DaEmOnIcUs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Έχω εγκατεστημένη την έκδοση 5.1 του Ubuntu.Το πρόβλημά μου ειναι οτι δεν υπάρχουν drivers gia to f200 που έχω στο linux.Έχω διαβάσει κάποια documentation σχετικά με το θέμα αλλα επειδή είμαι παντελώς αρχάριος,θα ήθελα μια καθοδήγηση(Αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα μου βέβαια....) Επίσης θα ήθελα να κάνω μία επανεγκατάσταση του ubuntu..πώς να φτιάξω τα partition ωστε να ειναι πίο εύχρηστο και αποδοτικό??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 για το crypto ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=30256 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Το cxacru υπαρχει και σε rpm. Ενας φιλος μου που ασχολειται με debian το μετετρεψε σε deb και το εγκατεστησε ευκολα και γρηγορα. Εγω βεβαια με το rpm καταφερα ευκολα να φορτωσω τον οδηγο αλλα ειχα ενα σωρο προβληματα στην συνεχεια που αναγκαστηκα να το πεταξω και να παρω ενα ethernet. Αυτο θα προτεινα να κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaEmOnIcUs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μάλλον αυτό θα κάνω φίλε trizoni.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.