Προς το περιεχόμενο

επανεγκατάσταση trial version

seiracides

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα κάποια βοήθεια στο εξής θέμα. είχα στο pc μου (winXP sp2) τη δοκιμαστική έκδοσ κάποιου υπολογιστικού προγράμματος και η οποία έχει λήξει. το έκανα uninstall και μετά ξανά install, αλλά τίποτα,... επιμένει να μη τρέχει (The trial period for ... has expired.). Τι να κάνω :( ;;;

Δημοσ.
Na diabaseis tous kanones tou forum

Φίλε μου το παλικάρι δεν λέει κάτι παράνομο, απλός θέλει να εγκαταστήσει πάλι το trial πρόγραμμα που έχει, δεν ζητάει τίποτα serial κ.τ.λ. Που να θίγουν τους κανόνες του forum.

Δημοσ.
Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα κάποια βοήθεια στο εξής θέμα. είχα στο pc μου (winXP sp2) τη δοκιμαστική έκδοσ κάποιου υπολογιστικού προγράμματος και η οποία έχει λήξει. το έκανα uninstall και μετά ξανά install, αλλά τίποτα,... επιμένει να μη τρέχει (The trial period for ... has expired.). Τι να κάνω :( ;;;

Κοίταξες να δεις αν σβήστηκαν όλα τα αρχεία από το πρόγραμμα, μήπως και έχουν μείνει τίποτα κατάλοιπα στον υπολογιστή σου.

Δημοσ.
Φίλε μου το παλικάρι δεν λέει κάτι παράνομο, απλός θέλει να εγκαταστήσει πάλι το trial πρόγραμμα που έχει, δεν ζητάει τίποτα serial κ.τ.λ. Που να θίγουν τους κανόνες του forum.

Autos einai o skopos mias trial ekdoshs.. na min mporeis na tin ksanaegatasthseis. kai na min tin douleueis gia panta.

Me liga logia oxi giannhs giannakhs.

Δημοσ.

Δοκίμασε να καθαρίσεις την registry με κάποιον registry cleaner!Προφανώς η πληροφορία για το expire βρίσκεται σε κάποιο κλειδί που δεν έχει σβηστεί!

Δημοσ.
Autos einai o skopos mias trial ekdoshs.. na min mporeis na tin ksanaegatasthseis. kai na min tin douleueis gia panta.

Me liga logia oxi giannhs giannakhs.

Δεν είναι όμως παράνομο να κάνεις κάτι τέτοιο.

Μην μπερδεύεις πράγματα και καταστάσεις.

Οι περισσότερες εταιρείες προγραμμάτων δεν αναφέρουν ότι είναι παράνομο να κάνεις κάτι τέτοιο.

Και μην ξεχνάς ότι τα trial προγράμματα σου δίνουν περιορισμένες δυνατότητες στο κάθε πρόγραμμα, ώστε αν σου αρέσει το πρόγραμμα να το αγοράσεις, για να έχεις όλες τις δυνατότητες του προγράμματος.

Δημοσ.

Για το παράνομο ή μή έχω να πώ ότι το πρόγραμμα λήγει κάθε 30 μέρες. Αν θα το χρειαστώ για να δουλέψω πραγματικά θα το αγοράσω! και ήθελα να το "σπάσω" θα απευθυνόμουνα αλλού...

Τώρα, σε ότι αφορά τη registry πως να την κοιτάξω; έχω ένα πρόγραμμα το system mechanic κάνει αυτό; προτείνετε κάποιο άλλο; Γενικά δηλαδή τί κάνω;

Δημοσ.

poli profanws exoun meineis sto registry plhrofories gia thn prwth egkatastash tou programmatos.

An itan etsi, kathe mina pou ligei ena trial, tha to kaname reinstall!

Ektos apo registry cleaner pantws (pou amfisbitw oti tha sto katharisei) me to format tha mporeseis na to ksanabaleis gia....enan akoma mina!

Symperasma: kane ena format ton mina :P

Δημοσ.

αν γυριζες την ημερομηνια του υπολογιστη ενα χρονο πισω? σε 'μενα πιανει με καποια προγραμματα. για δοκιμασε. που ξερεις.

κι αν σου κατσει? που λεει και ο οπαπ.

Δημοσ.

Παλια ειχα ενα προγραμμα που μπλοκαρε την ληξη ενος trial προγραμματος αλλα...αλλαζε την ημερομηνια του υπολογιστη συμφωνα με την ημερομηνια εγκαταστασης του προγραμματος αυτου που θα εληγε.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...