Προς το περιεχόμενο

Run program without server ( or windows server)

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται σε ένα δίκτυο 3 υπολογιστών να τρέξεις ένα πρόγραμμα τιμολόγησης-αποθήκης και να έχεις το πρόγραμμα σε έναν από τους 3 και στους άλλους να τρέχεις συντομεύσεις?

Δηλαδή τι εννοώ.Στην εταιρεία μου έχουμε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι εγκατεστημένο στον server μας ( Windows 2000 server ) και ό κάθε υπολογιστής κάνει map network drive , παει βρίσκει το σκληρό του server και το φάκελο που είναι το πρόγραμμα και δημιουργεί συντόμευση για να το τρέξει.Προσπάθησα να το κάνω με ένα δικτυο 3 υπολογιστών αλλά δεν δούλεψε.

Δημοσ.

Exartatai ka8ara apo thn efarmogh. Alles paizoun, alles oxi.

Ti ennoeis omws me to 'prospa8hsa se ena diktyo 3 ypologistwn'?

Pio panw anafereis oti to programma trexei se ena server kai ta alla (poia alla???) pc paizoun me shortcut?

Xeka8arise to ligo gia na xeroume...

Δημοσ.

Εχω ένα δίκτυο στη δουλεια το οποίο αποτελείται απο 4 pc.ένα pc εχει εγκατεστημενο το Photoshop.Εκανε ο χρηστης αυτός share το φάκελο του Photoshop και εγω με τη σειρα πήγα και εκανα το συγκεκριμένο φάκελο map network drive.από κει πηγα και εβαλα τη συντομευση του photoshop στον δικό μου αλλα μου βγάζει αυτό ( could not complete your request of missing or invalid personalisation information) Μόλις ανοίγω το πρόγραμμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...