκτητο δυκτιο και παει λεει σφαιρα.Το θέμα ήταν οτι δεν ημουν σιγουρος αν ειχα συμπληρώσει χρόνο στη forthnet αφου αν διεκοπτα προωρα τη συνδεση θα επρεπε να πληρώσω 70 ευρω τ σπασμενα.δεν σας κρυβω το πακετο φαινοταν συμφερον κ ο φιλικοτατος εκπροσωπος με διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και σε περιπτωση που ισχυε κατι τετοιο με ενα ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ θα διέκοπταν την αιτηση συνδεσης....κουνια που με κουναγε...καναμε την αιτηση.εψαξα μετα π εφυγε το συμβολαιο της forthnet με την ησυχια μ και ειδα οτι ειχα ακομα 3 μηνες...πηρα τηλεφωνο τν επομενη μερα στη hol και τους ζητησα να διακοψουν την αιτηση.μ ειπε η υπαλληλος οτι η αιτηση δεν εχει ακομα περαστει στο συστημα και οτι πρεπει να ξαναπαρω μετα δυο μερες.πηρα λοιπον τοτε και πηρα την ιδια απαντηση.οτι πρεπει να ξαναπαρω...πηρα μετα απο 4 μερες και αφου ειχα λαβει μηνυμα στο κινητο οτι ''εχουμε λαβει την αιτηση συνδεσης σας''.μετα απο επανηλημενες προσπαθειες επικοινωνιας με το αρμοδιο τμημα και δεδομενου οτι ολα αυτα τα τηλεφωνα στην αναμονη με το τραγουδακι τα πληρωσα απτην τσεπη μου απανησε ενας κυριος που μ ειπε οτι οκ εχει ερθει η αιτηση και ενταξει θα την διακοψουμε αλλα απαιτει λεει καποιο χρονο και θα με ενημερωσουν αυτοι μεσα το πολυ σε δυο μερες...περασανε οι δυο μερες κανενα τηλ δεν ειχα απαυτους και ξαναπηρα.αφου περιμενα κανα τριλεπτο και συνδεθηκα με το αρμοδιο τμημα πατωντας μια το ενα και μια το δυο μια κοπελα π απαντησε μ ειπε οτι να περιμενω ενημερωση απο Δευτερα!σημερα ειναι Παρασκευη.η ταλαιπωρια που εχω υποστει σχεδον 10 μερες και ο εκνευρισμος δν περιγραφεται με λογια.Οι ανθρωποι ειναι το λιγοτερο ερασιτεχνες και δεν σεβονται στο ελαχιστο τους πελατες η εστω τους εν δυναμει πελατες.ειχα σκοπο να κανω συνδεση οταν περασει ο χρονος της forthnet αλλα μετα απο αυτην τη συμπεριφορα καλυτερα να μ κοπει το χερι π λεει και ο λαος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:44 ----------

και το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν τελικα διεκοψαν η οχι την αιτηση.εχω δλδ το αγχος μην μπλεξω σε αλλες ιστοριες γιατι αν τελικα ενεργοποιησουν τη συνδεση παρακαπτωντας τις τηλεφωνικες επικοινωνιες τοτε θα πρεπει να πληρωσω ποινη στη forthnet κ αντε μετα βγαλε ακρη

Δημοσ.

Ενός φίλου που δεν του εξήγησαν τι σημαίνει POTS και τι VOIP ήθελε να κάνει ακύρωση όταν του είπα τι είναι το VOIP. Μετά από πολλά τηλεφωνήματα του είπαν να στείλει ένα φαξ με την ταυτότητά του και να γράφει ότι ζητά ακύρωση και σταμάτημα των διαδικασιών ένταξης στο δίκτυο της H.O.L.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να σου πω την πιο απλη λυση;ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ HOL ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΟΤΕ και θα με θυμηθεις αργοτερα οταν δεν θα σου πεσει(ενοειτε οτι μεσα σε 4 μερουλες θα ειναι ετοιμη η γραμμη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...