antonis_wrx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Έχω ένα ups (της apc) εδώ και 1,5-2 χρόνια περίπου... Η μπαταρία του θέλει κάποια συντήρηση που και που? πχ να αδειάζει και να φορτίζει από την αρχή τίποτα;
christos1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Από ότι γνωρίζω δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο, και εγώ που έχω ups apc και είχα στείλει email στην εταιρία πριν από αρκετό καιρό, μου είχαν απαντήσει ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο.
LordArthas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Από ότι γνωρίζω δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο, και εγώ που έχω ups apc και είχα στείλει email στην εταιρία πριν από αρκετό καιρό, μου είχαν απαντήσει ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο. Κι εγω που εστειλα στη Mustek για το δικο μου, το ιδιο μου ειπαν
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Παιδιά μην μπερδεύουμε τις μπαταρίες των κινητών με των ups.
giankyr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 logika ama to exeis 2 xronia kai to xrhsimopoieis synexeia to pc oi mpatarioules 8a 8eloune allagma, auth einai h monh synthrhsh pou 8elei ena ups ektos apo to kseskonisma
capthookb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 i skoni,einai o kalyteros agogos!ama mazeyti megali posotita skonis,einai oti prepei,kai an to kseskoniseis meta,mporei na min ksanaleitourgisei. Καινούργιο και τούτο....... Ελπίζω να μη το λες στα σοβαρά γιατί κάνεις λάθος.
capthookb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δηλαδή λες οτι η σκόνη είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού και όσο αυτή κάθεται πάνω στα ηλεκτρονικά εξαρτήματα δεν υπάρχει κίνδυνος. Αν όμως την βγάλεις υπάρχει πρόβλημα;
capthookb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Ένα υλικό είτε είναι αγωγός είτε είναι ημιαγωγός είτε μονωτής. Προφανώς η σκόνη ανήκει στην τρίτη κατηγορία. Άλλο θέμα ο στατικός ηλεκτρισμός που μπορεί να δημιουργηθεί κατά το ξεσκόνισμα και άλλο οι ιδιότητες της σκόνης. Δε νομίζω να φθείρει τίποτα η σκόνη.... Αυτό με τα εργοστάσια της ΔΕΗ δεν το κατάλαβα πάντως. Τέλος πάντων βγήκαμε πολύ off topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.