Προς το περιεχόμενο

Hellas On line,XALIA !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia, thn pathsa. phra to 6+6 ths HOL, kai katebazw me sygklonistikes taxythtes,ths takshs twn ...25,se epishma site ftp klp, kai apo ...0,5 ws 10 sta ypoloipa. to router de leei tipota (fritz box),8elei synexws anoigma newn ports.

kai gia na prolabw sxolia oti ftaiei o OTE,exei dwsei h HOL 6 fores blabh,k exw faei akyro apo OTE k tis 6. dokimasa ethernet k usb,allaksa ta ekswterika kalwdia poy erxontoysan sto spliter,tis prizes bazontas kainoyrgies,ekana scan me 7 diaforetika programmata mhpws eixa kollhsei virus h tipota allo.

H HOL de dexetai na steilei texniko,giati leei oti ftaiei o OTE,kai o OTE,de dexetai na steilie texniko,giati leei oti ftaiei H HOL.

SKATA!

Kamia lysh skeftetai kaneis?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Genika h HOL exei problhmata otan phra ton dwrean account apo to Ram kai eixa gia 1 mhna HOL ADSL thn mia eixan blabh kai diorthonotan thn epomenh mera thn allh oi taxytites htan gia klamata genika sketh apogohteush gia ayto kai epeleksa FORTHNET. Toylaxiston den exw tis blabes kai oi taxytites einai ikanopoihtikes kai synexws beltiwnontai.

Δημοσ.

Δυστηχώς με τη HOL πολύς κόσμος έχει προβλήματα και πολλά παράπονα.Έχω κάνει και εγώ το λάθος και ανανέωσα την συνδρομή μου και έκανα και αίτηση για αναβάθμηση σε ADSL αλλά η εξυπηρέτηση είναι άθλια.

Δημοσ.
paidia' date=' thn pathsa. phra to 6+6 ths HOL, kai katebazw me sygklonistikes taxythtes,ths takshs twn ...25,se epishma site ftp klp, kai apo ...0,5 ws 10 sta ypoloipa. to router de leei tipota (fritz box),8elei synexws anoigma newn ports.

kai gia na prolabw sxolia oti ftaiei o OTE,exei dwsei h HOL 6 fores blabh,k exw faei akyro apo OTE k tis 6. dokimasa ethernet k usb,allaksa ta ekswterika kalwdia poy erxontoysan sto spliter,tis prizes bazontas kainoyrgies,ekana scan me 7 diaforetika programmata mhpws eixa kollhsei virus h tipota allo.

H HOL de dexetai na steilei texniko,giati leei oti ftaiei o OTE,kai o OTE,de dexetai na steilie texniko,giati leei oti ftaiei H HOL.

SKATA!

Kamia lysh skeftetai kaneis?[/quote']

Καλησπέρα .

Με την ίδια ακριβώς σύνδεση αγορασμένη Χριστούγεννα για τον βαπτιστήρα

με το ίδιο μόντεμ ( πόρτες απείραχτες "απο τη μαμά του" )

σύνδεση ethernet

κατεβάζει 38~42 ( utorrent & Sites & ftp )

Κέντρο Πειραιά .

Δημοσ.

Μη λέτε ότι θέλετε του στυλ "ότι πληρώνεις παίρνεις" κλπ. γιατί δε βοηθάτε καμία κατάσταση. Και στην τελική το internet έπρεπε να ήταν πιο φθηνό.

Τέλοσπάντων, εγώ στη θέση σου θα έπερνα demo από άλλον ISP και θα έβλεπα ταχύτητες. Αν ήταν καλές θα απαιτούσα να έρθει άμεσα τεχνικός της ΗΟL εξηγώντας τους ότι με demo από άλλων ISP έπαιξε (απειλή για καταγγελία πάντα βοηθάει αν δεν ανταποκρίνοντε).

