alexism Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ερώτηση απο ασχετο σε επιπεδο wifi. Εχω ενα PDA της H-P που υσποστηριζει wifi. Ανακαλυψα μια μερα που επινα καφε στα starbucks οτι μου εβγαλε μηνυμα πως εχει προσβαση στο δικτυο. Επειδη ειμαι επαγγελματιας, χρησιμοποιω πολυ συχνα το δικτυο, αλλα ειμαι και πολλες ωρες εκτος γραφειου πως γινεται με το PDA μου να εχω προσβαση οπου βρισκομαι; ΚΑτι μου ειπαν για προπληρωμενες καρτες συνδεσης. Θα εχω ομως παντου καλυψη;Πως γινεται η συνδεση; Εαν παρω καρτα μιας εταιριας θα μορω να μπω και σε δικτυα αλλων εταιριων; Γενικα τα εχω μπερδεμενα! Καποιος να βοηθησει... Ευχαριστω,
_DiMoN_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 1)Όχι δεν μπορείς να το έχεις παντού 2) Σε σημεία όπως τα Starbucks πρέπει να αγοράσεις κάρτα της forthnet (η οποία είναι και πανάκριβη) 3)Όχι δεν θα μπαίνεις σε άλλες εταιρίες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 2) Σε σημεία όπως τα Starbucks πρέπει να αγοράσεις κάρτα της forthnet (η οποία είναι και πανάκριβη) Δοκίμασε να συνδεθείς και να δεις αν παίζουν msn & skype χωρίς να πάρεις κάρτα πρόσβασης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.