ndou.lf Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δεν ξέρω αν κάνω καλά και κάνω post σε αυτό forum. Έχω το εξής πρόβλημα. Όταν στέλνω email και χρησιμοποιώ ελληνικούς χαρακτήρες τότε το email φτάνει στον παραλήπτη σε ακαταλαβίστικους χαρακτήρες. Πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα? Χρησιμοποιώ Win XP sp2.
blackhumor Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Απο email client τι χρησιμοποιείς; Είδες τα encodings;
wizzy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 έχω την εντύπωση ότι αν ο παραλήπτης αλλάξει τo encoding σε Unicode [View > Encoding > Unicode (UTF-8 )], όλα θα φτιάξουν.
insomnix Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 έχω την εντύπωση ότι αν ο παραλήπτης αλλάξει τo encoding σε Unicode [View > Encoding > Unicode (UTF-8)'], όλα θα φτιάξουν. ή σε ISO-8859-7
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Copy-paste το κείμενο στο word, μετά tools>fix broken text και κάνεις διάφορες επιλογές μέχρι να δεις σωστα το κείμενο.
dunevaley Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Exeis dokimasei na allaxeis to encoding sou apo control panel->Regional and Language settings->advanced ? Eixa teleftaia paromoio provlima kai to elysa allazontas thn epilogh apo English se Greek.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.