insomniac_new Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ελεος εψαξα στο σιτε της εταιρίας και δεν βρήκα τπτ.Δηλαδή δεν θα βγάλουν ποτέ;Αφου το προιον ακομα πουλιέται. Εχει καταφέρει κανεις με καμια πατεντα να τη λειτουργήσει σε 64bita windows?
Nemo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 για δες εδω μηπως ???? http://www.planetamd64.com/index.php?showtopic=13012&st=0
afantos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Gia karta TV dyskolo. Den paizoun drivers katholou
GCMH Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Σιγά μην βγάλουν οδηγούς 64 μπιτ. :evil: Εδώ ρε παιδιά για τα 32 μπιτ Windows δεν έχουν μπει στον κόπο να βγάλουν ΣΩΣΤΟΥΣ οδηγούς ή/και ΣΩΣΤΕΣ εφαρμογές για τις κάρτες τους.... Για αυτό μας βλέπεις (μερικούς) να χρησιμοποιούμε DSCALER ή οδηγούς από τρίτους (βλέπε http://btwincap.sourceforge.net)...
geovard Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Γιατί ρε παιδιά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από την κάρτα tv καί συγκεκριμένα από το software?Τόσο πολύ πιά οι εταιρείες δεν ενδιαφέρονται γιά να αναπτύξουν το συγκεκριμένο κομάτι?
nzeppos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Σωστοί! Κάθε φορά που θέλω να ξαναπεράσω τους οδηγούς της playtv pro για να παίζουν όλα σωστά (και οι μαμήσιες εφαρμογές και το dscaler και το windvr) μου βγαίνει ο πάτος. Μιλάμε για custom drivers που έχω βρει και ό,τι νά'ναι. Για να σιγουρευτείς πάντως φίλε, στείλτους ένα email να πάρεις μια επίσημη απάντηση. Αν και απ'ότι φαίνεται μόνο κάτι σε custom driver ίσως να βρεις πουθενά. Που κι'αυτό χλωμό το βλέπω... Και η συγκεκριμένη είναι πολύ δημοφιλής κάρτα (λόγω bt878 ), φανταστείτε με τις άλλες τι γίνεται!
kostelo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Οποτε οποιος θα θελει και μελλοντικα να βαλει vista 64bitα πρεπει να ξεχασει το τσαμπα φιλμνετ ή να εχει ενα δευτερο σκληρο με τα Xp 32bit να μπουταρει απο κει οποτε εχει αγωνα. Δυο συστηματα σε ενα δηλαδη.
insomniac_new Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 thanx paidia olous gia tis apantiseis telika mauro to mellon twn ftinwn tv tuners
Nemo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Mε Κ!ΤV http://www.kastortv.org/ σε pinnacle Pctv σε X64 Corp .
dim21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μπορείς και να γράψεις βίντεο με αυτούς τους drivers ?
kostelo Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Τελικα βρηκα απο καπου (νομιζω στο planetamd64.com) μια τροποποιημενη εκδοση των btwincap drivers που δουλευει αποκλειστικα και μονο με την καρτα playtv pro και ειναι για τα XP x64 (και οχι για vista). Την ανεβασα εδω στο rapidshare (οχι δε μαζευω ποντους ) για οποιον τη χρειαζεται. Εγω καταφερα και τη δουλεψα κανονικα την καρτα με αυτους τους drivers και το προγραμμα ChrisTV (το οποιο ειναι εμπορικο δυστυχως :sad:) αλλα μην επιχειρησετε να χρησιμοποιησετε το προγραμμα ccdxp32 (αυτο για το τσαμπα filmnet). Δε δουλευει με τπτ με αυτους τους drivers και μολις το τρεξετε κολλαει ολο το συστημα και θελει reset το pc. Αυτα. @dim21: Λογικα με αυτους τους drivers που δινω θα μπορεις να γραψεις και video. Δε το δοκιμασα γιατι δε τα κρατησα τα XP x64 παρα μονο τα δοκιμασα για 2 μερες να δω αν εχω για ολα drivers. Αλλα οπως ειπα η καρτα δουλευει και αναγνωριζεται κανονικα οποτε λογικα θα μπορεις να γραψεις και video.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.