Προς το περιεχόμενο

πρωτότυπη αγγελία

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστός. Μου έδωσε ιδέα.

ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ (ΑΝΩ ΤΩΝ 5.000 ΕΥΡΩ) , ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΛΟΤΤΟ-ΠΡΟΤΟ-ΠΡΟΠΟ ΚΛΠ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΜΟΝΟ ΤΟ 10%. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΤΟΣ.

Δημοσ.

2000Ε δεν ειναι εξωφρενικη τιμη οταν απο μια εφευρεση μπορεις να γινεις εκατομμυριοχος απο τη μια μερα στην αλλη.

Και δεν μιλαμε για τρομερες εφευρεσεις, αλλα για απλα ειδη καθημερινης χρησης. Ενα απλο οικιακο σκευος να επινοησεις (η τροποποιησεις καποιο υπαρχον) που θα εξυπηρετησει τη νοικοκυρα ή κατι για εξυπηρετηση στο αυτοκινητο και εκανες την τυχη σου.

Το να εξασφαλισεις την πατεντα δεν ειναι καθολου ευκολη δουλεια. Ετσι νομιζουν οσοι δεν εχουν ασχοληθει με τον τομεα. Εμενα η δουλεια μου ειναι οι επενδυσεις και γενικοτερα το moneymaking.

Εχω χαρτοφυλακιο με εφευρεσεις που εχω αγορασει και σκονταφτω σε αυτο το σημειο. Ποιο δυσκολο ειναι αυτο απο το να κλεισεις συμφωνια με μια αλυσιδα καταστηματων που θα πουλησει αργοτερα το προιον σου.

Και η δυσκολια ειναι η γραφειοκρατια και οι κλοπες πνευματικης ιδιοκτησιας.

Τωρα αυτος ο τυπος που ζηταει τα 2000Ε πρεπει και να μπορει να αποδειξει οτι ειναι αξιος εμπιστοσυνης και αποτελεσματικος. Πρεπει βασικα να ειναι επαγγελματιας με φημισμενο γραφειο, γιατι αλλιως ποιος τον εμπιστευεται; Παντως αν ο χωρος δρασης μου ηταν η Ελλαδα, δεν θα εχανα και τιποτα να του κανω ενα τηλεφωνο.

ΥΓ Tempo, συμπαθητικο το site σου απο μια γρηγορη ματια που εριξα. Θα ξαναπερασω βεβαιως.

Δημοσ.

Mare sei pou dinete esto kai tin paramikri axia se aggelies omoies awton pou postare o tempo .. :) :) LOL

Poli gelio re paidia..!!

An einai na basizomaste ston ka8e epitideio pou plasarei ton euato tou sto net san xasapo-efeuro-patentiaris . . exe geia koinonia!

Tora to na petixeis mia sto katomirio enan an8ropo axio empistosinis oste na se voi8isei na gineis ekatomiriouxos afiste to gia mia alli zoi .. kai eidika apo to NET! Apo tin stigmi pou den empisteuesai akoma kai ton kalitero sou filo se tetoia 8emata (efeureseon,patenton k.a.), 8a afe8eis na ta peis se enan asxeto epitideio ? .. ? .. ? .. mi prospa8eite na bgalete apo tin miga xigi.. :)

Cya

Δημοσ.
Mare sei pou dinete esto kai tin paramikri axia se aggelies omoies awton pou postare o tempo .. :) :) LOL

Poli gelio re paidia..!!

An einai na basizomaste ston ka8e epitideio pou plasarei ton euato tou sto net san xasapo-efeuro-patentiaris . . exe geia koinonia!

Tora to na petixeis mia sto katomirio enan an8ropo axio empistosinis oste na se voi8isei na gineis ekatomiriouxos afiste to gia mia alli zoi .. kai eidika apo to NET! Apo tin stigmi pou den empisteuesai akoma kai ton kalitero sou filo se tetoia 8emata (efeureseon' date='patenton k.a.), 8a afe8eis na ta peis se enan asxeto epitideio ? .. ? .. ? .. mi prospa8eite na bgalete apo tin miga xigi.. :)

Cya[/quote']Αν ηταν καποιο δικηγορικο ή συμβολαιογραφικο γραφειο θα αλλαζε βεβαια. Υπαρχουν τετοια εξειδικευμενα στο εξωτερικο και δουλευουν, γιατι που αλλου θα πας αν εισαι σε αυτο το χωρο;

Οσο για το νετ, εργαλειο επικοινωνιας ειναι. Υπαρχουν πολλα scams, αλλα δεν μπορεις να το αποριψεις σαν εργαλειο. Ειναι μαλιστα ο ισχυροτερος μοχλος για ο,τι κι αν κανεις, αν ξερεις να το χειριστεις σωστα. Κι ο καλυτερος τροπος για να πιασεις ειναι να φαινεσαι και να εισαι αξιοπιστος, κι οχι με αγγελιες αυτης της μορφης. Αυτους τους τυπους ειναι να τους κλεινεις ραντεβου για να δεις αν κατεχουν πληροφοριες που σε ενδιαφερουν (ανεξαρτητα απο τις προθεσεις τους συνηθως κατεχουν) και να τους πληρωσεις μονο για συγκεκριμενη εξυπηρετηση και τιποτα παραπανω.

