Προς το περιεχόμενο

ρε παιδια που θα βρω 64bit drivers για την PixelView PlayTV Pro.

insomniac_new

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελεος εψαξα στο σιτε της εταιρίας και δεν βρήκα τπτ.Δηλαδή δεν θα βγάλουν ποτέ;Αφου το προιον ακομα πουλιέται.

Εχει καταφέρει κανεις με καμια πατεντα να τη λειτουργήσει σε 64bita windows?

Δημοσ.

Σιγά μην βγάλουν οδηγούς 64 μπιτ. :evil: Εδώ ρε παιδιά για τα 32 μπιτ Windows δεν έχουν μπει στον κόπο να βγάλουν ΣΩΣΤΟΥΣ οδηγούς ή/και ΣΩΣΤΕΣ εφαρμογές για τις κάρτες τους.... Για αυτό μας βλέπεις (μερικούς) να χρησιμοποιούμε DSCALER ή οδηγούς από τρίτους (βλέπε http://btwincap.sourceforge.net)...

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από την κάρτα tv καί συγκεκριμένα από το software?Τόσο πολύ πιά οι εταιρείες δεν ενδιαφέρονται γιά να αναπτύξουν το συγκεκριμένο κομάτι?

Δημοσ.

Σωστοί! Κάθε φορά που θέλω να ξαναπεράσω τους οδηγούς της playtv pro για να παίζουν όλα σωστά (και οι μαμήσιες εφαρμογές και το dscaler και το windvr) μου βγαίνει ο πάτος.

Μιλάμε για custom drivers που έχω βρει και ό,τι νά'ναι.

Για να σιγουρευτείς πάντως φίλε, στείλτους ένα email να πάρεις μια επίσημη απάντηση. Αν και απ'ότι φαίνεται μόνο κάτι σε custom driver ίσως να βρεις πουθενά. Που κι'αυτό χλωμό το βλέπω...

Και η συγκεκριμένη είναι πολύ δημοφιλής κάρτα (λόγω bt878 ), φανταστείτε με τις άλλες τι γίνεται!

Δημοσ.

Οποτε οποιος θα θελει και μελλοντικα να βαλει vista 64bitα πρεπει να ξεχασει το τσαμπα φιλμνετ ή να εχει ενα δευτερο σκληρο με τα Xp 32bit να μπουταρει απο κει οποτε εχει αγωνα. Δυο συστηματα σε ενα δηλαδη.

• 5 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικα βρηκα απο καπου (νομιζω στο planetamd64.com) μια τροποποιημενη εκδοση των btwincap drivers που δουλευει αποκλειστικα και μονο με την καρτα playtv pro και ειναι για τα XP x64 (και οχι για vista). Την ανεβασα εδω στο rapidshare (οχι δε μαζευω ποντους :lol:) για οποιον τη χρειαζεται.

Εγω καταφερα και τη δουλεψα κανονικα την καρτα με αυτους τους drivers και το προγραμμα ChrisTV (το οποιο ειναι εμπορικο δυστυχως :sad:) αλλα μην επιχειρησετε να χρησιμοποιησετε το προγραμμα ccdxp32 (αυτο για το τσαμπα filmnet). Δε δουλευει με τπτ με αυτους τους drivers και μολις το τρεξετε κολλαει ολο το συστημα και θελει reset το pc. Αυτα.

@dim21: Λογικα με αυτους τους drivers που δινω θα μπορεις να γραψεις και video. Δε το δοκιμασα γιατι δε τα κρατησα τα XP x64 παρα μονο τα δοκιμασα για 2 μερες να δω αν εχω για ολα drivers. Αλλα οπως ειπα η καρτα δουλευει και αναγνωριζεται κανονικα οποτε λογικα θα μπορεις να γραψεις και video.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...