Apple Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Yparxei programa poy na soy leie ti OpenGL exei i karta grafikon? an nai poio?
Ailuros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 SiSoft Sandra μεταξύ άλλων. Θα σου δώσει την έκδοση του OGL ICD και τα extensions αναλυτικά που υποστηρίζει ο κάθε οδηγός.
Apple Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 tha ithela kati poio aplo kai xoris na kanei egkatastasi. ena exe arxeiaki .exe!!!!
Ailuros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δεν έχω υπόψιν μου κάτι τέτοιο. Γενικά οι DX9.0 συμβατές κάρτες υποστηρίζουν τουλάχιστον OGL2.0.
georgemarios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 εφτιαξα ενα εργαλειακι γιαυτη τη δουλεια, το κατεβαζεις απο εδω Δεν το εχω δοκιμασει σε άλλο μηχανημα εκτος απο το δικο μου, θα με υποχρεωνες αμα μου εδινες feedback....
Ailuros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 εφτιαξα ενα εργαλειακι γιαυτη τη δουλεια' date=' το κατεβαζεις απο εδωΔεν το εχω δοκιμασει σε άλλο μηχανημα εκτος απο το δικο μου, θα με υποχρεωνες αμα μου εδινες feedback.... Δουλεύει άψογα. Πολύ ωραίος. Το μόνο που λείπει είναι ο αριθμός των μονάδων multitexturing, το μέγιστο υποστηριζόμενο μέγεθος υφών και αν θέλεις να το πας ακόμα πιο μακριά τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με την εξομάλυνση.
georgemarios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 καλα, πολλα λειπουν, αμα βρω λιγο χρονο θα το συμπληρωσω αφου δουλευει καλα παμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.