SSS787878 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 PAIDIA, eyxaristw poly gia ta sxolia,kai sorry gia thn asxhmh leksh,alla h ypomonh moy exei eksantlh8ei. 3 mhnes eimai mpalaki metaksy HOL kai OTE. Shmera,epeita apo diafora psemmata ths HOL,katafera na milhsw me ton ypey8yno toy tmhmatos (elegan leipei,einai se meeting,kai ftoy k apo thn arxh). moy proteine oti eipes esy getty,na parw apo kapoion filo syndesh na dw pws paei. o ote "skizei" ta royxa toy,oti h grammh einai mia xara. Phra proswpikh yposxesh apo ton ypey8yno,oti paraskeyh 8a parei o idios ton OTE na piesei na steiloyn texniko na dei ti symbainei. H HOL gia na steilei texniko,8elei 65 eyrw+fpa! Toylaxiston,de mporw na toys faw oti oi texnikoi toys,einai poly eygenikoi,se anti8esh me aytoys toy OTE. εμενα ενας φιλος μου εκανε στην hol αιτηση στις 23/12/05 και ναι αν δεν το πιστευετε δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα ο λογαριασμος του!!! την μια του φερανε λαθως μοντεμ την αλλη ενω του φερανε το σωστο μοντεμ(για pstn) δηλωσανε λαθος στον οτε την dsl (ζητησαν dsl gia isdn) οποτε παλι στην αρχη. και αντι για 10 εργασιμες εχει φτασει αισιως στους 2,5 μηνες!!! εχει απευθυνθει στο ΙΝ.ΚΑ στο ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ σε δικηγορο και ακομα ακρη να βγαλει! αυτος δηλαδη πως πρεπει να αποζημιωθει? η κατασταση πολλες φορες ειναι για κλαμματα
oldnew Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Kai ego gia na syndetho ekana giro ston 1.5 mhna , an thimamai kala.. Apo eksipirethsh gia ta panygiria, kai gia na vgaleis gramh, fae olh th mera sto thlefono. Afto den einai epixeirhsh.. Na mh to xarakthriso kalhtera. Pantos otan epiteloys syndethika meta poli kopo, exo poli kales taxythtes. 40-42 k me 384 .Akoma kai se torent exo piasei aftes ths taxythtes. Genika apo sovara site den peftei pote kato apo 40. Enas filos moy poy eixe syndesh paketo apo ote, molis teleiosan 2 mhnes kai apemene o dorean xronos, epese apo 40 sta 15 ... Vlepoume epomenos oti oles oi etairies exoyn provlima. aneksarthta ti plhroneis. Pio poli thema tyxhs einai ola.
DimAslan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Εγώ το πρόλαβα ίσα ίσα το 6+6 στις 31 του Δεκέμβρη. Στις 10 του Γενάρη είχε ενεργοποιηθεί και το κύκλωμα και έπαιζα κανονικά. Σε ταχύτητες όμως ομολογώ ότι τελευταία έχω σοβαρό πρόβλημα...
NOMIKOS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Από 10 Φεβρουαρίου αίτηση για αναβάθμηση από απλή γραμμή,στης 20/2 κάνανε το αίτημα στον ΟΤΕ,σήμερα έμαθα τελικά ότι δεν υπάρχει θύρα διαθέσιμη από τον ΟΤΕ στην περιοχή. Οπότε όπως μου λένε νέα αναμονή καμιά 15 μέρες τουλάχιστον.
antreaslam Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δεν ξερω αν ειναι η σωστη συμπεριφορα,αλλα μαζι με τα δικα μου νευρα, εχω αποφασισει να τους σπασω και τα δικα τους, τηλεφωνο καθε μερα,mail συνεχως, απαιτησεις επισης. Μπορει να μη μου προσφερουν οτι εχω πληρωσει,μπορει να νιωθω ΚΟΡΟΙΔΟ, αλλα ομως, αν δε μου κανουν την αναβαθμιση μου γρηγορα,τους υποσχομαι οτι θα τους μαθει ΟΛΗ η Ελλάδα,μιας που η μονη απειλη που καταλαβαινουν ειναι της τηλεορασης!!!
antreaslam Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 τελικα,πρεπει να ουρλιαζεις για να βρεις το δικιο σου. Με τις φωνες,πετυχα σε 1 εβδομαδα,οτι δεν πετυχα σε 3μιση μηνες ηρεμιας. Στις 08/03,η ΗΟΛ δεχτηκε οτι δε μου προσεφερε οτι τους ειχα πληρωσει,και μου εκανε στις 09/03 δωρεαν αναβαθμιση σε 512,η οποια ενεργοποιηθηκε 15/03. Εστω και ετσι λοιπον,πρεπει να ευχαριστησω την ΗΟΛ για αυτο.
