Harroulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Χαιρετε!!! Εχω ενα προβλημα με το word και ψαχνω ενα δωρεαν e-book για το προγραμμα,εχετε τιποτα υποψη σας? Βασικα το προβλημα μου ειναι το οτι καθε φορα που υπαρχει ενα Link στο word και κανω κλικ σ'αυτο μου λεει το εξης: Αυτη η ενεργεια ακυρωθηκε λογω περιορισμων σ'αυτον τον υπολογιστη.Επικονωνηστε με τον υπολογιστη του συστηματος.(<--εγω δεν ειμαι αυτος????) αααααα ξεχασα:Το ιδιο μου συμβαινει και στο excel.
yannis27gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Εργαλεία - Μακροεντολή - Ασφάλεια: Μήπως το έχεις στο πολύ υψηλό;
Harroulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μου βγαζει το ιδιο μηνυμα σε word και excel. Αν εχεις να προτεινεις κατι αλλο,ειμαι ολος αυτια. Σ'ευχαριστω οπως και να 'χει.
yannis27gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 An exeis DC++, kykloforei ena biblio "Word 2003 Bible" to opoio einai 23 MB ki eimai sigouros oti tha exei apanthsh sto problhma sou! To mhnyma sou mou thymizei xrhsth me periorismous. Mipos exeis ftiaksei tetoio xrhsth? Gia dokimase na mpeis san Admin (fantazomai oti exeis XP).
Harroulis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Καλημερα. Ως admin κανω logon. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Ξεκινησα ειδη το download του βιβλιου. Να σαι καλα,σ'ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.