Αν ήταν μια από τα ίδια τότε έχεις να κάνεις με τον ΟΤΕ, οπότε οπλίζεσαι με άφθονη υπομονή, και γίνεσαι πάρα πολύ συχνά ευγενικά ενοχλητικός ζητώντας να αποκατασταθεί η βλάβη παίρνοντας ονόματα των ανθρώπων με τους οποίους μιλάς και εξηγώντας τους την κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνοντε πας στον αμέσως επόμενο μήπως κάποτε κάποιος φιλοτιμιθεί και κοιτάξουν την περίπτωση σου.

Δημοσ.

PAIDIA, eyxaristw poly gia ta sxolia,kai sorry gia thn asxhmh leksh,alla h ypomonh moy exei eksantlh8ei. 3 mhnes eimai mpalaki metaksy HOL kai OTE. Shmera,epeita apo diafora psemmata ths HOL,katafera na milhsw me ton ypey8yno toy tmhmatos (elegan leipei,einai se meeting,kai ftoy k apo thn arxh). moy proteine oti eipes esy getty,na parw apo kapoion filo syndesh na dw pws paei. o ote "skizei" ta royxa toy,oti h grammh einai mia xara. Phra proswpikh yposxesh apo ton ypey8yno,oti paraskeyh 8a parei o idios ton OTE na piesei na steiloyn texniko na dei ti symbainei. H HOL gia na steilei texniko,8elei 65 eyrw+fpa! Toylaxiston,de mporw na toys faw oti oi texnikoi toys,einai poly eygenikoi,se anti8esh me aytoys toy OTE.

Δημοσ.

Το πιο πιθανό πάντως είναι να υπάρχει πρόβλημα που σχετίζεται με τον ΟΤΕ παρά με τη HOL. Τα adsl speed tests τι σου δίνουν?

Δημοσ.

Τα τεστ μου δινουν τραγικεσ ταχυτητες επισης,απο 24,ως 27 το μεγιστο. Πως θα βγαλω ακρη με τον ΟΤΕ,απο τη στιγμη που δεν παραδεχονται τιποτα? δεν εχω και ιδιαιτερες τεχνικες γνωσεις, με αποτελεσμα να μην μπορω να αντικρουσω τα οποια επιχειρηματα τους...

Δημοσ.
Toylaxiston,de mporw na toys faw oti oi texnikoi toys,einai poly eygenikoi,se anti8esh me aytoys toy OTE.

Εγώ γιατί έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη; Οι τεχνικοί της HOL είναι τρομερά αγενείς και ειρωνικοί, μάλιστα έτυχα σε τελείως άσχετους πολλές φορές.

Έχω HOL ακριβώς το ίδιο πακέτο και έχω πολύ καλές ταχύτητες. Στην αρχή όμως είχα πρόβλημα με το router το οποίο και μου αντικατέστησαν μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων για 2 μήνες. Μήπως και το δικό σου έχει κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

ως ψιλοασχετος,δεν ξερω αν ειναι ασχετοι,αλλα βαζοντας τις φωνες,και απειλοντας μετα απο καποιο οριο ταλαιπωριας που το ξεπερασα προ πολλου, ασχοληθηκαν πολυ μαζι μου,αλλα λυση δε βρεθηκε.το φριτζ μποξ δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι χαλασμενο η οχι. και ξαφνικα, οταν καταλαβαν οτι πραγματικα θα κανω καταγγελια....βρεθηκε λυση. δωρεαν αναβαθμιση σε 512 μου ειπαν,και ζητησαν συγγνωμη για την ταλαιπωρια!!

Δημοσ.
ως ψιλοασχετος,δεν ξερω αν ειναι ασχετοι,αλλα βαζοντας τις φωνες,και απειλοντας μετα απο καποιο οριο ταλαιπωριας που το ξεπερασα προ πολλου, ασχοληθηκαν πολυ μαζι μου,αλλα λυση δε βρεθηκε.το φριτζ μποξ δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι χαλασμενο η οχι. και ξαφνικα, οταν καταλαβαν οτι πραγματικα θα κανω καταγγελια....βρεθηκε λυση. δωρεαν αναβαθμιση σε 512 μου ειπαν,και ζητησαν συγγνωμη για την ταλαιπωρια!!

Αυτά είναι τα χάλια τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...