Ytsejam Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Έκανα αίτηση για το 6+6 της HOL στις 27/12. Στις 9/1 πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω σε τι στάδιο βρίσκεται η αίτηση και μου είπαν ότι είχε προωθηθεί στον ΟΤΕ με λάθος στοιχεία (με υπαιτιότητα της HOL) και είχε γυρίσει πίσω. Βέβαια κανείς δεν είχε την καλοσύνη να με ειδοποιήσει γι' αυτό και το έμαθα ότν πήρα εγώ τηλέφωνο! Υποσχέθηκαν ότι θα έστελναν την αίτηση στον ΟΤΕ ως επείγουσα. Μετά από 1 βδομάδα ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα έστελναν εκ νέου reminder στον ΟΤΕ. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε ένας εφιάλτης, με εμένα να παίρνω τηλέφωνο κάθε μέρα, να προσπαθώ να βρω τον Διευθυντή χωρίς αποτέλεσμα και να έχω φτάσει στα πρόθυρα υστερίας, αφού κάθε φορά μιλούσα με άλλον υπάλληλο που μου έλεγε απίθανες δικαιολογίες. Τελικά στις 9/2 (!!!) έστειλα ένα FAX δηλώνοντάς τους ότι θα ενημερώσω ΙΝΚΑ, Συνήγορο του Πολίτη και λοιπούς αρμόδιους φορείς για την απαράδεκτη εξυπηρέτηση της HOL και δήλωνα ότι αν μέσα σε 3 εργάσιμες δεν είχε ενεργοποιηθεί η σύνδεσή μου, θα έκανα αγωγή στην εταιρία για απάτη αφού είχε προεισπράξει το ποσό για τους 12 μήνες (εγκλωβίζοντάς με) και δεν μου παρείχε τις υπηρεσίες που είχαμε συμφωνήσει στη σύμβαση που υπέργραψα. Σε 2 μέρες ενεργοποιήθηκε η σύνδεση και πάει σφαίρα! (32+). Αν αντιμετωπίζετε τα ίδια προβλήματα, κυνηγήστε τους και απειλήστε ότι επιφυλλάσεστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά σας! Μην το κάνετε από το τηλέφωνο. Ζητήστε τα στοιχεία του υπεύθυνου και το FAX του και στείλτε ένα ...χεστήριο FAX. Αυτό δούλεψε για μένα!
antreaslam Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 ΜΟΝΟ ετσι μπορουμε να βρουμε το δικιο μας ως καταναλωτες?αν αυτο θελουν, ΑΥΤΟ θα εχουν. δε μπορει να εχουμε τα ιδια αποτελεσματα 3 στα 3 ατομα. Καντε το ΟΛΟΙ ,μπας κ βαλουν μυαλο επιτελους!
polaki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 οτι πληρωσεις παιρνεις,ενίοτε και ακομα παρακατω. Δεν ξεκολάτε το μυαλό σας λέω εγώ? Αντε μπράβο. Αυτη τη στιγμη υπάρχουν ΤΟΣΕΣ εταιρίες που δίνουν ΠΟΛΥ καλύτερα πακέτα απ΄τι η HOL. Δηλαδή μπάζο η Forthnet, μπάζο και η OTENet, μπάζο και το cube της Vivodi, μπάζα όλες?? Επειδή είναι χάλια τα DSLAM? Δεν σοβαρευόμαστε καλύτερα...? Δεν αναφέρομαι στο θεμα του support που ειναι ΧΕΙΡΙΣΤΟ, αλλά καθαρά και μόνο στο θέμα ταχύτητες.
