Προς το περιεχόμενο

X-fi Platinum τα φώτα σας.......Please!!!!!

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.....!

Λοιπόν πήρα την εν λόγω κάρτα και αντιμετωπίζω τα εξής:

1)Στο front bay όταν βάζω ακουστικά και χαμηλώνω την ένταση από το ποτενσιόμετρο λίγο πρίν φτάσω στο μηδέν(με το ποτενσιόμετρο) η μουσική ακούγεται απο το ένα ακουστικό μόνο!

2)Στο front bay όταν βάζω μικρόφωνο και πατάω rec στο αντίστοιχο πρόγραμμα της Creative ενώ ακούω τον εαυτό μου από τα ηχεία, στο ηχογραφημένο κομμάτι όταν το βάζω playback δεν ακούγεται τίποτα!

Μπορεί κάποιος που την έχει να με βοηθήσει!Τα κάνει σε κανέναν αυτά;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Για το 2ο που ρωτας μαλλον πρεπει να επιλεξεις σωστη εισοδο εγγραφης, δηλαδη να του πεις να γραφει απο το μικροφωνο... Το πρωτο δε ξερω το μυαλο μου παει μονο στο καλωδιο να μην ειναι καλα μεσα...

Δημοσ.
Καλημέρα.....!

Λοιπόν πήρα την εν λόγω κάρτα και αντιμετωπίζω τα εξής:

1)Στο front bay όταν βάζω ακουστικά και χαμηλώνω την ένταση από το ποτενσιόμετρο λίγο πρίν φτάσω στο μηδέν(με το ποτενσιόμετρο) η μουσική ακούγεται απο το ένα ακουστικό μόνο!

Φυσιολογικό.

Δημοσ.
Φυσιολογικό.

Φίλε μου έχεις την ίδια κάρτα;

Το πρώτο πρόβλημα λύθηκε με επανεγκατάσταση των drivers!

Δημοσ.
Oχι, αλλά το έχω παρατηρήσει σε όσα ακουστικά(και ηχεία) είχα κατά καιρούς σε διάφορα ηχοσυστήματα.

Τα ηχεία μου όμως γιατί δεν το κάνουν;

Κάποιος που να έχει την ίδια κάρτα;

Δημοσ.

Εγω εχω την fatal1ty και εχει το ιδιο "προβλημα". Δεν μπορεσα να ηχογραφισω απο μικροφωνο απο το front bay αλλα μπορω αμα το συνδεσω στην πισω υποδοχη(την τελευταια).Συνδεστω λοιπον απο πισω και θα μπορεσεις να ηχογραφισεις κανονικα. Αμα θες απο μπροστα....δεν ξερω! Αμα το καταφερεις και μπορεσεις πες'μου.

Δημοσ.

Σε επικοινωνία μου με την Creative, η οποία μάλιστα μου απάντησε σε μία μέρα και κάτι, τους ενημέρωσα για το πρόβλημα με τα ακουστικά και μου είπαν οτι δεν θα έπρεπε να συμβαίνει κάτι τέτοιο!Μάλιστα μου πρότειναν να χρησιμοποιήσω και άλλα set από ακουστικά μπάς και είναι πρόβλημα από τα ακουστικά!

Σε 2 μήνυμά μου σήμερα τους είπα οτι δoκίμασα 4 ειδών ακουστικά:Sony,Teac,Philips,Hualipu και οτι σε όλα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα!Σε λίγο θα πάρω και e-shop να δω τι θα μου πούν!

Κανένας που να έχει ή να μην έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Μην το ψαχνεις αδικα...μαλλον δεν θα καταφερεις τιποτα.Σου ειπα και εγω εχω και τα δυο σου προβληματα.Μαλλον ετσι το εχουν κατασκευασει και ασε

τις μπουρδες που σου λεει η Creative.

Δημοσ.
Μην το ψαχνεις αδικα...μαλλον δεν θα καταφερεις τιποτα.Σου ειπα και εγω εχω και τα δυο σου προβληματα.Μαλλον ετσι το εχουν κατασκευασει και ασε

τις μπουρδες που σου λεει η Creative.

Αν είχα πάντως εταιρεία δεν θα έλεγα σε πελάτη μου οτι αυτό δεν πρέπει να λειτουργεί έτσι,οπότε φέρ'το να το αλλάξουμε!Αν τα είχαν φτιάξει έτσι θα μου έλεγαν οτι αυτό που κάνει η κάρτα είναι φυσιολογικό!

Γνώμη μου πάντως....

