4saken Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 ΑΒC Desperate Housewives Lost Crumbs Alias FOX Nip/Tuck The Simpsons 24 The O.C. Prison Break CBS NUMB3RS CSI CSI: Miami CSI: NY NBC My Name Is Earl Law & Order The West Wing Scrubs Will &Grace Four Kings The Office ER Joey WB 7th Heaven Gilmore Girls Smallville Charmed Eλπίζω να μην ξέχασα κάποια σημαντική σειρά...Αν ειχατε να διαλέξετε ενα καναλι ποιο θα ηταν?Θα λεγα FOX λογω κυριως Simpsons και Prison Break... Και το 24 καλο ειναι βεβαια...Τα αλλα δυο δεν τα βλεπω... Ιδανικη συνθεση θα ηταν ενα καναλι με Lost Prison Break The Simpsons The Office Joey
sotris99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Προτιμώ το NBC το κανάλι στο οποίο παίζονταν τα Φιλαράκια
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Oposdipote KATARA sto WB pou ekopse to Angel.Apokei kai pera an rwtages persy isws elega ABC logw Lost kai Alias alla xalasan kai ta 2 kai sto Fox irthe kai to Prison Break opote I guess mallon Fox
polaki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Για μένα το καλύτερο κανάλι ειναι το emule... Εχει τα πάντα! Δεν καταλαβαίνω τι κερδίζουμε με το να βγαλουμε καλύτερο US κανάλι... Να προτείνω skysports1 για UK ή βγαίνω offtopic?
sotris99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ρε συ polaki είσαι απίστευτος!!! Και εγώ αλλάζω την ψήφο μου σε emule!!! Και κάτι που ήθελα να πω καιρό γ@μ@τΟ avatar!!!
polaki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ρε συ polaki είσαι απίστευτος!!! Και εγώ αλλάζω την ψήφο μου σε emule!!! Και κάτι που ήθελα να πω καιρό γ@μ@τΟ avatar!!! lol thanks! Αν και πρέπει να το αλλάξω μιας και δεν ειναι πλέον στο πνεύμα των ημερών!
grigas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!! Ξεχάσατε το Discovery Channel με τους απίστευτους Mythbusters!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.