giorgos_g Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Analoga tin perioxi re pedia, ego Glyfada exo taxitites 60+ oles tis ores tis imeras. Exo 512 HOL/OTE
antreaslam Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Εγω δε θελω να συγκεκριμενοποιησω το "HOL=χαλια",ή αντιθετα ολοι οι αλλοι ειναι σουπερ. απλα εκφραζω την προσωπικη μου εμπειρια μεσα απο την εταιρεια της οποιας επελεξα το πακετο,και η οποια δεν μου προσεφερε απολυτως τιποτα απο αυτα που αγορασα αρχικα(μισες ταχυτητες κλπ).Δε με ενδιαφερει αν ειναι to dslam η οχι,εγω ειμαι δικος τους πελατης. Δεν ισχυει οτι πληρωνεις παιρνεις εδω,γιατι αυτοι εβγαλαν μια προσφορα για να χτυπησουν τις αλλες εταιρειες,προσφεροντας ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ παροχες,με μικροτερο κοστος. Δικο τουρ προβλημα το γιατι το εκαναν αυτο. Το οτι δεν εχω κομπλεξ απεναντι τους,φαινεται απο το οτι φανερωσα αμεσα την δωρεαν αναβαθμιση που μου εκαναν για την ταλαιπωρια μου( που για μενα ισουται με αναγνωριση του λαθους τους).
siable3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα παιδιά.... Να σας πω κ εγω το πρόβλημά μου με την HOL. 28/12 έκανα την αίτηση για το 384 6+6. Μου ειχαν πει 10 εργάσιμες μέρες και επειδή θα έφευγα στο εξωτερικό και δικαιολογώντας τους λόγω γιορτών, τους πήρα τηλέφωνο γυρω στις 25/1 εκει μου είπαν ότι η αίτησή μου χάθηκε!!!!! και προφανώς έπρεπε να κάνω καινούρια. Πήγα σε ένα κατάστημα τελικά στις αρχές του Φλεβάρη πήρα τον εξοπλισμό, τον σύνδεσα και ακόμα περιμένω. Παίρνοντας μέρα με τη μέρα τηλέφωνο μου είπαν στις 8/3 οτι έγινε η σύνδεση. Έλα όμως που το μόντεμ δεν συχρονίζεται...... Ε από εκείνη τη μέρα είμαι συνέχεια με Update στο firmware, προγραμματάκια για debug και να στέλνω τα log με mail, τηλέφωνα, mail.....οτιδήποτε. Ανταπόκριση καμία. Έχουν δηλώσει 3 φορές βλάβη στον ΟΤΕ, την Παρασκευή μου είπαν οτι θα έρθει τεχνικός στο σπίτι να το ελέγξει.....ακόμα περιμένω. Μάλλον πρέπει κ εγώ να κάνω κίνηση με απειλές κ τέτοια γιατί άλλη λύση δεν βρίσκω πρόχειρη....
siable3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Α και φυσικά να σας πω οτι τα λεφτά τα έχουν πάρει από την επόμενη μέρα που έκανα την αίτηση.....
antreaslam Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 siable, περιμενε να ερθει ο τεχνικος. αν ειναι του οτε,κ δεν βρει κατι,κρατα την αποδειξη ,πρεπει να στα πληρωσει τα χρηματα αυτα η ΗΟΛ. αν βρει κατι , που σημαινει οτι φταιει η γραμμη,κ αρα ο οτε,θα στο λυσουν. αν φταιει η ΗΟΛ, ριξτους ενα κανονικο χε***μο,και ΞΑΦΝΙΚΑ,ω του θαυματος,να εισαι σιγουρος οτι θα λυθει. (αν ο τεχνικος ειναι της ΗΟΛ,γνωριζεις οτι κανονικα χρεωνουν 64+φπα για επισκεψη? απλα βεβαιωσου οτι θα ειναι δωρεαν η επισκεψη του,μη σου ερθει κανα αποτομο....)!
polaki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δε με ενδιαφερει αν ειναι to dslam η οχι,εγω ειμαι δικος τους πελατης. Oυτε και εμενα με ενδιαφέρει απλά για να κάνω τη δουλειά μου πρέπει να ξέρω 5 πράγματα, η γνωμη μου ειναι πάρε ενα τεστ account της forthnet και συγκρινε, ωστε να ξέρεις ακριβως τι φταιει... Αν σερνεσαι και με forthnet, ξερεις οτι φταιει ο ΟΤΕ. Αν η forthnet πετάει, τοτε κράζεις την HOL. Γενικά ειναι σαφως πιο ευκολο να βγάλεις ακρη αν ξερεις ποιος εχει την ευθυνη ωστε να μη σου λένε ουτε πράγματα για να σε αποφύγουν,αλλά ουτε να σε κάνει μπαλάκι του τεννις η HOL με τον ΟΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.