Προς το περιεχόμενο

Πως αλλάζει αυτόματα η ip;

dhmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους. Πώς μπορώ κάθε φορά που συνδέομαι να αλλάζει (αυτόματα) η IP μου, έτσι ωστε να μήν είμαι 'σταμπαρισμένος' ;;;; ή ακόμη καλύτερα πώς μπορώ να κρύψω την IP μου ;;;;

Ευχαριστώ πρωκαταβολικά και περιμένω σύντομα τις σωτήριες λύσεις σας.

Δημοσ.

Να μας έλεγες και με τι μπαίνεις καλά θα ήταν...

Αν και οι πιθανότητες μιλάνε για pstn/isdn/δυναμική dsl, οπότε η ip αλλάζει όποτε μπαινοβγαίνεις (σχεδόν).

Δημοσ.

έχω μία pstn 56 kb. το θέλω για να μήν βλέπει το rapidshare την ip μου, για να μήν μου μπλοκάρει το κατέβασμα.

Δημοσ.

Άδικα το ψάχνεις...4 μάλιστα thread πιο κάτω από το παρόν αναφέρεται ρητά ο λόγος. Η ip σου ήδη αλλάζει...το δε Rapidshare δε μασάει.

Δημοσ.

dhmac,

με την pstn η ip σου αλλαζει ΚΑΘΕ φορα που μπαινοβγαινεις..αρα δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα σχετικα με αυτο

Αλλα σχετικα με το rapidshare αμα καταφερνεις να αλλαζεις την IP σου μασαει και παρα μασαει

Aλλα αφου εισαι με pstn δυσκολα μπορεις να κατευαζεις και ιδιαιτερα πολλα ωστε να εχει αξια

Δημοσ.
H Ip sou stin dial up alazei kathe fora pou kaneis reconect . Oso afora to rapidshare prepei kathe fora na svineis kai ta cookies gia na min se pianei sta prasa .

mono reconnect kai doyleyei!egw doyleyw poly rapidshare!h ip allazei MONO me reconnect!!

Δημοσ.

Εμένα πάντως κάθε φορά που επισκέπτομαι το rapidshare μου βγάζει την ίδια ip με την οποία μπήκα προηγουμένος.

Δημοσ.

Αγορασε εναν πληρωμενο λογαριασμο και θα λυθουν αυτοματα ολα σου τα προβληματα. :mrgreen: Εκτος αν νομιζεις οτι στη ζωη καποιοι πρεπει να ειναι οι μ@λ@κες για να τη βολευεις εσυ ο εξυπνος.

Φιλικα

Δημοσ.

φιλε insomnix ίσως να έχεις δίκιο, αλλα αφού υπάρχει λύση να μην την εκμεταλευτώ, τοσο μ@λ@κας ποίος είναι ;;;

Δημοσ.

kalimera paidia.

kapoios na bohthisei mia arxaria sto inertnet? H syndesi mou einai asdl. Yparxei tropos.. outws na mporesw na mpw me scoop se chat room mesw kapoiou tunel h me kapioa "maska" kai na mhn fainetai h pragmatikh mou ip?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...