Δεν θα σε κανουν αυτοι πλουσιο, αν δεν εχεις καταστρωσει σχεδιο συγκεκριμμενο και μελετημενο, αλλα σιγουρα ξερουν κολπα και κατατοπια.

Μηπως καποιοι ανωτατοι κρατικοι λειτουργοι που θα σε βοηθησουν να παρακαμψεις τη γραφειοκρατεια ή να αποσπασεις δανεια λωποδυτες δεν ειναι; Τη δουλεια σου ομως εσυ την κανεις.

Δημοσ.

insomnix

Simfono mazi sou.. alla epeidi diavazoun kai pio neoi sto xoro paromoia topic opos auto, 8a prepei na tous dimiourgiseis exarxis tin ipopsia mesa tous oste na min tin patisoun, opos les kai esi se scam, doloplokous kai lopodites~

Δημοσ.

Χα,χαχα. Ειδα το ποστ σου μετα την εμφανιση του δικου μου. Προκειται για το ιδιο ατομο λοιπον. Δεν μπορει σιγουρα να πεισει... Οχι οτι η δουλεια του κλειδαρα ειναι κακη. Ειναι μαλιστα δουλεια με μελλον αν το γυρισεις στα συστηματα ασφαλειας και εξειδικευτεις. Το security marketing ειναι ανερχομενος τομεας γιατι η εγκληματικοτητα ανεβαινει. Μονο που ο τυπος δεν βρηκε τη σωστη marketing strategy ή ειναι απατεωνας.

insomnix

Simfono mazi sou.. alla epeidi diavazoun kai pio neoi sto xoro paromoia topic opos auto' date=' 8a prepei na tous dimiourgiseis exarxis tin ipopsia mesa tous oste na min tin patisoun, opos les kai esi se scam, doloplokous kai lopodites~[/quote'] Σιγουρα εχεις δικιο, αλλα εγω θα ελεγα με μια συγκεκριμμενη αγωγη που μαλιστα να αρχιζει απο το σχολειο, γιατι το internet ειναι πλεον μερος της ζωης μας. Πρεπει να μαθαινουν να ξεχωριζουν τους απαταιωνες απο ενδεικτικα στοιχεια. Αυτο που επικρατει αυτη τη στιγμη ειναι οτι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα. Δηλαδη εντιμα ατομα λογω ανεπαρκειας εμπειριας στο marketing μπορει να περαστουν για απατεωνες.

Επισης πρεπει να σταματησει η μαλλον διαδεδομενη αντιληψη του στυλ: αν περιμενεις να γινεις πλουσιος απο το ιντερνετ, και σιγα μη βρεθει καποιος να σε βοηθησει κλπ...Μα το ιντερνετ ειναι που αλλαξε τη μοιρα των φτωχων ανθρωπων. Διοτι ο παραδοσιακος πλουτισμος απαιτουσε κεφαλαια, σπουδες και ειχε μικρη αγορα, ενω μια online επιχειριση εχει μηδαμινο κοστος, η τεχνογνωσια ελευθερη (αρκει να googliseis λιγο) και η διεθνης αγορα τεραστια.

Καποτε η ιδιοκτησια απαιτουσε κοπους ζωης, ενω μια e-ιδιοκτησια σημερα ειναι αστεια υποθεση. Ενας πιτσιρικας με φιλοδοξιες με ενα site που να πουλαει ενα προιον που ο κοσμος θελει, γινεται πλουσιος. Και σιγουρα θα υπαρξουν ατομα που θα σε βοηθησουν σωστα, αν αυτο ακριβως ειναι η επαγγελματικη τους απασχοληση και επιζητουν οσο γινεται μεγαλυτερη πελατεια.

Δημοσ.

για τον λόγο αυτόν λατρεύω το insomnia και φυσικά τους insomniacs. Απο μια κουβέντα ανοίγει μια ολόκληρη συζήτηση.

Πάντως όντως μερικά θέματα αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή. Βεβαίως και δεν γνωρίζουμε κατα πόσο είναι αλήθεια ή ψέματα αυτά που διαβάζουμε. Οφείλουμε να ψάχνουμε και να προσέχουμε...άλλωστε στο internet καθημερινά συναντάμε πολλές τέτοιες "ευκαιρίες"

*** ευχαριστώ πολύ insomnix για τα καλά σου λόγια. Κάνω ότι μπορώ - ένα άτομο είμαι και συντηρώ το site απο προσωπικό μεράκι και μόνο. Θέλει ακόμη δουλίτσα άλλα προς το παρόν νομίζω ότι εξυπηρετεί κάποιους, είναι λειτουργικό και νομίζω απο τα πιο εμφανίσιμα ανάμεσα στα sites ανάλογου αντικειμένου. Βαδίζει καλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...