Τα ακουστικά δοκιμάστηκαν και σε άλλο σύστημα και δεν κάνουν κάτι ανάλογο!

Τι να σας πώ;Τα πακέταρα και αύριο τα πάω e-shop!(Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να πάρω αύριο το service 10-17:00 και να τους πάω την κάρτα να την κοιτάξουν και εάν είναι να μου δώσουν άλλη.......τι να κοιτάξουν;;;;;;στις 28/02/2006 την αγόρασα..τρελός είμαι να την αλλάξω τώρα;)

Αυτά από εμένα!

Δημοσ.
Εγω εχω την fatal1ty και εχει το ιδιο "προβλημα". Δεν μπορεσα να ηχογραφισω απο μικροφωνο απο το front bay αλλα μπορω αμα το συνδεσω στην πισω υποδοχη(την τελευταια).Συνδεστω λοιπον απο πισω και θα μπορεσεις να ηχογραφισεις κανονικα. Αμα θες απο μπροστα....δεν ξερω! Αμα το καταφερεις και μπορεσεις πες'μου.

Για ένα πρόβλημα μου γράφεις εδώ!Όχι και για τα δύο!Αν ήξερα οτι σου κάνει και τα δύο δεν θα τα έβγαζα όλα έξω να τα πακετάρω.....

Όσον αφορά το πρόβλημα της εγγραφής απλά από το record, που σου έχει πάνω στο Creative MediaSource Go, θα βάλεις σαν θύρα εγγραφής την μπροστινή που είναι η Line in/Mic 2!Έχει διάφορες επιλογές: what u hear, Line in ........!

Δοκίμασε αυτό που σου λέω και είσαι ok!

Δημοσ.

Λοιπόν.....ξεκινάμε:

Πήγα σήμερα στο e-shop ύστερα από τηλεφώνημά μου στο service!

Και ξεκινάμε:

Απ'το τηλέφωνο:

Λέω στον τύπο που σήκωσε το τηλέφωνο στο service μετά από 10 ολόκληρα λεπτά αναμονής:

Καλημέρα έχω το παρακάτω προϊόν(X-fi Platinum) και έχω το εξής πρόβλημα:(του είπα το πρόβλημα όπως αυτό έχει περιγραφεί παραπάνω,μιλάω για τα ακουστικά).

Μου απαντάει:

Ναι ωραία και.....

Του είπα οτι επικοινώνησα με την creative και μου είπε οτι αυτό που κάνει δεν έπρεπε να το κάνει.

Τέλοσπάντων του είπα: μπορώ να περάσω και να το δούμε μαζί μια στιγμούλα και εάν είναι να αλλάξουμε το προϊόν;

Μου είπε ok περάστε μέχρι τις 9 το βράδυ που θα είμαστε εδώ.

Πάω από εκεί και εδώ αρχίζει το show:

Πάω σε ένα πωλητή,τον ρωτάω που είναι το service και μου λέει τι το θέλετε;Του είπα τέλοσπάντων το πρόβλημα και οτι έχω μιλήσει με το service και οτι θέλω να πάω να δούμε την κάρτα.

Μου απαντάει λοιπόν ο πωλητής:

Κοιτάξτε στο service δεν μπορείτε να πάτε,συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αφήστε το προϊόν και θα σας ειδοποιήσουμε σε τρείς εργάσιμες μέρες............ΚΑΛΟ Ε;;;;;;;;;;;Με κουβαλήσανε για να μου πούν οτι δεν μπορώ να δώ το service.......

Ρωτάω τον πωλητή:Μπορώ να δώ κάποιον τεχνικό;

ΟΧΙ

Γιατί;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Τεχνική υποστήριξη δεν έχετε;

ΝΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ

Για ένα προϊόν λιγότερο από 4 εργάσιμες μέρες αγορασμένο;

ΝΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ

Ούτε τεχνικό είδα και 1:15 έχασα μέσα στο μαγαζί προσπαθώντας μάταια να μιλήσω με κάποιο τεχνικό..........

ΩΡΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΧΕΙ ΤΟ E-SHOP ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ

ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ..............

ΜΑΛΑΚΕΣ

Αυτά λοιπόν από το e-shop!

Σορρυ για το μέγεθος του post αλλά πρέπει σιγά-σιγά να σταματάμε να ψωνίζουμε από καταστήματα τα οποία μας αντιμετωπίζουν κάπως.......

Μπάς και αλλάξουν στάση......

Δημοσ.

Όπως καταλαβαίνετε την κάρτα την πήρα μαζί μου και έφυγα!

Δεν την άφησα προφανώς..............

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...