Προς το περιεχόμενο

Tutorials gia VB C ke C++

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia xara tin idia aporia exo kai ego eimai protaris me tis gloses programatismoy

tha hthele na matho omos thn assembly

pia einai i pio eykolh gia kapoion arxario thanks

Δημοσ.
gia xara tin idia aporia exo kai ego eimai protaris me tis gloses programatismoy

tha hthele na matho omos thn assembly

pia einai i pio eykolh gia kapoion arxario thanks

ποιος θα ηθελε (lol).

Η assembly ειναι οτι αλλο θες εκτος απο ευκολη για πρωταρη και επιπλεον εχει πολυ συγκεκριμενες χρησεις πλεον....

Εγω παντα προτεινω στους πρωταρηδες να ξεκινησουν με C/C++..... ΔΕΝ ειναι η πιο ευκολη γλωσσα αλλα πιστευω ειναι αυτη που θετει σωστες βασεις προγραμματισμου.

Γνωμη μου φυσικα..........

Αν θες πιο ευκολη, δοκιμασε pascal

Δημοσ.

Να προτείνω και εγώ με την σειρά μου βιβλίο για C++:

"C++ Προγραμματισμός H.N Deitel P.J Deitel" Εκδότης:Γκιούρδας.

θα το βρείτε σίγουρα στου Παπασωτηρίου.

Προσοχή:είναι βίβλος,οπότε θέλει πολύ διάβασμα,αλλά ξεκινάει απο τα βασικά.:-D

Βέβαια η αλήθεια είναι οτι θα βρείς άπειρα βοηθήματα στο internet,και δωρεάν μάλιστα ;)

Δημοσ.

ithela na matho 3 gloses C C++ kai VB alla ke pio meta Tin Pascal thelo gia ta 3 prota tutorials ke ebooks oste na matho apo internet!!! As eine ke agglika i ellinika den me peirazei my mother is from england and i know very well english!!!

Δημοσ.

re paidia ego den mporo na bgalo akri telika ti na arxisei kapoios poy den gnorizei tipota apo programing python? c++? c? assembly? visual?ti apo ola?

xopis na thelo na gino expert pos mporo na arxiso gia na mporeso kapoia stigmh na kano ena breakpoint h na katalabo poy einai to key enos programatos

Δημοσ.

δεν ειναι αποσπασματα, ειναι ολοκληρο το βιβλιο και συμπεριλαμβανει και τον κωδικα των παραδειγματων....

ανοιξε το Frames-expanded-TOC.html και θα δεις......

ΟΜΩΣ οπως ειδα δεν ειναι για αρχαριους, προαπαιτει γνωσεις προγραμματισμου οποτε αστο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μια απορία λίγο πιο προχωρημένη και θα ήταν πολυτιμότατη οποιαδήποτε βοήθεια...

Έχω ένα template ως εξής:

template <class T> class list

{

public:

struct Node

{... ... ...};

...

...

Node* move_back(Node* x)

{

return x->prev;

}

private:

Node* head;

};

Όλο το παραπάνω είναι υλοποιημένο στο .h αρχείο και εγώ θέλω να το μεταφέρω στο .cpp αρχείο που περιέχει τις υλοποιήσεις των συναρτήσεων. Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να γράψω τη συνάρτηση στο cpp αρχείο; (ουσιαστικά copy paste πρέπει να κάνω αλλά δεν ξέρω πώς πρέπει να γραψώ τον ορισμό της συνάρτησης move_back.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...